Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1541 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
ok, obczaje
gdzie go dostac?
moja sis dopiero na swieta bedzie, ale boje sie jej prosic, bo ten czop nawet Ziajki nie mogl w Rossmannie znalezc xD
o Bioderme widzialam na amazon :D
dzieki, obczaje
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Jak rozpoczyna się sezon grzewczy to zawsze tutaj są takie 'braki' w postach :D.
W sumie tak myślałam, że może czas zacząć cz.2 tego wątku ...
TO FAKJU !!! xD
massacre: kiedys juz dawno temu widzialam na youtube Azjatke, ktora haftala do miski i pozniej to jadla
Jazdy Azjatów to w ogóle są awesome

Podbijam Vichy, jakoś wolę go od Biodermy, ma przyjemniejszy zapach (ale bardzo delikatny).
większość miceli jest takich samych. czy to bioderma, la roche posay, vichy, lancome czy tanie AA - w działaniu są bardzo podobne, różnią się głównie długością 'trzymania' płatku kosmetycznego na twarzy.
ostatnio zrezygnowałam z tego typu bajerów i kupiłam cetaphil(emulsja micelarna) i jestem zajebiście zadowolona.
Siemka:D
Wiecie co...strasznie sie podjarałam, żeby Tatry porządnie zwiedzić za swojego żywota :D Bo kurde jakieś Kanary czy inne Tajlandie oglądam, a tu tak zajebiście jest :D
I zbieram pieniądze na porządne buty
Psyche30: Ta, grzać się w wyrze.
Ja dopiero co miałam angine ropną i 3 -dniową gorączkę , ból gardła taki ze mowe straciłam, wyć się chciało jedynie.
Tylko wracam do domu od razu idę spać, bo padam

Ale kurde rok akademicki dopiero się zaczął i mam dużo do załatwienia, nie mogę cały dzień się wygrzewać.