malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jezeli mowisz o Bic Macu

nie pamietam co to bylo, a to nie jest tak, ze w Macu wszystko smakuje tak samo? :D

Konto usunięte
Konto usunięte: a co do dziwnych zachcianek w czasie ciazy to jeszcze pamietam, ze kupowalam sobie pizze z zamrazarki, taka do zrobienia w domu i szamalam bez bo mialam faze na takie surowe ciasto przez jakis tydzien

to ja jednak mialam jakas taka zwykla ciaze, bez specjalnych udziwnien

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012
massacre
massacre: angielskie polozne zalecaja ograniczenie, ponoc uzalezniony organizm moze dziwnie reagowac na drastyczne odstawienie nikotyny. ale kazdy mowi co innego, moja polozna na przyklad mowila, ze moge sobie spokojnie lampke czerwonego wina wypic wieczorem dla rozluznienia, chociaz fazy na alkohol nie mialam wcale, wiec nie czulam zadnej pokusy.

mi chodzi o to zeby rzucic zanim sie zajdzie :)
a co do ograniczenia to tez to slyszalam, mi tlumaczono ze jak sie rzuca w ciazy to ta wszystkaz nikotyna idzie do plodu itp.
co do alkoholu to ja mialam wstret do niego, smierdzial mi, do teraz nie moge zniesc zapachu wodki :nie:
mmaryja
mmaryja
  11 Octombrie 2012
massacre
massacre: jarasz papierochy?

i trawe
Konto usunięte
Konto usunięte: no u mnie nie jedzenie miesa poszlo sie yebac, ale wiadomo, moze akurat u Ciebie bedzie na odwrot

na razie nastawiam się na ryby
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012
massacre
massacre: nie pamietam co to bylo, a to nie jest tak, ze w Macu wszystko smakuje tak samo? :D

nie, sa przeciez wrapsy z bekonem i kurczakiem itp :P
zreszta nie wiem, ja tam tylko maca szamam.
no i milkszejki w ciagu lata, te bananowe :D
massacre
massacre: to ja jednak mialam jakas taka zwykla ciaze, bez specjalnych udziwnien

:mrgreen:
no ale jak mowie, to byl tylko tydzien, wiec luz :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na razie nastawiam się na ryby

no byc moze wlasnie na ryby bedzie Cie ciagnac wlasnie :)
styka51
styka51
  11 Octombrie 2012

Ludzie weszłam na kamerkę do jednej dziewczyny i napisałam, że ma korektor na ustach, to okazało się, że jestem zdesperowana i zablokowała mnie :and:

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012
styka51
styka51: Ludzie weszłam na kamerkę do jednej dziewczyny i napisałam, że ma korektor na ustach, to okazało się, że jestem zdesperowana i zablokowała mnie

a jakby ktos do Ciebie na miescie podszedl i powiedzial np. ze jestes pasztetem albo masz krzywo zrobione brwi (nie mowie ze masz, podaje przyklad) to co, podziekowalabys i zaprosila do znajomych?
bez obrazy, ale po co takie durnoty ludziom wypisywac, jak chca to niech maluja twarz farbkami plakatowymi, ich sprawa, a takie wchodzenie i wcinanie sie im i pozniej zalenie ze blokuja jest smieszne.
styka51
styka51
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: WilczeLyko

Lololol. Przeczytałam wszystko. Ponadto swierdzam, że 250 zł, to max jaki wydam na bucisze, gdyż nie widzę się od razu na Orlej Perci, więc nie ma sensu.
styka51
styka51
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a jakby ktos do Ciebie na miescie podszedl i powiedzial np. ze jestes pasztetem albo masz krzywo zrobione brwi (nie mowie ze masz, podaje przyklad) to co, podziekowalabys i zaprosila do znajomych? bez obrazy, ale po co takie durnoty ludziom wypisywac, jak chca to niech maluja twarz farbkami plakatowymi, ich sprawa, a takie wchodzenie i wcinanie sie im i pozniej zalenie ze blokuja jest smieszne.

