malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
JFC
JFC
  4 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie rozumiem problemu przecież w każdej chwili można zrobić prawko i kupić auto

Wszystko można w każdej chwili, ale w żadnej chwili mi się nie chce. :rotfl:
madzia2143
madzia2143
  5 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pracuję od 13. września bez umowy jeszcze xD Ale umowa-zlecenie i tak mi gówno daje, więc mi się nie spieszy. Looool, te książki to bez sensu, niepotrzebnie Cię straszą... Zobaczysz jak szybko czas leci na kasie :-) U mnie co jak co, ale szkolenie porządne, testy pisane po każdym etapie. Nikt przede mną nie miał szkolenia, 20 minut gadki i do pracy. A ja mam co kilka dni dokładnie tłumaczone kolejne rzeczy, przez 2 tygodnie miałam dwa etapy, teraz będzie trzeci, ostatni. Nie ma się co stresować, w pierwszy dzień na kasie miałam stres, to prawda, ale jak już się dowiedziałam, że nie było manka, to czill.

no ja za chwile wychodzę, dzisiaj jest kierowniczka więc mam stresa :ninja: zobaczymy jak to ze mną będzie... chciałabym być już na etapie że wszystko mam ogarnięte perfecto ;P
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Octombrie 2012

@WilczeLyko
Nigdzie nie napisałam, że mlaskanie powoduje zatykanie uszu. Jeśli Prinzowi żucie gumy nie pomaga to po co ma to robić?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

WilczeLyko
WilczeLyko
  5 Octombrie 2012

Zapytałem wcześniej czy sugerujesz, że żucie gumy powoduje zatykanie uszu, odpowiedziałaś, że nie, ale mlaskanie owszem, pewnie się nie zrozumieliśmy :).
Poczytaj na dive-away.pl o tych metodach na wyrównywanie ciśnienia, niektóre z nich wymagają właśnie "przełykania" śliny, a żucie gumy powoduje większe wydzielanie śliny przez ślinianki a tym samym częstszy odruch przełykania. W połączeniu z próbą Vaslavy pomaga większości ludzi, a dodatkowo obniża ph ;-).

massacre
massacre
  5 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie się nie zrozumieliśmy :).

pewnie tak :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Poczytaj na dive-away.pl o tych metodach na wyrównywanie ciśnienia, niektóre z nich wymagają właśnie "przełykania" śliny, a żucie gumy powoduje większe wydzielanie śliny przez ślinianki a tym samym częstszy odruch przełykania. W połączeniu z próbą Vaslavy pomaga większości ludzi, a dodatkowo obniża ph ;-).

nie podwazam tego, o czym piszesz bo te informacje sa wszedzie szeroko dostepne.
po prostu tak jak pisalam, skoro mu zucie gum nie pomaga (a lata dosc czesto), powinien sprobowac innych metod :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  5 Octombrie 2012
massacre
massacre: po prostu tak jak pisalam, skoro mu zucie gum nie pomaga (a lata dosc czesto), powinien sprobowac innych metod :)

nie pomaga, tak jak poradzilas, ziewnalem pare razy i 100x lepiej niz zucie gumy.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  5 Octombrie 2012
Prinz
Prinz: tak jak poradzilas, ziewnalem pare razy i 100x lepiej niz zucie gumy.

:ziober2:
no widzisz :*

massacre
massacre
  5 Octombrie 2012

nie zawsze medrzec tegi, co ma wiedze z ksiegi ;)

Babsy
Babsy
  5 Octombrie 2012

kuwa, dlaczego wywala mnie z tematu o Bohunie i Skrzetuskim do strony glownej fotki? :woot:

mmaryja
mmaryja
  5 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

widziałaś już co zrobił donatan?
jakie klipy nakręcili, jestem w szoku. w końcu coś się zaczyna dziać, a nie tylko jp i inne uje muje
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  5 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: widziałaś już co zrobił donatan?

Polski rap to nie mój świat ale jeżeli Ty mówisz, że klip jest dobry to musze to sprawdzić.

Niech się zacznie coś dziać ...
WilczeLyko
WilczeLyko
  5 Octombrie 2012
massacre
massacre: nie podwazam tego, o czym piszesz bo te informacje sa wszedzie szeroko dostepne. po prostu tak jak pisalam, skoro mu zucie gum nie pomaga (a lata dosc czesto), powinien sprobowac innych metod :)

Mi osobiście przy lataniu wystarcza najczęściej połykanie śliny, ale już głupie góry - na ponad 2000 m n.p.m. muszę wyrównywać inaczej, to samo na głębokościach poniżej 4-5 m. Kiedyś o mały włos nie rozpierdzieliłem sobie uszu, jak jeszcze za gówniarza kompletnego zakładaliśmy się kto głębiej zejdzie, o mały włos mi głowa nie wybuchła :rotfl:. A wystarczyłoby przytkać nos i dmuchnąć ;p.
WilczeLyko
WilczeLyko
  5 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakie klipy nakręcili, jestem w szoku. w końcu coś się zaczyna dziać, a nie tylko jp i inne uje muje

Masz na myśli te klipy w słowiańskich strojach? Jak tak to - mega.
mmaryja
mmaryja
  5 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Masz na myśli te klipy w słowiańskich strojach? Jak tak to - mega.

tak. o talentach i tak dalej soboty, chady czy borixona się nie wypowiadam, ale zajebiście się cieszę, że w końcu jest coś więcej niż jp i inne narzekania na los. i jest całkiem fajny folk bo percival ma już trochę na swoim koncie.
a klipy są fajnym dodatkiem
WilczeLyko
WilczeLyko
  5 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak. o talentach i tak dalej soboty, chady czy borixona się nie wypowiadam, ale zajebiście się cieszę, że w końcu jest coś więcej niż jp i inne narzekania na los. i jest całkiem fajny folk bo percival ma już trochę na swoim koncie. a klipy są fajnym dodatkiem

Widzisz, ja rapu nie słucham, poza pewnymi wyjątkami. Te wyjątki to wykonawcy/kawałki, które mówią właśnie o czymś innym niż o "biedzie" w Polsce, o kochaniu policji, o zaliczaniu fajnych "sztuk". Dziwię się szczerze ludziom, którzy propsują takich artystów. Szczególnie, że ta bieda, która była na początku i tak w końcu przekuje się na realny kesz - na łbach fanów płacących za koszulkę idola trzycyfrowym banknotem ;).Co do Percivala to klasa sama w sobie, akurat muzykę z klimatów rodzimowierstwa bardzo lubię, szkoda że mało jest ciekawych połączeń rapu z innymi gatunkami, bo mnie - jako kogoś kto z rapem ma niewiele wspólnego, właśnie takie projekty przekonują, że rap nie musi być tylko monotonnym pieprzeniem o niczym :).

Edit: sorry, hardcore rapu słucham od zawsze, ale tylko tego ;d.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.