malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Znaki....

tak jak pisalam i podbijam w tym Avante, Twoj jest w granicach normy i nie wali po oczach stroboskopem, nie zajmuje mi tez pol ekranu :rotfl:
nawet mi sie podoba :D
Wieksze avy, spoko. Pamietam,kiedys mialam problem bo ten ktory chcialam byl minimalnie za duzy, a duzy nie byl... Ale bez przesady xD

styka51
styka51: Kameleon w ogóle jest irytujacy;p

ja w ogole kolesia nie kojarze, przypelz tak nagle znikad, moze na hajdzie posluchu nie ma i szuka bolca do dupy.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam sie wcale do tych dzieci hajdu, ktore ostatnio miu przejmowac sie zdaja, nie zblizam

tacy jak on uswiadamiaja nam, ze mimo ogolnego spokoju tu i naszej wlasnej jajnikowej komuny (:crylol:) jestesmy obserwowane i wszystko co napiszemy, moze byc uzyte przeciwko nam :ninja: :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  9 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak dobrze się wreszcie wyspać i mieć wolne:D

kobieto, ja mojemu licze kropki na ciele czy aby w poniedzialek go do szkoly nie puscic :rotfl:
ale dupa, sporo ich ma jeszcze :/

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  9 Noiembrie 2012
massacre
massacre: ja w ogole kolesia nie kojarze, przypelz tak nagle znikad, moze na hajdzie posluchu nie ma i szuka bolca do dupy.

No ja właśnie tez nie.
Na Kulinariach straszny śmietnik mi robi :and:

massacre
massacre: nawet mi sie podoba :D

:rock:
mirra20
mirra20
  9 Noiembrie 2012
massacre
massacre: kobieto, ja mojemu licze kropki na ciele czy aby w poniedzialek go do szkoly nie puscic ale dupa, sporo ich ma jeszcze :/

tak wiem, gdybym była na Twoim miejscu też bym pewnie kręćka dostała od zbyt dużej ilości wolnego czasu:P mam trochę z pracoholika stety lub niestety
massacre
massacre
  9 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Na Kulinariach straszny śmietnik mi robi

masz wadze, nie wahaj sie jej uzyc :D
ide obczajac, pare razy w zyciu tam bylam :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: mam trochę z pracoholika stety lub niestety

to mnie rozumiesz :)
oprocz tego musze pracowac, zbieram na nowa wykladzine, bo sie tu ludziom nie podoba :rotfl:

mirra20
mirra20
  9 Noiembrie 2012
massacre
massacre: to mnie rozumiesz :)

oj bardzo bardzo:D dobrze że mam dzisiaj trening to się wyżyję, a nie cały dzień leżenia

massacre
massacre: oprocz tego musze pracowac, zbieram na nowa wykladzine, bo sie tu ludziom nie podoba

że co?
massacre
massacre
  9 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oj bardzo bardzo:D dobrze że mam dzisiaj trening to się wyżyję, a nie cały dzień leżenia

ide poszukac, co moge w domu zrobic, bo ocipieje. mlody jeszcze mnie nie wolal, zebym sie z nim lego pobawila :szok:
pewnie zajrze z telefonu
milego :bye:

mirra20
mirra20
  9 Noiembrie 2012
massacre
massacre: ide poszukac, co moge w domu zrobic, bo ocipieje. mlody jeszcze mnie nie wolal, zebym sie z nim lego pobawila pewnie zajrze z telefonu milego

działaj działaj, ja idę sobie śniadanie zrobić
styka51
styka51
  9 Noiembrie 2012
massacre
massacre: masz wadze, nie wahaj sie jej uzyc :D ide obczajac, pare razy w zyciu tam bylam

Szału nie ma:D
Ale bany daję jak się należy i posty kasuję :lol:

Pomyłam wszystkie podłogi...ale się zmachałam :lol:
Bayje
Bayje
  9 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Bayje:a ja wstałam oglądnełam nowy teledysk rihanny .. i lipa jaki nowy teledysk? a ja wstalam i siedze... bo mlody jeszcze spi zazwyczaj to on mnie o 6 budzi

http://www.youtube.com/watch?v=lWA2pjMjpBs
massacre
massacre
  9 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: działaj działaj, ja idę sobie śniadanie zrobić

nie mam nic do roboty :ziew:
moze w koncu dokoncze czytac "50 shades of grey" - taka glosna ksiazka, a ja mecze trzeci rozdzial :rotfl:
styka51
styka51: Szału nie ma:D Ale bany daję jak się należy i posty kasuję Pomyłam wszystkie podłogi...ale się zmachałam

widzialam pare stron w temacie co na obiad - nuda tak jak na muzyce, co masz na obiad, na kolacje, jakiego kawalka teraz sluchasz... jestem znudzona zycia... potrzebuje jakies adrenaliny :/

Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=lWA2pjMjpBs

o rany, zaluje ze wlaczylam -,- mlody uwielbia Rihanne i od razu jej glos poznal o,O
choc ostatnio ma faze na ten kawalek (w koncu cos normalnego), caly tekst juz zna :D
znane to w Polsce?
http://www.youtube.com/watch?v=Ek0SgwWmF9w
:zakochany:

Bayje
Bayje
  9 Noiembrie 2012

wg mnie cienki teledysk jak na jej mozliwości ...

mirra20
mirra20
  9 Noiembrie 2012
massacre
massacre: nie mam nic do roboty

ja muszę dzisiaj posprzątać, potem pewnie z moją mamą będę ruskie lepić, no i troszkę sobie poćwiczę

massacre
massacre: moze w koncu dokoncze czytac "50 shades of grey" - taka glosna ksiazka, a ja mecze trzeci rozdzial

a o czym to?
mmaryja
mmaryja
  9 Noiembrie 2012
massacre
massacre: moze w koncu dokoncze czytac "50 shades of grey" - taka glosna ksiazka, a ja mecze trzeci rozdzial

podziel się wrażeniami jak skończysz. ja męczę się, przeczytałam 60% i jestem w szoku. to chyba pierwsza książka którą tak ciężko mi się czyta.
napisana językiem gimnazjalisty, ale to wszystko jest tak trywialne, tak tępe, że nie wiem:and:
styka51
styka51
  9 Noiembrie 2012

A odnośnie Gwen :
http://www.youtube.com/watch?v=TGwZ7MNtBFU&feature=related
strasznie mi się podoba w ciemnych tutaj ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.