malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  19 Noiembrie 2012
massacre
massacre: @Mirra Ostatnio nie robiłam, bo po co z ospą na twarzy ;D Ale pomyśle

nawet z ospą go wielbię:D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 Noiembrie 2012

@Mirra
Mówisz i masz :D
Na szybko z kąpieli, na fb ;*

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 Noiembrie 2012

P.S. Oczywko z dzisiaj, świeża bułeczka namoczona w Ziajce od Ciebie :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  19 Noiembrie 2012
massacre
massacre: @Mirra Mówisz i masz :D Na szybko z kąpieli, na fb ;*

massacre
massacre: P.S. Oczywko z dzisiaj, świeża bułeczka namoczona w Ziajce od Ciebie :)

normalnie go kocham :w00t:
Babsy
Babsy
  19 Noiembrie 2012
massacre
massacre: @Babsy Dopuszczalna jest wiec jakaś wstawka innego koloru, np czerwona różyczka. Po prostu dla mnie np taka ciężarna przed ołtarzem w białej sukni i jeszcze wianku na głowie to żart xD

a o jakims kolorowym elemencie wlasnie mysle :) i o stroiku z woalka zamiast welonu.
massacre
massacre
  19 Noiembrie 2012

@Mirra
Szybka jesteś

massacre
massacre
  19 Noiembrie 2012

@Mirra
Szybka jesteś :D

mirra20
mirra20
  19 Noiembrie 2012
massacre
massacre: @Mirra Szybka jesteś :D

swoje lata już mam, więc wiesz nie mogę czasu tracić:lol:
massacre
massacre
  20 Noiembrie 2012

@Mirra
Czyżby jakieś plany sie pojawiły? :Pavarotti:

kedi
kedi
  20 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Wg mnie biel ślubna TYLKO dla dziewic.

ahahahaha to gdyby tak było to producenci białych sukien ślubnych by zbankrutowali :crylol:
chociaż... oglądałam ostatnio rozmowy w toku i było o parach które czekają z tym do ślubu. a jednak SĄ tacy ludzie.
Babsy
Babsy
  20 Noiembrie 2012
kedi
kedi: ahahahaha to gdyby tak było to producenci białych sukien ślubnych by zbankrutowali chociaż... oglądałam ostatnio rozmowy w toku i było o parach które czekają z tym do ślubu. a jednak SĄ tacy ludzie.

albo musieliby wprowadzic oferte tylko kolorowych sukien;)
ja mam "namacalny" dowod uprawiania seksu przed slubem- a te, ktore nie zaciazyly, a i tak wiadomo, ze dziewicami nie sa, juz maja prawo zalozyc biala suknie?
kedi
kedi
  20 Noiembrie 2012
razotka
razotka: jak dla mnie to jest świetny pomysł (co prawda niekoniecznie taka aranżacja dodatków)

ahahaha padłam :crylol: mój ma urodziny, też muszę coś wymyślić, ale nie będzie trudno, mamy te same zainteresowania i wiem co lubi. ale z takiego bukietu też by się ucieszył :mrgreen:
styka51
styka51: Teraz w styczniu będę mieć 4 lata z Mańkowatym i nie wiadomo kiedy to zleciało, serio. No i nie zamierzam zmieniać, choć czasem mnie wkurza niemiłosiernie (najczęściej przez prace -,-).

szybko ten czas leci, no nie? :) 16/17 lat to raczej nic na poważnie się nie da. :)

ja w sumie nie mam ciśnienia w ogóle ale jak patrze na niektóre koleżanki które są same to aż żal dupe ściska jakie mają parcie żeby już łowić męża :rotfl:
massacre
massacre: Po prostu dla mnie np taka ciężarna przed ołtarzem w białej sukni i jeszcze wianku na głowie to żart xD

tutaj całkowicie popieram.
WilczeLyko
WilczeLyko
  20 Noiembrie 2012
Babsy
Babsy: ja mam "namacalny" dowod uprawiania seksu przed slubem- a te, ktore nie zaciazyly, a i tak wiadomo, ze dziewicami nie sa, juz maja prawo zalozyc biala suknie?

Kolor sukni ślubnej w dzisiejszych czasach nie odzwierciedla już niczego, a przynajmniej nie odzwierciedla tradycji - i bardzo dobrze. I tak 99% kobiet wybiera biel na suknię ślubną, a wątpię w to, że 99% kobiet wstępujących w związek małżeński - w KK oczywiście - to dziewice. A argumenty, że biel to kolor niewinności :rotfl:...Ku-klux-klan też woził się w bieli ;).
kedi
kedi
  20 Noiembrie 2012
Babsy
Babsy: albo musieliby wprowadzic oferte tylko kolorowych sukien;) ja mam "namacalny" dowod uprawiania seksu przed slubem- a te, ktore nie zaciazyly, a i tak wiadomo, ze dziewicami nie sa, juz maja prawo zalozyc biala suknie?

nie wiem, to sprawa indywidualna, ja raczej się nie zdecyduję na białą suknię a jeśli będę mieć dziecko/ będę w ciąży to już w ogóle. byłam na wielu ślubach, zazwyczaj właśnie białe suknie ale nigdy mnie to nie obchodziło, każdy niech robi jak mu się tylko podoba. z resztą- to jest dzień panny młodej i ona tam rządzi, nic nikomu do tego.
kedi
kedi
  20 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a wątpię w to, że 99% kobiet wstępujących w związek małżeński - w KK oczywiście - to dziewice.

jak śmiesz :pavarotti:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.