malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda, że dla nie których rodziców zabranie dziecka w takie miejsce jest często nagrodą

no niestety :nie:
Konto usunięte
Konto usunięte: widzę nie jestem sama, współczuję. Dlatego rzadko jem na mieście bo wiem że większość potraw jest smażona, w do sałatek zamiast jogurtu dodają majonez. A szkoda.

no mam tak samo, jak cos to kupuje sobie kanapke czy sushi w bootsie itp jak juz mam cos zjesc na miescie, w tych wszystkich fast foodach nie dosc, ze nie wiadomo co daja, to oleju pewnie tez tak czesto jakby sie to przydalo nie wymieniaja... tak, naogladalam sie Ramsay's Kitchen Nightmaresi kuchennych rewolucji :ninja:
JFC
JFC
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wy widziecie wszystko nawet ukryte kanały raz mnie złapaleś jak się malowałam

Ma się tę moc, nie? :pavarotti:
styka51
styka51
  11 Octombrie 2012
JFC
JFC: Gdybyś miała czarną, to polecałbym zwykły, czarny worek na śmieci na głowę, ale tak to nie wiem.

Może niebieski będzie pasował?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  11 Octombrie 2012
JFC
JFC: Ma się tę moc, nie?

dobrze, że sobie cycków wtedy nie macałam :crylol:
JFC
JFC
  11 Octombrie 2012
styka51
styka51: Może niebieski będzie pasował?

No ja tam nie wiem.. kolorystycznie może nie, ale na pewno będzie designersko. :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: fast foodach nie dosc, ze nie wiadomo co daja, to oleju pewnie tez tak czesto jakby sie to przydalo nie wymieniaja

Ale wiesz, że oni mają ścisłe normy dotyczące wymiany oleju ? Muszą go wymieniać codziennie czy tam nawet częściej, nie pamiętam.
Gdzie te czasy jak frytki w Maku smażyli na tłuszczu wołowym i frytki smakowały mięsem. :zakochany:
Pieprzeni wegetarianie.
JFC
JFC
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze, że sobie cycków wtedy nie macałam

Muszę częściej przeglądać pokoje na hasło. :ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  11 Octombrie 2012
JFC
JFC: Muszę częściej przeglądać pokoje na hasło.

no ja czasami mam taki odruch, że sobie macam cycki ... ale unikam tego w miejscach publicznych a przed kompem to robie co chce.
JFC
JFC
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja czasami mam taki odruch, że sobie macam cycki ... ale unikam tego w miejscach publicznych a przed kompem to robie co chce.

:kv3:

Ale zauważyłem, że sporo lasek wbija sobie na kam, pokój na hasło i się maluje. Jakby lusterek nie miały. :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012
JFC
JFC: Ale wiesz, że oni mają ścisłe normy dotyczące wymiany oleju ? Muszą go wymieniać codziennie czy tam nawet częściej, nie pamiętam. Gdzie te czasy jak frytki w Maku smażyli na tłuszczu wołowym i frytki smakowały mięsem.

wiem ze maja, ale tez wiadomo ze w realu nie zawsze jest tak ladnie (i nie, nie mowie tu o macu, bo akurat bic maca z niego moge szamac bez problemu) :P
JFC
JFC: Pieprzeni wegetarianie.

ze co :rotfl:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  11 Octombrie 2012
JFC
JFC: Jakby lusterek nie miały.

w kamerce inaczej makijaż wygląda... trzeba dołożyć więcej bo kamera zjada kolory :D
Babsy
Babsy
  11 Octombrie 2012

krolestwo za cheesburgera i frytki z maca :D!

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012

uu, wlasnie zauwazylam ze gwiazdki nie mam.

styka51
styka51
  11 Octombrie 2012
JFC
JFC: No ja tam nie wiem.. kolorystycznie może nie, ale na pewno będzie designersko.

Ale otwory na powietrze wycinać czy bawić się w :
?
:lol:
JFC
JFC
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem ze maja, ale tez wiadomo ze w realu nie zawsze jest tak ladnie (i nie, nie mowie tu o macu, bo akurat bic maca z niego moge szamac bez problemu) :P

A, jak mówisz o jakichś kebabach i innych takich budach to ta. Tam normy mają w dupie. :D
Ja nienawidzę frytek z maca rano bo są takie.. świeże, na świeżym oleju. :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: ze co

Kiedyś frytki w Macu smażyli na tłuszczu wołowym, przez co miały smak wołowiny. Niestety wegetarianie, którzy w macu mogli wtedy zjeść tylko frytki, dopatrzyli się tego i pozwali Maca. Oczywiście wygrali, dostali kasę, a Mc musiał zmienić olej na roślinny.
Jezu jak ja nienawidzę tych królików. :nie:
Konto usunięte
Konto usunięte: w kamerce inaczej makijaż wygląda... trzeba dołożyć więcej bo kamera zjada kolory :D

A potem wyglądasz jak choinka bo kamera zjada kolory, a w realu nie. :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012

po co mi pesel przy placeniu karta :zonk:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.