malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  4 Octombrie 2012
JFC
JFC: Ja od lat szczenięcych zawsze chciałem mieć Galanta, zajebiście mi się podoba do dzisiaj w sumie. Jakbym miał wybierać między nową 7mką, a starym Galantem to bym wybrał Galanta.

Na początku zrób prawko Jaceg :ziober2:.
:ziober2:
JFC
JFC
  4 Octombrie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Na początku zrób prawko Jaceg .

Zrobiłbym, gdybym nie pojechał do kondzia na urodziny rok temu i nie siedział tam miesiąc chlejąc, zrobiłbym. Z resztą, idę dzisiaj się znowu zapisać bo... :ninja:
Najlepsze, że ja wtedy zapłaciłem za kurs, zrobiłem teorię i się tam więcej nie pokazałem. :rotfl:
styka51
styka51
  4 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra :P

Dobra, ale jakaś rzadka mi wyszła :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem u mnie jest tak samo,porządek się pewnie utrzyma parę dni a potem znowu będzie burdel, no ale cóż, przynajmniej mama będzie szczęśliwa ;P

Hahhaha:d Moja nawet rzadko do pokoju wchodzi, u mnie jest wieczny bałagan :lol: No le cóż..

Konto usunięte
Konto usunięte: lubisz czy z jakiegoś konkretnego powodu?

Właśnie nigdy nie piłam, a wszyscy mówią, że pyszna i podobno pomaga w spalaniu tluszczyku, a ja sobię ćwiczę troszkę, to moze będa lepsze efekty :lol:
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 Octombrie 2012
JFC
JFC: Zrobiłbym, gdybym nie pojechał do kondzia na urodziny rok temu i nie siedział tam miesiąc chlejąc, zrobiłbym. Z resztą, idę dzisiaj się znowu zapisać bo... Najlepsze, że ja wtedy zapłaciłem za kurs, zrobiłem teorię i się tam więcej nie pokazałem.

Chyba od dwóch ponad już lat slyszę, że robisz prawko :D.
Ponoć za chwilę się zmieniają przepisy, na niekorzyść zdających po Nowym Roku.
Nie wiem ile w tym prawdy, bo słyszałam od kogoś, ale jak zdasz, to po pół roku musisz iść znów na jakąś teorię, i wyjeżdzić ileś godzin, gdzie jedna ma niby kosztować 200 zł (:o), gdzie za 'moich czasów' godzina dodatkowa kosztowała pięć dych ;D.
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 Octombrie 2012
styka51
styka51: a wszyscy mówią, że pyszna

:o.
Śmierdzi końskim łajnem i pewnie smakuje podobnie ;).
Ale moja mama ją lubi, co mnie bardzo dziwi.
JFC
JFC
  4 Octombrie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Chyba od dwóch ponad już lat slyszę, że robisz prawko :D. Ponoć za chwilę się zmieniają przepisy, na niekorzyść zdających po Nowym Roku. Nie wiem ile w tym prawdy, bo słyszałam od kogoś, ale jak zdasz, to po pół roku musisz iść znów na jakąś teorię, i wyjeżdzić ileś godzin, gdzie jedna ma niby kosztować 200 zł (:o), gdzie za 'moich czasów' godzina dodatkowa kosztowała pięć dych ;D.

Bo ja to prawko tak robię i robie.. i robię.
Ta, zmieniają się, trudniejszy egzamin (więcej pytań, mniej czasu na odp) i chyba 2 godziny techniki jazdy obowiązkowe dodatkowo.
Zaraz tam idę.. znaczy.. no, jakoś wiczorkiem pójdę co nie... jak po julkę do roboty pójdę.. tak..na pewno... pójdę.. słowo..
pijana
pijana
  4 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na razie mam dopiero pierwszy dzień za sobą, byłam na numerkach ;p jestem w szoku bo w gruncie rzeczy nie miałam pojęcia na czym polega praca sprzedawcy w sklepie z ciuchami i okazuje się że wcale to takie banalne nie jest

