malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
marta0859
marta0859
  23 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Yoga leggins wpisz sobie w Google images i pokaz mi szerokie nogawki. Nie spodnie, leginsy do jogi czy jak to bedzie sie po polsku zwało. To są bankowo takie. Do tego przy ćwiczeniach nie będziesz narzekać na efekt odstajacych kolan, co przy bawełnianych getrach np z H&M to standard.

no niektóre mają szersze nogawki, niektóre takie 3/4 :) różne wyskakują
http://w.fotka.pl/cc8f27d0bf.jpg
to nie są typowe getry, których szukam, ale w sumie takim czymś też się zadowolę. mam podobne gacie, tylko czy to się akurat nazywa yoga leggings to nie wiem, poza tym nie zwracam uwagi na takie szczegóły jak odstające kolana raczej :D tym bardziej, że nie są mi te gatki potrzebne na żadne większe wyjścia więc nie muszę jakoś szałowo się w nich prezentować ;) to coś fioletowe na końcu mogłoby być, gdyby nie to, że wyglądają, jakb y ktoś mierzył wodę w piwnicy, muszą być długie, do kostek :D tak, wiem, ciężko mi dogodzić d83dde31
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 Noiembrie 2012

Ja mam cale czarne dlugie jedne jak getry, drugie z szerszymi nogawkami - marka sweaty betty
Masz

http://www.sweatybetty.com/mobile/yoga-dept3050_pg2/

Wiem, ceny nie na polskie warunki, ale to tylko dla rozeznania :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

marta0859
marta0859
  23 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Ja mam cale czarne dlugie jedne jak getry, drugie z szerszymi nogawkami - marka sweaty betty Masz http://www.sweatybetty.com/mobile/yoga-dept3050_pg2/ Wiem, ceny nie na polskie warunki, ale to tylko dla rozeznania :)

I tak bym nie zamawiała online, bo nigdy nic przez internet nie zamawiałam, nie jestem w tym obeznana d83dde0a
Adidasowa
Adidasowa
  23 Noiembrie 2012

Leginsy ponad wszystko 2764

Paulinessa
Paulinessa
  23 Noiembrie 2012

a ja to bym sobie kupiła welurowe leginsy :)

massacre
massacre
  23 Noiembrie 2012

Co to są welurowe leginsy z zaznaczeniem na WELUROWE?

Poważnie pytam, nie wiem co to za materiał

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

marta0859
marta0859
  23 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja to bym sobie kupiła welurowe leginsy :)

o! właśnie chodziło mi o coś takiego, welurowe też mogą być :D

za mojego dzieciństwa w sklepach były głównie welurowe, miałam identiko tylko czerwone
marta0859
marta0859
  23 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Co to są welurowe leginsy z zaznaczeniem na WELUROWE? Poważnie pytam, nie wiem co to za materiał

to ten taki "miśkowaty" materiał :)
Paulinessa
Paulinessa
  23 Noiembrie 2012

tu np sukienka z weluru :)

http://img.szafa.pl/uploads/clothes/c0/d3/d947/4115702/1291754830.jpg

massacre
massacre
  23 Noiembrie 2012

Pierwsze widzę :ninja:
To łatwo sie pierze?

Paulinessa
Paulinessa
  23 Noiembrie 2012

kocham welur, serio. Mam taką jedną sukienkę z h&m cała z przodu zapinana na zamek, uwielbiam ją :)

Paulinessa
Paulinessa
  23 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Pierwsze widzę To łatwo sie pierze?

Tak :) ale raczej pierze się w rękach i nie wiruje w pralce.
Dresy dla dzieci itd często bywały welurowe, nie kojarzysz?
Paulinessa
Paulinessa
  23 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o! właśnie chodziło mi o coś takiego, welurowe też mogą być :D

Przypadkiem pomogłam jak widzę :D
marta0859
marta0859
  23 Noiembrie 2012
massacre
massacre: To łatwo sie pierze?

najnormalniej w świecie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: kocham welur, serio. Mam taką jedną sukienkę z h&m cała z przodu zapinana na zamek, uwielbiam ją :)

ja kiedyś nie cierpiałam tego materiału w dotyku, teraz nawet lubię
marta0859
marta0859
  23 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przypadkiem pomogłam jak widzę :D

tak, bo wpisałam "welurowe legginsy" i mi wyskoczyło dokładnie to, czego szukam :D tylko dalej nie wiem gdzie dostać, ale obskoczę ten h&m i może tam coś się znajdzie
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.