Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1638 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@maryjka
Gdzie Ty łazisz, że bezdomnych widujesz? ;P Raczej nie w Harvey Nichols... :D
Przed olimpiadą była akcja z rumuńskimi bezdomnymi, bo śmiecili, spali na West Endzie, do tego załatwiali swoje potrzeby fizjologiczne przy Hyde Parku, niedaleko salonu Aston Martina - widziałam w gazecie ich zdjęcia... Nie wyglądali lepiej od zamożnych ;D
Widziałam tez paru przy Kings Cross St Pancrass, perfumy dla nosa to nie były - bezdomni jak wszędzie.
A u mnie na Mill Hill w ogole ich nie ma, nie mówiąc o takich dzielnicach jak Notting Hill, gdzie dostajesz karę za wyrzucenie śmieci w inny dzień niż wskazany xD a to są dzielnice fashion, to tam w lumpeksach dostaniesz Louboutiny i Prade za bezcen.
Na temat wschodu sie nie wypowiadam, bo tam zazwyczaj najgorszy element mieszka. Olimpiadą chcieli podnieść poziom i urok... W tamtejszym Westfield juz z 3 morderstwa były, wiec raczej sie nie udało
Londyn wielki, z resztą wiesz, wszystko zależy gdzie sie bywa ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Na telefonie jaszczurka jest mniejsza niż klasyczny av
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nic nie widze

Dalej nie widzę