malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Octombrie 2012
styka51
styka51: Lololol. Przeczytałam wszystko. Ponadto swierdzam, że 250 zł, to max jaki wydam na bucisze, gdyż nie widzę się od razu na Orlej Perci, więc nie ma sensu.

Gratuluję wyczynu, naprawdę ;-). A poważnie to oczywiście wybór należy do Ciebie, moim zdaniem nie kupisz dobrych trekkingów, które spiszą się w bardziej mokre czy zimne dni i by wytrzymały powiedzmy dwa lata w komforcie ;d. Absolutnie nie chcę wyjść na snoba, bo sam nie zaczynałem od Aku czy Meindla, ale teraz wiem, że trzeba było poczekać i kupić coś fajnego, z drugiej strony, nigdy nie ma się pewności, czy chodzenie po górach człowieka wciągnie, a jeśli nie to wydawanie 600-800zł nie ma sensu. Jak już coś kupisz to się pochwal, najlepiej via pw, bo ciekawym co można w takich pieniążkach kupić :).
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam znajoma co wlasnie ma 27 lat i caly czas bierze happy meal'e

wiem, ze tacy ludzie sa na swiecie :D
chcialam po prostu zaznaczyc, ze gdyby nie mlody, to pewnie w takich miejscach jak McDonald czy KFC nie bywalabym wcale

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Absolutnie nie chcę wyjść na snoba, bo sam nie zaczynałem od Aku czy Meindla, ale teraz wiem, że trzeba było poczekać i kupić coś fajnego, z drugiej strony, nigdy nie ma się pewności, czy chodzenie po górach człowieka wciągnie, a jeśli nie to wydawanie 600-800zł nie ma sensu. Jak już coś kupisz to się pochwal, najlepiej via pw, bo ciekawym co można w takich pieniążkach kupić :).

Spoko;) Myślę, że w grudniu/styczniu coś zakupię, powinny być niższe ceny. Bo zimą się na chodzenie nie wybieram.
Poza tym musze jeszcze mojego mężczyznę namówić na te Tatry, bo nie miałam nawet okazji :lol: Ale myślę, że będzie za, bo lubi aktywnie spędzać czas. Podsumowując muszę kupić buty, bo to podstawa, namówić faceta i zbierać kasę na wypad majowy.
Wszystko kręci się wokół pieniędzy, a ja nie mogę roboty znaleźć ;C
WilczeLyko
WilczeLyko
  11 Octombrie 2012
styka51
styka51: Spoko;) Myślę, że w grudniu/styczniu coś zakupię, powinny być niższe ceny. Bo zimą się na chodzenie nie wybieram.

Jak masz zamiar chodzić tylko latem na niskich wysokościach w słoneczne dni, to tak naprawdę wystarczą byle jakie kamasze nie obcierające stopy i trzymające staw skokowy, najwyżej po zdjęciu buta zagazujesz otoczenie :rotfl:. Ps. ceny najniższe zawsze późnym latem :ssh:.
styka51
styka51: Poza tym musze jeszcze mojego mężczyznę namówić na te Tatry, bo nie miałam nawet okazji Ale myślę, że będzie za, bo lubi aktywnie spędzać czas. Podsumowując muszę kupić buty, bo to podstawa, namówić faceta i zbierać kasę na wypad majowy. Wszystko kręci się wokół pieniędzy, a ja nie mogę roboty znaleźć ;C

Oj faceta jakoś namówisz, nie przeżywaj :D. A nie możesz czegoś wytwarzać i sprzedawać przez neta? Moja znajoma robi jakieś ozdoby dla kobiet i z samej sprzedaży w necie wychodzi jej ponad 1000zł, a nie robi tych pierdółek codziennie ;p.
styka51
styka51
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak masz zamiar chodzić tylko latem na niskich wysokościach w słoneczne dni, to tak naprawdę wystarczą byle jakie kamasze nie obcierające stopy i trzymające staw skokowy, najwyżej po zdjęciu buta zagazujesz otoczenie . Ps. ceny najniższe zawsze późnym latem .

W zeszłym roku łaziłam w zwykłych najaczach, nie narzekałam, było lepiej niż się spodziewałam. Ale teraz zamierzam obejśc więcej niż Morskie Oko i Dolinę Pięciu Stawów :lol:
Może teraz coś znajdę...
Konto usunięte
Konto usunięte: A nie możesz czegoś wytwarzać i sprzedawać przez neta? Moja znajoma robi jakieś ozdoby dla kobiet i z samej sprzedaży w necie wychodzi jej ponad 1000zł, a nie robi tych pierdółek codziennie ;p.

Myślałam kiedyś nad robieniem tych kartek okazjonalnych, ale to trzeba miec ogarnięta rękę, a tego u mnie brakuje;p
Będę jabłka na allegro sprzedawać :lol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  11 Octombrie 2012
styka51
styka51: Ale może dzięki temu komentarzowi dziewczyna zmieni swoje nastawienie do make upu?

Czasami mam ochotę się tak wysmarować karykaturalnie i wywalić się na kamerki ...
chętnie posłuchałabym opinii :crylol:
styka51
styka51
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czasami mam ochotę się tak wysmarować karykaturalnie i wywalić się na kamerki ... chętnie posłuchałabym opinii

Fajnie by było :D
Tylko zazwyczaj widać różnice między karykaturą, a super sexi dźamp mejkapem ;p
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  11 Octombrie 2012

Nie przejmuj się - tez umiem się porządnie 'PRZERYSOWAĆ' ... :D

CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  11 Octombrie 2012
styka51
styka51: Fajnie by było :D Tylko zazwyczaj widać różnice między karykaturą, a super sexi dźamp mejkapem ;p

O kim w ogóle mowa, znowu o Jaśminie piszecie ? :/
Konto usunięte
Konto usunięte: Czasami mam ochotę się tak wysmarować karykaturalnie i wywalić się na kamerki ... chętnie posłuchałabym opinii

Ładnemu we wszystkim ładnie, ale nie realizuj tego, bo ja tego nie zobaczę. :/
Widzę, że znowu masz zdjęcia na profilu, bo ikonka aparatu nie jest szara. :/
styka51
styka51
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie przejmuj się - tez umiem się porządnie 'PRZERYSOWAĆ' ... :D

Mogłabyś na blogu zrobić coś w stylu "typowe błedy mejkapowe" i dać zdjęcie do każdego przykłądu:D I czego unikać^^
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  11 Octombrie 2012
styka51
styka51: Mogłabyś na blogu zrobić coś w stylu "typowe błedy mejkapowe" i dać zdjęcie do każdego przykłądu:D I czego unikać^^

natomiast to już jest na wielu blogach.
po co to kopiować :D
styka51
styka51
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: natomiast to już jest na wielu blogach. po co to kopiować :D

Ale tam to są takie wiesz...nudne trochę :D A u Ciebie, to miałabym ochotę obejrzeć^^
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  11 Octombrie 2012
styka51
styka51: u

zobczymy co się da z tym zrobic.
kupiłam sukienke dzisiaj i buty..

tak tak wiem, że chciecie zobaczyć :D
styka51
styka51
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zobczymy co się da z tym zrobic. kupiłam sukienke dzisiaj i buty..

No pewnie, że chcę zobaczyć^^
U mnie bieda, więc pocieszam się zakupami innych :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  11 Octombrie 2012

zaraz ide się przebierać :crylol:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.