malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  22 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Przeskakuje jak głupia po 5 stron do przodu. Jestem na 144 a tu dopiero czerwiec 2011

kliknij w 'najnowsze na górze' czy coś takiego :) wtedy wyskoczy Ci temat do nabijania plotek :)
asexualna
asexualna
  22 Noiembrie 2012

Nie ma podpiętych tematów?

Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahaha, a nie móc zdać teorii to dopiero wiocha

No teorii jak ktoś nie zda to masakra :crylol: ja na szczęście za 1 razem i 0 błędów.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja za drugim razem zdałam i zawsze zapominałam o ręcznym na placyku no, ale jest ten jeden błąd do wykorzystania.

Ale dzisiaj to mi nawet nie dął powtórzyć d83dde31 Za pierwszym razem też najechałam na linię i mogłam powtórzyć, a teraz za trzecim nie:wtf:
styka51
styka51
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kliknij w 'najnowsze na górze' czy coś takiego :) wtedy wyskoczy Ci temat do nabijania plotek :)

Miałam to kliknięte, a teraz coś się rozwaliło -,-
madzia2143
madzia2143
  22 Noiembrie 2012
chcęęęęęęęęęę :mrgreen:
asexualna
asexualna
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No teorii jak ktoś nie zda to masakra ja na szczęście za 1 razem i 0 błędów.

Hahaha jak zdawałam to jakiś koleś sie "chwalił", że szósty raz próbuje.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale dzisiaj to mi nawet nie dął powtórzyć Za pierwszym razem też najechałam na linię i mogłam powtórzyć, a teraz za trzecim nie

No, bo jak sie najedzie na linie, albo zahaczy o słupek to oblane :rotfl: wtedy jakos wyjątkowo Ci pozwolił
Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahaha jak zdawałam to jakiś koleś sie "chwalił", że szósty raz próbuje.

omg :rotfl: zdolniacha :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: No, bo jak sie najedzie na linie, albo zahaczy o słupek to oblane wtedy jakos wyjątkowo Ci pozwolił

No ten też mi tak powiedział:woot: nie ogarniam. Kij z tym, nie zdam nigdy:and:
madzia2143
madzia2143
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahaha jak zdawałam to jakiś koleś sie "chwalił", że szósty raz próbuje.

w sumie to teoria to kwestia wykucia, każdy to już potem z pamięci robi ;) pamiętam jak ja zdawałam to już po odpowiedziach wiedziałam jakie jest pytanie i co trzeba zaznaczyć. Nie którzy mają pecha i nie potrafią tego ogarnąć, ale kto wie, może w praktyce są lepsi od nie jednej osoby która bez problemu zdała teorię ;)
madzia2143
madzia2143
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kij z tym, nie zdam nigdy

zdasz, spokojnie :) co innego ma mój wujek bo zabrali mu prawko za jazdę pod wpływem i teraz oblewają go na głupotach. Ale tak podobno jest że tym którzy mieli promile tak łatwo nie popuszczą.
asexualna
asexualna
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: omg zdolniacha

żałosne :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: No ten też mi tak powiedział nie ogarniam. Kij z tym, nie zdam nigdy

Nie tylko Ty tak mówisz.

Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie to teoria to kwestia wykucia, każdy to już potem z pamięci robi ;) pamiętam jak ja zdawałam to już po odpowiedziach wiedziałam jakie jest pytanie i co trzeba zaznaczyć. Nie którzy mają pecha i nie potrafią tego ogarnąć, ale kto wie, może w praktyce są lepsi od nie jednej osoby która bez problemu zdała teorię ;)

Ja się do teorii w ogole nie uczyłam, jakoś te pytania zawsze logiczne dla mnie były :ziober2: z mamą dużo jeździłam, może sie napatrzyłam. Nie wiem.
A wiadomo, że praktyka to coś innego, ale propsuje teoretyczny egzamin, bo później wychodziliby wariaci na drogi.
Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zdasz, spokojnie :) co innego ma mój wujek bo zabrali mu prawko za jazdę pod wpływem i teraz oblewają go na głupotach. Ale tak podobno jest że tym którzy mieli promile tak łatwo nie popuszczą.

Oni nikomu łatwo nie popuszczają, dużo nerwów mnie to kosztuje, ale nie w trakcie, tylko przed i po :and:
Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: żałosne

No trochę.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie tylko Ty tak mówisz.

Tak, ale nie mogę ogarnąć, dlaczego z instruktorem robię łuk idealnie, a na egzaminie jakiegoś pecha mam;/ Nie wiem jak to robię, że robię źle, poza egzaminem mi ZAWSZE wychodzi. Toyotką Yaris, mała jest, ja zrobiłam łuk długim samochodem passatem combi. WTF, nie wiem.
madzia2143
madzia2143
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Oni nikomu łatwo nie popuszczają, dużo nerwów mnie to kosztuje, ale nie w trakcie, tylko przed i po

wiem bo sama zdałam dopiero za 3cim razem. Dla mnie to był większy stres niż matura :ninja:
Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem bo sama zdałam dopiero za 3cim razem. Dla mnie to był większy stres niż matura

Każdy kto zdał mówi, że wolałby zdać maturę 10 razy niż raz iść na egzamin z prawa jazdy :ninja: "Dopiero za 3cim" ? :wtf: "dopiero" to jest za 10tym :ziober2:
"Do 3 razy sztuka";)
asexualna
asexualna
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, ale nie mogę ogarnąć, dlaczego z instruktorem robię łuk idealnie, a na egzaminie jakiegoś pecha mam;/ Nie wiem jak to robię, że robię źle, poza egzaminem mi ZAWSZE wychodzi. Toyotką Yaris, mała jest, ja zrobiłam łuk długim samochodem passatem combi. WTF, nie wiem.

Na egzaminie jest inny łuk, inne otoczenie :rotfl:
u mnie mega różnica była, już pokazuje na czym ja się uczyłam hahaha

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.