malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  14 Noiembrie 2012

Agoosia
No niestety czasami jak coś złapie to nawet faceta postury niedźwiedzia zwali, a co tu mówić taka chudzine jak ty;)
Masacre
Skoro masz już blender zamiast ręki to coś musi oznaczać ;P

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Noiembrie 2012

Blender do drinków dupo ;P
Z reszta dla mnie do moich szejków proteinowych i mrożonej kawy, facet z kolei stwierdził, że blender bez alko sie marnuje :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  14 Noiembrie 2012

A to sorry zwracam honor;) no takiego dobrego drina top bym wypiła ech....

w00tjump
w00tjump
  14 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

lacze sie w bolu, spod koca i ledwo przelykajac:rotfl:

mialam randke dzis miec:and:
kedi
kedi
  14 Noiembrie 2012

dziewczyny, to głupie, ale :ninja: chcę ściąć włosy bo mi w długich nie ładnie ale mimo to mi szkoda :martuska: zmotywujcie mnie :and:

massacre
massacre
  14 Noiembrie 2012

@mirra
Kolejny powód żeby przyjechać ;D
Kumpela do mnie juz na wino nie przychodzi, tylko na kolorowe drinki z parasolką :rotfl:

@kedi
Zmotywować do czego?
Od jak dawna twierdzisz, że Ci w długich nieładnie? Od wczoraj czy od zawsze?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  14 Noiembrie 2012

Massacre:
Kurde czemu ja nie mam kogoś kto by mi takie drinki serwował;/
Uważaj bo ja Ci mówiłam że mi tu lotnisko budują, jak bym się wybrała to na alko nie wyrobisz;P

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  14 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kurcze szukałam w necie i nie umiem znaleźć, ale są przesłodkie! mają też miejsce na kubek a od spodu jest taka mięciutka podusia :D kosztują bodajże 35zł :)

Ooo! :) Rzeczywiście fajne. Jakiś czas temu widziałam taką podstawkę w Jysku:

Wysokość tego z "kwiatuszkami" na wentylatory można bylo regulować, kosztowało to chyba ok. 85zł. Trochę żałuję, że nie kupiłam... :P

Konto usunięte
Konto usunięte: co sądzicie? mi się podobają :D

Piękne. :zakochany: Już dawno znalazłam foto gdzieś w sieci, nawet mam zapisane gdzieś na dysku. :P W sklepach niestety nie widziałam.

Konto usunięte
Konto usunięte: te rajstopy w jednym sklepie dosłowniete szare kosztują 134 zł..

:wtf:
Strach zaciągnąć, zrobić oczko czy podrzeć za pierwszym razem. :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Futerka sobie pokazują zboczenice, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan !!!

:rotfl:
massacre
massacre
  14 Noiembrie 2012

@Mirra
A weź budują i budują, polscy builderzy w Anglii to za szybko go nie bedzie :rotfl:

mirra20
mirra20
  14 Noiembrie 2012

Massacre:
są w Anglii ale nie wszyscy:P Nie wiem kiedy dokładnie skończą, ale już mam przed galerią wielka reklamę, że bilety od 105 zł do Londynu i Oslo to może już nie długo będzie można latać ;P

Bayje
Bayje
  14 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Strach zaciągnąć, zrobić oczko czy podrzeć za pierwszym razem. :D

powiem Ci, że nawet nie są już dostępne :crylol:

wiec spokojna głowa.
Bayje
Bayje
  14 Noiembrie 2012

wlazłam na strone gdzie oglaszaja się ludzie na seks randki i. .. znalazlam tam kolege .. :ninja: nie wiedzialam, że juz jest tak ciezko, że do ruchania trzeba ludzi z internetu łowić.

kedi
kedi
  14 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Od jak dawna twierdzisz, że Ci w długich nieładnie? Od wczoraj czy od zawsze?

od dawna, aczkolwiek strasznie podobają mi się długie włosy (u kogoś) i też bym chciała :C

ps. chyba pierwszy raz w życiu dopadł mnie w tym miesiącu pms :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: wlazłam na strone gdzie oglaszaja się ludzie na seks randki i. .. znalazlam tam kolege .. nie wiedzialam, że juz jest tak ciezko, że do ruchania trzeba ludzi z internetu łowić.

po co tam wlazłaś? :rotfl:
madzia2143
madzia2143
  14 Noiembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Ooo! :) Rzeczywiście fajne. Jakiś czas temu widziałam taką podstawkę w Jysku

właśnie te nie chłodzą i nie wiem czy się sprawdzą w praktyce ale z wyglądu są na prawdę słodkie, zrobiłam dzisiaj specjalnie for you fotkę jutro tu wrzucę :D
kedi
kedi: po co tam wlazłaś?

o to samo miałam zapytać :D
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  14 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powiem Ci, że nawet nie są już dostępne

Całe szczęście... bałabym się takie kupić, a co dopiero wpakować na siebie i gdzieś wyjść. :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie te nie chłodzą i nie wiem czy się sprawdzą w praktyce ale z wyglądu są na prawdę słodkie, zrobiłam dzisiaj specjalnie for you fotkę jutro tu wrzucę :D

Ooo, dzięki! :) Mi się laptop nie grzeje, ogólnie sprawuje się bez zarzutów (odpukać!) więc jakaś podkładka to tylko tak o, żeby była. :P
Mam gdzieś Empik niedaleko, ale nawet się nie wybieram, bo całe g*wno tam można znaleźć, a co dopiero podkładki pod laptopy. :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.