malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  15 Noiembrie 2012

nie wiem czy mogę tutaj wprost o tym powiedzieć ...

ale 'szukałam' pewnego dowodu i przy okazji kogoś innego znalazłam :crylol:

agoosiaaa
agoosiaaa
  15 Noiembrie 2012

Kogo :pavarotti:

Kameleon
Kameleon
  15 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: agoosiaaa

:w00t:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 Noiembrie 2012

RudaSzatynka zaczęła wchodzić na online sex randki... Coś sie dzieje na rzeczy :szok:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  15 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kogo

pewna znajomą ale chyba ma profil bez fotek XD
Bayje
Bayje
  15 Noiembrie 2012

a tak w ogóle to SKOŃCZYŁAM

:ziober2:

massacre
massacre
  15 Noiembrie 2012

niezla ukladanka...

wygralas zycie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  15 Noiembrie 2012

teraz chce takie

massacre
massacre
  15 Noiembrie 2012

Zadzwonilam do szkoly wczoraj poinformowac, ze mlodemu ospa schodzi i prawdopodobnie przyjdzie w poniedzialek. Odpowiedzieli, ze musze im dac zwolnienie lekarskie, bo go nie bylo 2 tygodnie. Wczesniej bedac u lekarza pytalam o notke, ale lekarka powiedziala, ze nie jest potrzebna... Taaa, biurokracja. Dzwonie do lekarza rodzinnego i przedstawiam sytuacje, ze potrzebuje notke do szkoly (zaden rodzic nie chce, by szkola na niego naslala social services :Crylol:). Lekarka dalej podtrzymuje, ze 2 tygodnie ospy nie wymagaja zwolnienia lekarskiego i ze mam zaniesc do szkoly dane mojego lekarza z numerem telefonu. Jak chca zwolnienie, to maja sie sami z przychodnia skontaktowac i zaplacic za nie £25, bo tyle kosztuje :wtf:
No i rozmawialam z jedna znajoma i stwierdzila, ze zazdrosci mi lekarza, bo jej to ciagnie kase za zwolnienia od rodzicow :Ziober2:

Bayje
Bayje
  15 Noiembrie 2012

No i dobrze. Jak szkoła chce to niech sama chodzi jak nie wierzy rodzicowi.

U mnie w liceum to pamietam, że wychowaczyni miałam pewną zasadę, że jak choroba trwa dłużej niż 'tydzień' to lepiej żeby było zwolnienie lekarskie.

massacre
massacre
  15 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No i dobrze. Jak szkoła chce to niech sama chodzi jak nie wierzy rodzicowi. U mnie w liceum to pamietam, że wychowaczyni miałam pewną zasadę, że jak choroba trwa dłużej niż 'tydzień' to lepiej żeby było zwolnienie lekarskie.

tutaj pilnuja tego, nie ma czegos takiego jak zwolnienie napisane przez rodzicow.
ja uwazam, ze dobrze, bo pozniej rodzice biora dzieciaki na wakacje a te sie w nauce opuszczaja.
to chyba bardziej jakas biurokracja niz brak wiary, bo sami powiedzieli, ze 80% klasy ma ospe :D

massacre
massacre
  15 Noiembrie 2012

Rozwiazala sie zagadka, dlaczego w tych krajach, w ktorych jest wysokie spozycie alkoholu tak wielu jest idiotow :ninja:

madzia2143
madzia2143
  15 Noiembrie 2012

kiedy jadłyście/piłyście mleczko w tubce?
Bo ja właśnie teraz skończyłam mmmmmm :ziober2:

massacre
massacre
  15 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedy jadłyście/piłyście mleczko w tubce? Bo ja właśnie teraz skończyłam mmmmmm

FUJ, przeciez to mdli :rotfl:
kiedys jak bylam nastolatka to lubilam "pic" to zageszczone nieslodzone mleko w puszcze - podobny smak xD

madzia2143
madzia2143
  15 Noiembrie 2012
massacre
massacre: FUJ, przeciez to mdli kiedys jak bylam nastolatka to lubilam "pic" to zageszczone nieslodzone mleko w puszcze - podobny smak xD

ja to w ogóle miałam dzisiaj dylemat, bo nie wiedziałam czy chce nutelle czy nie. Stałam i patrzyłam na nią jak jakiś de**bil :crylol: w końcu wzięłam te mleczko :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.