No spoko, gdybym ja się wcięła w środek rozmowy czy coś. Ale to mniej więcej wyglądało tak,ze rozmawiałam z nią chwilę i skomentowałam, że ma korektor. Czy to oznacza, że jestem zdesperowana? Poza tym nie żalę się, nie należę do takich osób. No ale gdyby ktoś podszedł na ulicy i powiedział, że mam te brwi krzywe czy coś innego, to nie nazwałabym jej zdesperowaną. Trzeba mieś trochę dystansu :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012
styka51
styka51: No spoko, gdybym ja się wcięła w środek rozmowy czy coś. Ale to mniej więcej wyglądało tak,ze rozmawiałam z nią chwilę i skomentowałam, że ma korektor. Czy to oznacza, że jestem zdesperowana? Poza tym nie żalę się, nie należę do takich osób. No ale gdyby ktoś podszedł na ulicy i powiedział, że mam te brwi krzywe czy coś innego, to nie nazwałabym jej zdesperowaną. Trzeba mieś trochę dystansu :D

Byc moze, ale wiesz o co chodzi, na internecie wszyscy robia sie bardziej odwazni bo nie musza patrzec drugiej osobie w twarz. Nazywajac zdesperowana przesadzila, no ale coz, zazwyczaj tak to jest jak sie negatywnie komentuje kogokolwiek, kogo sie nie zna lub dopiero co poznalo, ja takie rzeczy zostawiam na pozniejsze etapy znajomosci, no chyba ze ktos smierdzi i chodzi brudny :zabawa:
massacre
massacre
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi chodzi o to zeby rzucic zanim sie zajdzie :)

gdyby to bylo takie latwe, to nikt by nie palil :D
Konto usunięte
Konto usunięte: i trawe

nie wiem ile w tym prawdy, ale slyszalam, ze narkotyki te w czystszej wersji typu trawa czy kokaina sa mniej szkodliwe dla plodu niz np. alkohol.
nie wiem ile jarasz, ale mysle, ze jak ograniczysz to bedzie spoko. znam tyle matek, co sie nie piescily w ciazy i nie zmienialy drastycznie stylu zycia i ich dzieci rosna zdrowo, z kolei znam tyle samo matek, ktore piescily sie nad swoja ciaza i dzieciaki non stop chore, z niedowaga, z nadwaga, alergiczne na wszystko... kij wie czym to idzie, Ty jestes lekarzem, Ty mi powiedz :D

Konto usunięte
Konto usunięte: sa przeciez wrapsy z bekonem i kurczakiem itp :P

a myslisz, ze ja znam menu? :rotfl:
jak tam ide to tylko po Happy Meal i nie, nie jest dla mnie xD
Konto usunięte
Konto usunięte: no i milkszejki w ciagu lata, te bananowe :D

a to moj facet namietnie pija latem milkszejki bananowo - truskawkowe, zawsze prosi o mix half half

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no chyba ze ktos smierdzi i chodzi brudny

:rotfl:
nie wyobrazam sobie "POZNIEJSZEGO" etapu znajomosci z kims takim xD

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012
massacre
massacre: gdyby to bylo takie latwe, to nikt by nie palil :D

wiem, wiem, tak tylko mowie :D
massacre
massacre: a to moj facet namietnie pija latem milkszejki bananowo - truskawkowe, zawsze prosi o mix half half

ja za truskawkowymi nie przepadam no ale ten banan :zakochany:
to jest to
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012

lol. uzylam magicznego znaku :P

massacre
massacre: a myslisz, ze ja znam menu? jak tam ide to tylko po Happy Meal i nie, nie jest dla mnie xD

ja mam znajoma co wlasnie ma 27 lat i caly czas bierze happy meal'e :rotfl:
massacre
massacre: nie wyobrazam sobie "POZNIEJSZEGO" etapu znajomosci z kims takim xD

no wlasnie :rotfl:
styka51
styka51
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Byc moze, ale wiesz o co chodzi, na internecie wszyscy robia sie bardziej odwazni bo nie musza patrzec drugiej osobie w twarz. Nazywajac zdesperowana przesadzila, no ale coz, zazwyczaj tak to jest jak sie negatywnie komentuje kogokolwiek, kogo sie nie zna lub dopiero co poznalo, ja takie rzeczy zostawiam na pozniejsze etapy znajomosci, no chyba ze ktos smierdzi i chodzi brudny

Rozumiem, rozumiem ;) Ale może dzięki temu komentarzowi dziewczyna zmieni swoje nastawienie do make upu? Może dzięki temu uratowałąm jej przyszłość i zmieniłam losy Ziemi? :lol:
A tak serio, to nie lubię zwlekać z rzeczami oczywistymi do pewnego momentu znajomości, jak coś jest wg. mnie dziwne, to mówię to prosto z mostu, of kors staram się być delikatną. No ale po co przedłużać coś, co i tak kiedyś wyjdzie na jaw;p

massacre
massacre: nie wyobrazam sobie "POZNIEJSZEGO" etapu znajomosci z kims takim xD

W sumie podbijam:D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.