malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  8 Octombrie 2012
styka51
styka51: nie chcę myśleć o tym co będzie za tydzień

co tam znowu?
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
mirra20
mirra20
  8 Octombrie 2012

miało być jutro wolne, a tu jednak do pracy, za dobry jest człowiek no...

styka51
styka51
  8 Octombrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: co tam znowu?

Dziś miałam zajęcia od 8 do 17.50 i padam na ryj. Za tydzień mam od 8.00 do 19.20. Nawet nie chce myśleć co to będzie :lol:
Na dodatek spałam dziś całe 1,5 h :D
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  8 Octombrie 2012

BlondSzatynka, czekam na jakiś Twój wpis, żebym mógł skomentować, bo dawno z Tobą nie klikałem. :/

madzia2143
madzia2143
  9 Octombrie 2012

jak tam walka w reserved Pijana? ;)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Octombrie 2012
styka51
styka51: spałam dziś całe 1,5 h :D

matka wie, ze cpiesz?

Konto usunięte
Konto usunięte: BlondSzatynka, czekam na jakiś Twój wpis, żebym mógł skomentować, bo dawno z Tobą nie klikałem. :/

:rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  9 Octombrie 2012

Dlaczego egzaminatorzy są tacy chamscy? :and:

massacre
massacre
  9 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego egzaminatorzy są tacy chamscy?

powinni tacy byc, sprawdzaja min Twoje reakcje na stres i brak przychylnosci, ktorych pelno na ulicach ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  9 Octombrie 2012
massacre
massacre: powinni tacy byc, sprawdzaja min Twoje reakcje na stres i brak przychylnosci, ktorych pelno na ulicach ;)

Stresu to właśnie nie miałam:ninja: chamciuchy xD
Babsy
Babsy
  9 Octombrie 2012

nie dosc, ze w szpitalu nabawilam sie zajadow i przeziebienia, to jeszcze zaczal mnie napieprzac zab i sie okazalo, ze mam zgorzel. kutwa.

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 Octombrie 2012

Chciałabym Was powiadomić, że siedze na kamerkach i na oczach widzów obżeram się wafelkami słuchając Britney Spears

massacre
massacre
  9 Octombrie 2012
Babsy
Babsy: zajadow

Babsy
Babsy: zgorzel

w ogole nie wiem co to jest xD

massacre
massacre
  9 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałabym Was powiadomić, że siedze na kamerkach i na oczach widzów obżeram się wafelkami słuchając Britney Spears

szkoda ze juz ide :C

massacre
massacre
  9 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałabym Was powiadomić, że siedze na kamerkach i na oczach widzów obżeram się wafelkami słuchając Britney Spears

ale masz sliczny usmiech d83dde0dd83dde182764
a teraz juz ide sobie
:bye:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 Octombrie 2012

Jutro tez będę :*

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.