malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
MARYJAwSANDALACH
MARYJAwSANDALACH
  25 Noiembrie 2012
Koleżanka będąc u fryzjerki w UK miała robione pasemka zieloną farbą trwała które nie wypłukiwały się. Orientuje się ktoś może jakie to farby trwałe?:And:
MARYJAwSANDALACH
MARYJAwSANDALACH
  25 Noiembrie 2012
Koleżanka będąc u fryzjerki w UK miała robione pasemka zieloną farbą trwała które nie wypłukiwały się. Orientuje się ktoś może jakie to farby trwałe?:And:
styka51
styka51
  25 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakieś propozycje?

Może to:
MARYJAwSANDALACH
MARYJAwSANDALACH
  25 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Może to:

co to ?:ninja:
Abaddon
Abaddon
  26 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co to ?

Dzikuny xD d83ddc1b
styka51
styka51
  26 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co to ?

Robaki białe i czerwone na ryby ^^
madzia2143
madzia2143
  26 Noiembrie 2012

Snila mi się mmaryja ostatnio, to chyba znak by zapytać się o samopoczucie przyszłej mamy. Więc jak się miewamy? : )

Pijana! Daj znać jak na rozmowie było :D

asexualna
asexualna
  26 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czym by tu jeszcze można karmić żółwia? Dość szybko mu się nudzą wszystkie pokarmy, jedynie mięso z kurczaka wcinałby bezustannie jakieś propozycje?

Kiedys mialam takiego żółwia i najbardziej smakowały mu takie czerwone robaki mrożone. W sklepach zoologicznych sprzedawali jako robaki dla żółwi właśnie 261d wrzucało się taką zamarznieta kostke i ona w wodzie stopniowo sie rozmrażała i ją pożerały.
Abaddon
Abaddon
  26 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Robaki białe i czerwone na ryby

Czy to prawda, że do ryby pasuje tylko białe wino niby? ;)
asexualna
asexualna
  26 Noiembrie 2012
Abaddon
Abaddon: Czy to prawda, że do ryby pasuje tylko białe wino niby? ;)

Czerwone w połączeniu z rybami i owocami morza pozostawia w ustach niesmak 261d
Oprócz białego pasuje również różowe.
Adidasowa
Adidasowa
  26 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Może to:

Te żywe robaki wędkarskie?:woot: nie pomyślałam, w sumie... mój dziadek je ma, spróbuję;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedys mialam takiego żółwia i najbardziej smakowały mu takie czerwone robaki mrożone. W sklepach zoologicznych sprzedawali jako robaki dla żółwi właśnie wrzucało się taką zamarznieta kostke i ona w wodzie stopniowo sie rozmrażała i ją pożerały.

Słyszałam o tych mrożonych, faktycznie. Nie pomyślałam, dzięki!:)
asexualna
asexualna
  26 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Słyszałam o tych mrożonych, faktycznie. Nie pomyślałam, dzięki!:)

Tylko uprzedzam, śmierdzą strasznie :rotfl:
Adidasowa
Adidasowa
  26 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko uprzedzam, śmierdzą strasznie

O kurcze :ninja: teraz mu dawałam takie suche robaki Grammarus :D też śmierdzą :D
Abaddon
Abaddon
  26 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mój dziadek je ma, spróbuję;)

Nie Ty gÓpku, dla żółwia daj, a może masz rację, pierw Ty spróbuj czy smaczne :swir:

Konto usunięte
Konto usunięte: Oprócz białego pasuje również różowe.

Wiele osób twierdzi że czerwone bełto ma być do czerwonego mięcha, a białe wino do jasnego mięsiwa. O różowym nic żem nie przeczytał, idem dalej poszerzać swą wiedzę w winnym temacie. Zawsze za piwem byłem, a ostatnio mnie na wina bierze, stąd te zainteresowanie co z czym i czemu tak a nie inaczej :)
Adidasowa
Adidasowa
  26 Noiembrie 2012
Abaddon
Abaddon: Nie Ty gÓpku, dla żółwia daj, a może masz rację, pierw Ty spróbuj czy smaczne

huehuehue :ziober2: dopsze:*
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.