malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  14 Noiembrie 2012

no futerka teraz śpią :D

Kameleon
Kameleon
  14 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no futerka teraz śpią :D

kłamała. gładka jak stół jest.
Bayje
Bayje
  14 Noiembrie 2012

zmień tego jaszczura bo się zrzygam XD

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Noiembrie 2012

@maryjka
Gdzie Ty łazisz, że bezdomnych widujesz? ;P Raczej nie w Harvey Nichols... :D
Przed olimpiadą była akcja z rumuńskimi bezdomnymi, bo śmiecili, spali na West Endzie, do tego załatwiali swoje potrzeby fizjologiczne przy Hyde Parku, niedaleko salonu Aston Martina - widziałam w gazecie ich zdjęcia... Nie wyglądali lepiej od zamożnych ;D
Widziałam tez paru przy Kings Cross St Pancrass, perfumy dla nosa to nie były - bezdomni jak wszędzie.
A u mnie na Mill Hill w ogole ich nie ma, nie mówiąc o takich dzielnicach jak Notting Hill, gdzie dostajesz karę za wyrzucenie śmieci w inny dzień niż wskazany xD a to są dzielnice fashion, to tam w lumpeksach dostaniesz Louboutiny i Prade za bezcen.
Na temat wschodu sie nie wypowiadam, bo tam zazwyczaj najgorszy element mieszka. Olimpiadą chcieli podnieść poziom i urok... W tamtejszym Westfield juz z 3 morderstwa były, wiec raczej sie nie udało :rotfl:
Londyn wielki, z resztą wiesz, wszystko zależy gdzie sie bywa ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  14 Noiembrie 2012

Na telefonie jaszczurka jest mniejsza niż klasyczny av :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  14 Noiembrie 2012

heh:)
massacre
massacre
  14 Noiembrie 2012

Nic nie widze

Babsy
Babsy
  14 Noiembrie 2012

zepsulam;/
kuwa

Babsy
Babsy
  14 Noiembrie 2012

kit z tym.

massacre
massacre
  14 Noiembrie 2012
:rotfl:
Dalej nie widzę

agoosiaaa
agoosiaaa
  14 Noiembrie 2012

Babsy - sol tru.

mirra20
mirra20
  14 Noiembrie 2012

Nie mogę usiedzieć dzisiaj dzisiaj w pracy;/

agoosiaaa
agoosiaaa
  14 Noiembrie 2012

a ja umieram.

massacre
massacre
  14 Noiembrie 2012

Mirra, mam nowy dobry, latwy i szybki przepis na kure tym razem, nie łososia :ziober2:
Jakbys chciała, to wiesz gdzie mnie szukać :pavarotti:

mirra20
mirra20
  14 Noiembrie 2012

Agoosia na co umierasz?

Aśka jak będę miała gości to się zgłoszę;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.