malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na egzaminie jest inny łuk, inne otoczenie u mnie mega różnica była, już pokazuje na czym ja się uczyłam hahaha

Podobno taki sam:zabawa: instruktor mówił, że ma co do centymetra wymierzone :zabawa:. Otoczenie inne, ale jakoś ono mi nie przeszkadza. Nie wiem od czego to zależy.
asexualna
asexualna
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Podobno taki sam instruktor mówił, że ma co do centymetra wymierzone . Otoczenie inne, ale jakoś ono mi nie przeszkadza. Nie wiem od czego to zależy.

Ta, łuk niby identyko :ziober2: ale na egzaminie asfalt prosty jak tafla lodu, a na tym co sie uczyłam takie doły i wyboje, że masakra. Mega różnica była, ale uczyli mnie w inny sposób robić łuk, w taki, że każdy bym zrobiła.
Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta, łuk niby identyko ale na egzaminie asfalt prosty jak tafla lodu, a na tym co sie uczyłam takie doły i wyboje, że masakra. Mega różnica była, ale uczyli mnie w inny sposób robić łuk, w taki, że każdy bym zrobiła.

No ja byłam uczona, że n a drugim pachołku pół obrotu kierownicą, na trzecim drugie pół obrotu i potem na linię po lusterkach :ninja: jak samochód stanie równoległe do lini to prostuje i dalej to już lajt. No i tak jest ujnia:and:
Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: lini

linii* jedno "i" zjadłam.
asexualna
asexualna
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja byłam uczona, że n a drugim pachołku pół obrotu kierownicą, na trzecim drugie pół obrotu i potem na linię po lusterkach jak samochód stanie równoległe do lini to prostuje i dalej to już lajt. No i tak jest ujnia

Własnie takie uczenie po pachołkach jest mylące, bo każdego łuku (w sensie innego niż na egzaminie) byś nie wzięła. Mi kazali wyczuć auto i łuk, uczyli parkowania tyłem, nawet na wzniesienie tyłem wjeżdżałam i z ręcznego ruszałam tyłem. Przydatne to bylo.
Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Własnie takie uczenie po pachołkach jest mylące, bo każdego łuku (w sensie innego niż na egzaminie) byś nie wzięła. Mi kazali wyczuć auto i łuk, uczyli parkowania tyłem, nawet na wzniesienie tyłem wjeżdżałam i z ręcznego ruszałam tyłem. Przydatne to bylo.

Ile szkół tyle motod, każdy ma inną. No cóż, teraz to już nic nie poradzę. Kiedyś może zdam. Jak nie zdam do marca to nie zdaję :ziober2:
asexualna
asexualna
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ile szkół tyle motod, każdy ma inną. No cóż, teraz to już nic nie poradzę. Kiedyś może zdam. Jak nie zdam do marca to nie zdaję

No męczyć się też nie warto :rotfl: szkoda tylko kasy za kurs.
Gad
Gad
  22 Noiembrie 2012

Na czy oblałaś AIDSOWA?

Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No męczyć się też nie warto szkoda tylko kasy za kurs.

Za kurs i za każdy oblany też :ninja:

Gad
Gad: Na czy oblałaś AIDSOWA?

Zajmij się swoim życiem, a nie szukasz sensacji;)
asexualna
asexualna
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Za kurs i za każdy oblany też

No :rotfl: niektórzy też kupują samochód zanim zdadzą i mają pieniądze wyrzucone w błoto.
Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No niektórzy też kupują samochód zanim zdadzą i mają pieniądze wyrzucone w błoto.

No ja też miałam takie plany, ale mówię "nie, poczekam" :ninja:
Planowałam:
Gad
Gad
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zajmij się swoim życiem, a nie szukasz sensacji;)

Znowu łuk? Bój się Boga adidasowa. Było zrobić loda egzaminatorowi czy coś.
Konto usunięte
Konto usunięte: Planowałam:

Poprawka. Twój tato planował. hehe
asexualna
asexualna
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja też miałam takie plany, ale mówię "nie, poczekam" Planowałam:

Nie szkoda Ci na pierwsze auto takiej ładnej sztuki? :ninja: Pierwszym autem zawsze trzeba w coś przypieprzyć :( np w betonową donice na parkingu.
Gad
Gad
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: betonową donice na parkingu.

Opowiedz tą historię :Zabawa:
asexualna
asexualna
  22 Noiembrie 2012
Gad
Gad: Opowiedz tą historię

Ja nie hehhe :zabawa: moja siostra ładą wjechała w wąską brame i utknęła.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.