malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
JFC
JFC
  4 Octombrie 2012
massacre
massacre: to na jaki kij Ci samochod?

Samochód fajna rzecz, zawsze się przyda. :rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena: Łojesu .

Co?
MaqdaIena
MaqdaIena: Czyli dupa, nie pojedziesz, bo Wam się nie będzie chciało !

Nie no.. pojadę.. :ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  4 Octombrie 2012

Jezusie ... idz na prawko bo jaja będa jak moja mama wcześniej zda prawo jazdy :D

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jezusie ... idz na prawko bo jaja będa jak moja mama wcześniej zda prawo jazdy :D

w ogole facet bez prawa jazdy :nie:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  4 Octombrie 2012

koszmar :ninja:

massacre
massacre
  4 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: koszmar

zebys wiedziala. Nie moglabym byc z kims, kto nie potrafi jezdzic czy nie ma auta. Wez takiego zabieraj wszedzie. Nie wyobrazam sobie... albo autobusem, by swoje hobby pielegnowac... Nie w miescie, gdzie mieszkam. Nie ma szans. Tu bez auta jak bez prawej reki.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

JFC
JFC
  4 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jezusie ... idz na prawko bo jaja będa jak moja mama wcześniej zda prawo jazdy :D

massacre
massacre: w ogole facet bez prawa jazdy

Idę. W tym momencie właśnie wychodzę z domu i idę tam!

massacre
massacre: Nie moglabym byc z kims, kto nie potrafi jezdzic czy nie ma auta.

Blachara. :lol:
JFC
JFC
  4 Octombrie 2012

Serio idę. :ninja:

pijana
pijana
  4 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jeszcze nie wiem jak jest na salonie bo mi nikt nie powiedział jutro będzie kierowniczka to mi chyba wszystko powie, mamy też umowę podpisać. Pracuję sobie w Rybniku w CH FocusMall ;) ja właśnie boję się tej kasy po za tym dostałam do domu jakieś dwie grube 'książki' ABC sprzedawcy i coś tam o sprzedaży ;P co mnie przeraziło

Ja pracuję od 13. września bez umowy jeszcze xD Ale umowa-zlecenie i tak mi gówno daje, więc mi się nie spieszy.
Looool, te książki to bez sensu, niepotrzebnie Cię straszą... Zobaczysz jak szybko czas leci na kasie :-) U mnie co jak co, ale szkolenie porządne, testy pisane po każdym etapie. Nikt przede mną nie miał szkolenia, 20 minut gadki i do pracy. A ja mam co kilka dni dokładnie tłumaczone kolejne rzeczy, przez 2 tygodnie miałam dwa etapy, teraz będzie trzeci, ostatni. Nie ma się co stresować, w pierwszy dzień na kasie miałam stres, to prawda, ale jak już się dowiedziałam, że nie było manka, to czill.
Abaddon
Abaddon
  4 Octombrie 2012
massacre
massacre: Nie moglabym byc z kims, kto nie potrafi jezdzic czy nie ma auta.

Mocne, skreśla każdego bez auta lub prawka :x
styka51
styka51
  4 Octombrie 2012
massacre
massacre: w ogole facet bez prawa jazdy

No właśnie...podbijam, nie wyobrażam sobie tego :ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  4 Octombrie 2012
JFC
JFC: Idę. W tym momencie właśnie wychodzę z domu i idę tam!

Idz bo moja mama ma już 15 godzin wyjeźdzone ... :ninja:
masz szanse ją wyprzedzić :ziober2:
massacre
massacre
  4 Octombrie 2012

@JFC
Być moze blachara, być moze mam po prostu wysokie wymagania. Nie potrzebny mi facet do niańczenia ;)
Dla mnie status materialny i zaradność życiowa (prawo jazdy w jakimś stopniu o tym świadczy) są bardzo ważnymi cechami u faceta. Nie wyobrażam sobie, by mój facet:
a) zarabiał mniej ode mnie
b) jeździł autobusem, gdy ja jeżdżę samochodem
Jest jeszcze c, d, e, f itd. ale to już nie w temacie :)

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  4 Octombrie 2012
JFC
JFC: Co?

Kobieta pracuje, a Ty prawka nawet nie możesz zrobić, by sam ją z pracy odbierać ! ;D.

JFC
JFC: Nie no.. pojadę..

Jasne :ziober2:.
:ziober2:
WilczeLyko
WilczeLyko
  4 Octombrie 2012
massacre
massacre: nie, ale mlaskanie owszem. nie lepiej sobie po prostu gleboko oddychac/ ziewnac kilka razy?

Ahahahahahah, mlaskanie powoduje zatykanie uszu :rotfl:. Nie no, nie będę dyskutował na ten temat, ale zachęcam życzliwie do lektury :)
1. http://www.lufthansa.com/online/portal/lh/us/info_and_services/travel_preparation?nodeid=1770906&l=en
2. http://www.nurkomania.pl/medycyna_uraz_cisnieniowy_ucha.htm
3. http://www.dive-away.pl/g/nurkowanie__poradniki/wiedza_nurkowa/wyrownywanie_cisnienia

Ps.To prawda. Kiedyś hobbystycznie uprawiałem freediving, moi znajomi robią to do dziś a zmiany zachodzące w narządzie słuchu są niemal identyczne - poza środowiskiem, ale wahania ciśnienia te same.
JFC
JFC
  4 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Idz bo moja mama ma już 15 godzin wyjeźdzone ... masz szanse ją wyprzedzić

Spoko, będę robił ekspresowy. :lol:
massacre
massacre: Dla mnie status materialny i zaradność życiowa (prawo jazdy w jakimś stopniu o tym świadczy) są bardzo ważnymi cechami u faceta.

massacre
massacre: Być moze blachara,

Być może. :ninja:
MaqdaIena
MaqdaIena: Kobieta pracuje, a Ty prawka nawet nie możesz zrobić, by sam ją z pracy odbierać ! ;D.

Ojezu zrobię. Wcześniej nie pracowała.
MaqdaIena
MaqdaIena: Jasne .

POJECHAŁEM.
Ale zamknięte już było. :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.