malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  23 Noiembrie 2012
kedi
kedi: ale śmiechłam jak poczytałam o tych "metodach" na łuku.

Ja w sumie też :D
Mi kazał w lusterko prawe patrzeć i myśleć i jakoś dałam radę :D
Ale prawda taka, że na egzaminie miałam wyebane czy zdam plac czy nie :D Na mieście trochę się zestresowałam, ale tylko dlatego, że pierwszy raz w deszczu jechałam :D
kedi
kedi
  23 Noiembrie 2012
styka51
styka51: patrzeć i myśleć

dla niektórych to wyzwanie nie do przeskoczenia :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ta metoda co Sylwinka tutaj wspomniała serio działa i nie da się nie zrobić łuku, mnie instruktor najpierw uczył normalnie, a potem pod koniec jazd pokazał, że taki sposób też jest

denerwuje mnie jedynie fakt, że takie osoby potem poruszają się po drogach, parkingach, bez umiejętności i wyczucia samochodu, a konsekwencje ich "metod" widać później w szczególności na parkowaniu. szkoda tylko, że cierpią przy tym auta innych uczestników ruchu.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 Noiembrie 2012

Wielbię jak baby rozmawiają o tym jak sie powinno jeździć.

Ta, która doughnutów nie potrafi robić, nie powinna zabierać nawet głosu w temacie. Pozostałe wystąp :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

MARYJAwSANDALACH
MARYJAwSANDALACH
  23 Noiembrie 2012

robilam kawalek grzywki tonerem niebieskim,mam zielone pasma :rotfl:

styka51
styka51
  23 Noiembrie 2012

Ja dziś upiekłam to:

mirra20
mirra20
  23 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Wielbię jak baby rozmawiają o tym jak sie powinno jeździć.

baby to są na mleku:PPP
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 Noiembrie 2012

Uderz w stół ... :mrgreen:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

kedi
kedi
  23 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Pozostałe wystąp

melduję się i dodam, że mało rzeczy umiem tak, jak jazdę samochodem :ninja:

styka51
styka51: Ja dziś upiekłam to:

omnomnomnom, zjadłabym :zakochany:
styka51
styka51
  23 Noiembrie 2012
kedi
kedi: omnomnomnom, zjadłabym

Tylko musze kakaem posypać :d no i biszkopt mam grubszy :ninja:
kedi
kedi
  23 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Tylko musze kakaem posypać :d no i biszkopt mam grubszy

też bym chciała umiec piec :and: jutro wybieram się na imprezę do znajomych, chcę coś ze sobą zabrać, myślałam nawet o upieczeniu jakiegoś ciastka, ale po przejrzeniu przepisów i ocenie wstępnej moich umiejętności, stwierdziłam, że zrobię sałatkę :and:
agoosiaaa
agoosiaaa
  23 Noiembrie 2012

a co to za ciasto? bo fajnie wygląda

styka51
styka51
  23 Noiembrie 2012
kedi
kedi: też bym chciała umiec piec jutro wybieram się na imprezę do znajomych, chcę coś ze sobą zabrać, myślałam nawet o upieczeniu jakiegoś ciastka, ale po przejrzeniu przepisów i ocenie wstępnej moich umiejętności, stwierdziłam, że zrobię sałatkę

Wiesz.. ja nie umiemlC Często biszkopty mi nie wychodza, zakalce jakieś, albo masy się nie trzymają. Ale ten o dziwo jest ok ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: a co to za ciasto? bo fajnie wygląda

http://www.mojeciasto.pl/przepisy/cappuccino-2159.html
Tylko ja zamiast margaryny dałam masło, i zamiast żelatyny do bitej śmietany dodałam jedną galaretkę cytrynową i ciemny biszkopt.

Nie mogę identycznego przepisu znaleźć jak ja mam:ninja:
styka51
styka51
  23 Noiembrie 2012
kedi
kedi: stwierdziłam, że zrobię sałatkę

A sałatkę tez dziś robiłam. Taką zwykłą jarzynową i z kurczakiem z ananasem :D
Gad
Gad
  23 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Ja dziś upiekłam to:

Konto usunięte
Konto usunięte: baby to są na mleku:PPP

kedi
kedi: omnomnomnom, zjadłabym

styka51
styka51: Wiesz.. ja nie umiemlC Często biszkopty mi nie wychodza, zakalce jakieś, albo masy się nie trzymają. Ale ten o dziwo jest ok ;)

styka51
styka51: http://www.mojeciasto.pl/przepisy/cappuccino-2159.html Tylko ja zamiast margaryny dałam masło, i zamiast żelatyny do bitej śmietany dodałam jedną galaretkę cytrynową i ciemny biszkopt. Nie mogę identycznego przepisu znaleźć jak ja mam

styka51
styka51: A sałatkę tez dziś robiłam. Taką zwykłą jarzynową i z kurczakiem z ananasem :D

Wszystko ładnie i pięknie moje maciorki ale ban bo oto dział kulinaria. A ty styka to już w ogóle pogarda dla zasad forÓ.
styka51
styka51
  23 Noiembrie 2012
Gad
Gad: Wszystko ładnie i pięknie moje maciorki ale ban bo oto dział kulinaria. A ty styka to już w ogóle pogarda dla zasad forÓ.

d83ddc4d
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.