U nas są numerki tylko na damskim dziale i tylko w weekend, a i tak nie w każdy, bo nie wiem jak jest u Ciebie, ale u mnie jest podzielone na 3 działy, dzieciak, kobieta i facet, każdy dział ma osobną kasę. Najczęściej jestem na męskim i bardzo to lubię, bo mniejszy ruch i kierownictwo rzadko zagląda, bo im się nie chce wjeżdżać na górę.
Ja odwrotnie, myślałam, że np. obsługa kasy to coś trudniejszego, ale, odpukać, nie zrobiłam jeszcze manka, a byłam już na rabatach z okazji urodzin galerii, musiałam uważać na co dać rabat, a na co nie.
A to Twoje Re to Silesia ? Czy Rybnik ?
Babsy
Babsy
  4 Octombrie 2012

ych... mamuskowe problemy (czekanie 3 dzien na kupsko Mlodego) i przeziebienie zaczynaja dawac sie we znaki. gdzie te czasy, gdy jedynym problemem bylo nie pojechanie na disco w sobote ;)

madzia2143
madzia2143
  4 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: U nas są numerki tylko na damskim dziale i tylko w weekend, a i tak nie w każdy, bo nie wiem jak jest u Ciebie, ale u mnie jest podzielone na 3 działy, dzieciak, kobieta i facet, każdy dział ma osobną kasę. Najczęściej jestem na męskim i bardzo to lubię, bo mniejszy ruch i kierownictwo rzadko zagląda, bo im się nie chce wjeżdżać na górę. Ja odwrotnie, myślałam, że np. obsługa kasy to coś trudniejszego, ale, odpukać, nie zrobiłam jeszcze manka, a byłam już na rabatach z okazji urodzin galerii, musiałam uważać na co dać rabat, a na co nie. A to Twoje Re to Silesia ? Czy Rybnik ?

ja jeszcze nie wiem jak jest na salonie bo mi nikt nie powiedział :zonk: jutro będzie kierowniczka to mi chyba wszystko powie, mamy też umowę podpisać.
Pracuję sobie w Rybniku w CH FocusMall ;) ja właśnie boję się tej kasy :ninja: po za tym dostałam do domu jakieś dwie grube 'książki' ABC sprzedawcy i coś tam o sprzedaży ;P co mnie przeraziło :ninja:
MaqdaIena
MaqdaIena
  4 Octombrie 2012
JFC
JFC: Bo ja to prawko tak robię i robie.. i robię. Ta, zmieniają się, trudniejszy egzamin (więcej pytań, mniej czasu na odp) i chyba 2 godziny techniki jazdy obowiązkowe dodatkowo. Zaraz tam idę.. znaczy.. no, jakoś wiczorkiem pójdę co nie... jak po julkę do roboty pójdę.. tak..na pewno... pójdę.. słowo..

Dżulija pracuje ? Gdzie ? :).
Ahahah, prędzej ja zrobię 'prawko' na F-16 niż Ty na samochód :D.
JFC
JFC
  4 Octombrie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Dżulija pracuje ? Gdzie ? :).

W Croppie jako "merchandiser" :ninja:
MaqdaIena
MaqdaIena: Ahahah, prędzej ja zrobię 'prawko' na F-16 niż Ty na samochód :D.

Pójdę dzisiaj się zapisać! Jak mnie kondziu podwiezie. :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Skąd ten pomysł? Sugerujesz, że żucie gumy - czyli przełykanie śliny powoduje zatykanie uszu podczas lotu? .

nie, ale mlaskanie owszem. nie lepiej sobie po prostu gleboko oddychac/ ziewnac kilka razy?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Octombrie 2012
JFC
JFC: Zrobiłbym, gdybym nie pojechał do kondzia na urodziny rok temu i nie siedział tam miesiąc chlejąc, zrobiłbym. Z resztą, idę dzisiaj się znowu zapisać bo... Najlepsze, że ja wtedy zapłaciłem za kurs, zrobiłem teorię i się tam więcej nie pokazałem.

to na jaki kij Ci samochod?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

MaqdaIena
MaqdaIena
  4 Octombrie 2012
JFC
JFC: W Croppie jako "merchandiser"

Łojesu :ninja:.

JFC
JFC: Pójdę dzisiaj się zapisać! Jak mnie kondziu podwiezie.

Czyli dupa, nie pojedziesz, bo Wam się nie będzie chciało !
Hoshiko
Hoshiko
  4 Octombrie 2012
Abaddon
Abaddon: Doceniam jednak to że się starają

tsaa nie watpie d83dde1c
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.