Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1637 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
nie wiem na fejsie mi wyskoczyło

święta się zbliżają, możesz zagadać do rodziny :D
Pierwsze słyszę 'ombre' i że na to moda jest

@madzia
Bo jesteś nie na czasie :D
W Anglii ombre tylko włosy. Paznokcie nie, na paznokcie jest inny szał, coś jak french tylko pazury czerwone i pasek nie biały a złoty. Bosko to wyglada, ale wszystkie juz tak chodzą.
Kilka miesięcy? A ile trwa moda polska na tuniczki i legginsy? Czy juz sie skończyła? XD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
W Polsce panuje 'moda' na wszystko. Różnica tylko w tym, że ktoś wygląda jak poje*** a ktoś wygląda normalnie.
Czyli dalej kaleczy sie modę? To juz wole ta polska ostrożność i stonowanie, coś jak u Francuzek. Elegancja Francja a w Londynie dzikie trendy tyle, że Angielki potrafią z dziwaczności zrobić coś naprawdę fajnego i wszystko w caloksztalcie pasuje.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Jestem na telefonie, na komputerze mam problem z fotką. Z reszta dopijam kawę i idę pracować.
u nas to już było, rok temu;)
akurat trendy do polski przychodzą w tym samym czasie, ale czas na 'oswojenie się' jest trochę dłuższy. co nie zmienia faktu, że spokojnie można wejść do sklepu i kupić wszystko z pokazów trendów jesień-zima.
@maryjka
Akurat pazury mnie nie dziwią, że tu Polki są do przodu. Ombre na paznokciach tutaj jeszcze nie widziałam
A co do mody, to jak wyżej napisałam - chyba w żadnej stolicy Europy nie ma takiej dzikiej różnorodności jak w Londynie :) Z resztą Londyn jest z tego znany, nawet w USA ;D
@maryjka
Poza tym mi takich rzeczy nie mów, ja opinie biorę stad, gdzie dziewczyny często płaczą, ze tego nie mozna w Polsce dostać, tamtego... ;)