malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale np. w kfc nie bylam w uj czasu i jak mnie wczoraj siostra wyciagnela to cala noc myslalam ze umre, nigdy wiecej

ja to samo! kiedys z Jesusem w Polsce poszlismy i mnie mdlilo max.
W tym roku poszedlem w Nicei drugi raz i to samo, myslalem ze nogi wyciagne.
Cos nie teges jest w tym kfc :nie:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012
massacre
massacre: wiem, ze tacy ludzie sa na swiecie chcialam po prostu zaznaczyc, ze gdyby nie mlody, to pewnie w takich miejscach jak McDonald czy KFC nie bywalabym wcale

moj mlody to o istnieniu takich miejsc nie ma nawet pojecia :P
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012
Prinz
Prinz: ja to samo! kiedys z Jesusem w Polsce poszlismy i mnie mdlilo max. W tym roku poszedlem w Nicei drugi raz i to samo, myslalem ze nogi wyciagne. Cos nie teges jest w tym kfc

w moim przypadku to raczej nie chodzi o samo kfc, a o to, ze moj organizm odzwyczajony jest od takiej ilosci tluszczu.
majonezu tez nie moge normalnego jesc itp
madzia2143
madzia2143
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moj mlody to o istnieniu takich miejsc nie ma nawet pojecia :P

to mi się podoba!

u nas otworzyli kfc w CH i mnie mdli jak do niego wchodzę, tak śmierdzi tym olejem :ninja:
madzia2143
madzia2143
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ze moj organizm odzwyczajony jest od takiej ilosci tluszczu. majonezu tez nie moge normalnego jesc itp

swoją drogą też tak mam, unikam tego jak mogę ;) bo brzuchol mnie potem boli mega ;/
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: majonezu tez nie moge normalnego jesc itp

a ja nie lubie majonezu ... :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to mi się podoba!

:rock:
jeszcze ma czas na to, zeby jesc z takich miejsc jak podrosnie, osobiscie jak widze takie male dzieci szamajace w mcdonaldzie to mi sie smutno robi.
Konto usunięte
Konto usunięte: u nas otworzyli kfc w CH i mnie mdli jak do niego wchodzę, tak śmierdzi tym olejem

u mnie jest tak na zewnatrz maca :D
Konto usunięte
Konto usunięte: swoją drogą też tak mam, unikam tego jak mogę bo brzuchol mnie potem boli mega

no masakra :/
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja nie lubie majonezu ...

no wiadomo, nie kazdy musi :D
madzia2143
madzia2143
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze ma czas na to, zeby jesc z takich miejsc jak podrosnie, osobiscie jak widze takie male dzieci szamajace w mcdonaldzie to mi sie smutno robi.

szkoda, że dla nie których rodziców zabranie dziecka w takie miejsce jest często nagrodą :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: no masakra :/

widzę nie jestem sama, współczuję. Dlatego rzadko jem na mieście bo wiem że większość potraw jest smażona, w do sałatek zamiast jogurtu dodają majonez. A szkoda.
JFC
JFC
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: większość potraw jest smażona

STRASZNE! d83dde31
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  11 Octombrie 2012

ta sukienka ma takie wycięcię w cyckach, że pobiłabym chyba rekord w odwiedzinach :crylol:

JFC
JFC
  11 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ta sukienka ma takie wycięcię w cyckach, że pobiłabym chyba rekord w odwiedzinach

Cho poprzymierzać na Tv. :D
styka51
styka51
  11 Octombrie 2012

Mam takie coś ino fioletowe. Jakie dodatki proponujecie? W ogóle jakoś nie mam pomysłu ;C

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  11 Octombrie 2012
JFC
JFC: BlondSzatynka:ta sukienka ma takie wycięcię w cyckach, że pobiłabym chyba rekord w odwiedzinach Cho poprzymierzać na Tv. :D

wyobrażasz sobie mnie .. świecącą cycem ... ? :D
JFC
JFC
  11 Octombrie 2012
styka51
styka51: Mam takie coś ino fioletowe. Jakie dodatki proponujecie? W ogóle jakoś nie mam pomysłu ;C

Gdybyś miała czarną, to polecałbym zwykły, czarny worek na śmieci na głowę, ale tak to nie wiem. :and:
Konto usunięte
Konto usunięte: wyobrażasz sobie mnie .. świecącą cycem ... ? :D

Przecież to tylko ja, ustawisz hasełko i heja banana, obiektywna opinnia modowa. :rotfl:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  11 Octombrie 2012
JFC
JFC: Przecież to tylko ja, ustawisz hasełko i heja banana, obiektywna opinnia modowa.

pewnie i co jeszcze .. .

Wy widziecie wszystko nawet ukryte kanały raz mnie złapaleś jak się malowałam :crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.