malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  14 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w jakim sklepie to można kupić ?

nie wiem na fejsie mi wyskoczyło :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: te rajstopy w jednym sklepie dosłowniete szare kosztują 134 zł..

święta się zbliżają, możesz zagadać do rodziny :D

massacre
massacre: Cała Polska teraz bedzie miała wszystko w ombre?

Pierwsze słyszę 'ombre' i że na to moda jest :woot: . Tak to już u nas jest że jak wchodzi coś nowego to z wielkim hukiem i wszędzie można to dostać, szał trwa kilka msc aż wejdzie coś nowego. Taka polityka :ninja:
Bayje
Bayje
  14 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeździsz konno ?

Nie, jeżdzę na żyrafie.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Noiembrie 2012

@madzia
Bo jesteś nie na czasie :D
W Anglii ombre tylko włosy. Paznokcie nie, na paznokcie jest inny szał, coś jak french tylko pazury czerwone i pasek nie biały a złoty. Bosko to wyglada, ale wszystkie juz tak chodzą.

Kilka miesięcy? A ile trwa moda polska na tuniczki i legginsy? Czy juz sie skończyła? XD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  14 Noiembrie 2012

W Polsce panuje 'moda' na wszystko. Różnica tylko w tym, że ktoś wygląda jak poje*** a ktoś wygląda normalnie.

massacre
massacre
  14 Noiembrie 2012

Czyli dalej kaleczy sie modę? To juz wole ta polska ostrożność i stonowanie, coś jak u Francuzek. Elegancja Francja a w Londynie dzikie trendy :ziober2: tyle, że Angielki potrafią z dziwaczności zrobić coś naprawdę fajnego i wszystko w caloksztalcie pasuje.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  14 Noiembrie 2012

chcesz zobaczyć futerko na kamerce ? :D

massacre
massacre
  14 Noiembrie 2012

Jestem na telefonie, na komputerze mam problem z fotką. Z reszta dopijam kawę i idę pracować.

mmaryja
mmaryja
  14 Noiembrie 2012
massacre
massacre: coś jak french tylko pazury czerwone i pasek nie biały a złoty.

u nas to już było, rok temu;)
akurat trendy do polski przychodzą w tym samym czasie, ale czas na 'oswojenie się' jest trochę dłuższy. co nie zmienia faktu, że spokojnie można wejść do sklepu i kupić wszystko z pokazów trendów jesień-zima.
Bayje
Bayje
  14 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Jestem na telefonie, na komputerze mam problem z fotką.

to nie zobaczysz futerka :D
massacre
massacre
  14 Noiembrie 2012

@maryjka
Akurat pazury mnie nie dziwią, że tu Polki są do przodu. Ombre na paznokciach tutaj jeszcze nie widziałam :ziober2:
A co do mody, to jak wyżej napisałam - chyba w żadnej stolicy Europy nie ma takiej dzikiej różnorodności jak w Londynie :) Z resztą Londyn jest z tego znany, nawet w USA ;D

massacre
massacre
  14 Noiembrie 2012

@maryjka
Poza tym mi takich rzeczy nie mów, ja opinie biorę stad, gdzie dziewczyny często płaczą, ze tego nie mozna w Polsce dostać, tamtego... ;)

mmaryja
mmaryja
  14 Noiembrie 2012
massacre
massacre: chyba w żadnej stolicy Europy nie ma takiej dzikiej różnorodności jak w Londynie

mi się w londynie najbardziej w oczy rzucają bezdomni którzy niejednokrotnie są ubrani dużo lepiej niż ci zamożniejsi
mmaryja
mmaryja
  14 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Poza tym mi takich rzeczy nie mów, ja opinie biorę stad, gdzie dziewczyny często płaczą, ze tego nie mozna w Polsce dostać, tamtego

można tylko trzeba ruszyć dupę. prościej jest ponarzekać niż włączyć komputer i poszukać w internecie co i gdzie.
Kameleon
Kameleon
  14 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chcesz zobaczyć futerko na kamerce ? :D

ja chcę xD
pijana
pijana
  14 Noiembrie 2012

Futerka sobie pokazują zboczenice, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan !!!

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.