Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1532 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ja też bym umiała z tym coś zrobić.
własna linia kosmetyczna anti -age
dobra - dziewczyny czy Wy też musicie się logować co każde wejście ? mimo, że macie zaznaczon opcje pamietaj na 2 tygodnie ?
na razie mam dopiero pierwszy dzień za sobą, byłam na numerkach ;p jestem w szoku bo w gruncie rzeczy nie miałam pojęcia na czym polega praca sprzedawcy w sklepie z ciuchami i okazuje się że wcale to takie banalne nie jest

myślałam też o broszce :) tylko czy ja gdzieś dostanę jakąś bo to chyba nie jest już trendi

http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1157536,nie_zapamietuje_hasl
:)
eee najlepsze jest to, że koleś napisał ten temat 7 dni ..
a mi się dopiero od dzisiaj zrobiło :D
czyli musze poczekać aż wszystko wróci do normy :D
roznia sie i to powaznie - stopa w niemarkowych wizualnie koslawieje (dobrze to napisalam? jest w ogole takie slowo?) - traca bardzo szybko ksztalt, zwlaszcza przy piecie. Poza tym emu i uggi sa robione tak, by stopa cala zime miala cieplo. Emu sa z produktow z Australii - nawet jesli jest napisane Made in China to tylko tam sa "skladane", do tego sa z prawdziwej owczej welny, a nie zadnych substytutow. Nigdy nie mialam emu, ale moje uggi nawet w deszczowym Londynie nie przemakaja i od ponad roku czestego noszenia maja niezmienny ksztalt. Z tego co widze w internetowych porownaniach to emu bija Uggi na lopatki, wiec jesli jestem bardzo z Ugg zadowolona, nie wyobrazam sobie jak zajebiste musza byc emu :D Ceny u mnie sa porownywalne, wiec moze nastepnym razem kupie emu :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
* jeszcze taka ciekawostka
Uggi stracily na jakosci, bo zostaly wykupione przez Amerykan jakies 15 lat temu (czy oni wszystko musza spieprzyc? xD)
Do tego roznica jest taka, ze uggi sa robione z welny owiec gorskich (ktore przez ten klimat czesto maja porysowana skore i to wplywa pozniej na jakosc buta), a emu z welny owiec, ktore pasa sie na trawce
Wnetrze emu jest robione z owczej welny, gdzie w Uggach jest owcza skora i futro - wiec tu Uggi beda obuwiem cieplejszym niz emu.
Emu z kolei maja lepiej profilowane podeszwy, gdzie Ugg sa plaskie.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
zlotem
no faktycznie, bo moje typy juz masywne nie sa :D

lubie amerykanskie wozy, wiec ciezko je nazwac mniej masywnymi.
po prostu Chryslery Voyagery i Dodge kojarza mi sie z mini cabami, ktorych w Londynie pelno. Zazwyczaj sa posiadane przez ciapackie rodziny z tysiacem dzieci.