Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1649 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@Mirra
Mówisz i masz :D
Na szybko z kąpieli, na fb ;*
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
P.S. Oczywko z dzisiaj, świeża bułeczka namoczona w Ziajce od Ciebie :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@Mirra
Szybka jesteś
@Mirra
Szybka jesteś :D
@Mirra
Czyżby jakieś plany sie pojawiły?
albo musieliby wprowadzic oferte tylko kolorowych sukien;)
ja mam "namacalny" dowod uprawiania seksu przed slubem- a te, ktore nie zaciazyly, a i tak wiadomo, ze dziewicami nie sa, juz maja prawo zalozyc biala suknie?
ahahaha padłam

szybko ten czas leci, no nie? :) 16/17 lat to raczej nic na poważnie się nie da. :)
ja w sumie nie mam ciśnienia w ogóle ale jak patrze na niektóre koleżanki które są same to aż żal dupe ściska jakie mają parcie żeby już łowić męża

tutaj całkowicie popieram.
Kolor sukni ślubnej w dzisiejszych czasach nie odzwierciedla już niczego, a przynajmniej nie odzwierciedla tradycji - i bardzo dobrze. I tak 99% kobiet wybiera biel na suknię ślubną, a wątpię w to, że 99% kobiet wstępujących w związek małżeński - w KK oczywiście - to dziewice. A argumenty, że biel to kolor niewinności

nie wiem, to sprawa indywidualna, ja raczej się nie zdecyduję na białą suknię a jeśli będę mieć dziecko/ będę w ciąży to już w ogóle. byłam na wielu ślubach, zazwyczaj właśnie białe suknie ale nigdy mnie to nie obchodziło, każdy niech robi jak mu się tylko podoba. z resztą- to jest dzień panny młodej i ona tam rządzi, nic nikomu do tego.