Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1646 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
byłam wczoraj w salonie sukien slubnych, tak impulsywnie mnie naszło. przymierzylam sobie jedną, i jedną upatrzyłam, nawet niedrogą:-)
http://w.fotka.pl/69734d33db.jpg taki fason, moze ciut wezsze ramiaczka. tez z trenem, dekoltem w karo, tylko pod biustem jest jakas ukladajaaca sie w trojkat aplikacja:)
hehe 19 to juz dawno bylo;)
Fajna, fajna :D Choć nie w moim "stylu"

No właśnie... i nie wiem jak to interpretować -,-
ja szukam czegos koniecznie z ramiaczkami, badz zapinanej/wiazanej na szyi, nie zaryzykuje gorsetowej gory- jednak chce, zeby cyc pozostal na swoim miejscu ;)
niby sny na odwrot sie tlumaczy, ale nie wiem, co by tu moglo wyjsc

Wiem, wiem ;) Też o czymś praktycznym myślę, poza tym gorsety mnie nie przekonują.
Zobaczymy ;)
No właśnie niby ślub, ale ślubu w śnie nie chciała, soł...

Co Wy z tymi ślubami?
Babsy i jeszcze powiedz, że sukienka bedzie biała
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ja wychodzę z kolei z założenia, że jak zależy to sie naprawia. Jak sie do naprawy nie nadaje, to do kosza i wymiana ;D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Jak widzę na ulicach niektóre laski w balerinach to mną z zimna trzęsie