Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1652 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
massacre: Widze, ze Twoja wiedza ksiazkowa mowi Ci jak oceniac ludzi po jednym zdaniu. Brawo. Zycie niestety niejednokrotnie pokazalo w tym przypadku, ze najczesciej dystansu brakuje tym osobom, ktore pierwsze o nim wspominaja.
Droga Masakro, broń borze nie oceniam Ciebie, oceniam w pewien sposób Twoją kreację na tym forum, bo już kilka razy poczułaś się wyraźnie "urażona" moimi postami skierowanymi nie do Ciebie a do innych użytkowników, co wydaje się być dziwne, z uwagi na fakt, że kiedy odnoszę się do wypowiedzi konkretnej osoby - to tej wypowiedzi dotyczy moja odpowiedź. A, i wybacz, że wiedzę czerpię m.in. z książek, bo pewnie powinienem z internetu

massacre: a myslalam, ze to domena nastolatkow, ktorzy ostentacyjnie musza pokazac, ze nie przeczytaja nastepnego posta :D
Absolutnie, bo bez odbioru nie znaczy, że nie przeczytam, tylko znaczy że nie chcę się kłócić na forum internetowym, bo z tego wyrosłem już jakiś czas temu :D. Także bez odbioru - work.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
bo ja jestem jak niedzwiedz, powinnam zapadac w sen zimowy i budzic sie dopiero na wiosne.
ale ponoc nie jestem sama, ostatnio czytalam, ze jest 2% populacji, ktora ma podobne problemy do moich.
zeby bylo tak jasno, to bylabym szczesliwa ^^
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
z wieczora sie swieci i jest jasniejszy niz w dzien.
w dzien jest ciemno jak w dupie.
z reszta ja nie mieszkam w centrum, nie jestem Elton John

to jest powazniejsze niz samo nielubienie
u mnie to powaznie wplywa na fukncjonowanie
Dodaj jeszcze , że czarnej.
Pewnie totenham wraz z resztą polaczków biedaczków i afroamerykaninów londynów oraz żydów i arabów.
___
Pocztówka Ładna ale chcę prawdziwą. Nigdy nie dostałem pocztówki. :(