malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie. Mnie przerazaja wariaci na drogach, jak pomyślę, że bez swojej winy mogę zginąć

No tak, nie Ty przypieprzysz to w Ciebie przypierzą :ziober2:
asexualna
asexualna
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też jechałam eLką , ale instruktor mi gwałtownie zahamował, a babka z tyłu nie zauważyła i wjechała mi takim terenowym samochodem w dupę, wtedy na początku jeździłam micrą, tył tego samochodu był wgięty jak banan

Mi wjechały jakieś chłopaczki na kacu wracając z mazur :rotfl: jakimś transporterem, 8 osób w środku lololo. Jeszcze do mnie czemu hamowałam, a ja nawet nie hamowałam.
Babsy
Babsy
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale tak podobno jest że tym którzy mieli promile tak łatwo nie popuszczą.

dokladnie, podobniez o wiele ciezej zdac po zabraniu prawka. chociaz ja zdajac za 7mym moglam sie poczuc jak udupiana za jazde pod wplywem ;P
asexualna
asexualna
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No tak, nie Ty przypieprzysz to w Ciebie przypierzą

Ta, albo zimą na drzewo :ziober2:
Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Gad
Gad: Tak samo jak tyłem tylko, ze przodem.

Tyłem to co innego.

Gad
Gad: Poprawka. Nie umiesz... hehe

Nie będę sie sprzeczała, przecież ty naturalnie wiesz lepiej;) tak, nie umiem:)

Gad
Gad: Ja bym uciekał za gramanice na jego pozycji xd Dziwne by było jakby się nie zgodził i kupił na przekór

No na początku nie chciał się zgodzić o dziwo. Ale posłuchał mnie. To Ty byś uciekał, nie wszyscy mają takie podejście jak Ty.

Gad
Gad: No to seksy w samochodzie zaliczone. jak było ?

"Ciekawy kot do studni wpadł, trzy dni siedział, nic się nie dowiedział." :)

Sylvinka
Sylvinka: Co za palanty? Mnie uczyli, że jak drugi pachołek zniknie w bocznej tylnej szybie to pełny obrót :) i zdałam.

No tak jak pisałam, ile szkół tyle metod:) Ale mi wychodzi z instruktorem zawsze, a na egzaminie jakoś nie ogarniam tego:and:
Gad
Gad
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi wjechały jakieś chłopaczki na kacu wracając z mazur jakimś transporterem, 8 osób w środku lololo.

CZy to ten słynny gangbang?
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja nawet nie hamowałam

Zero oporów. :zabawa:
Babsy
Babsy: dokladnie, podobniez o wiele ciezej zdac po zabraniu prawka. chociaz ja zdajac za 7mym moglam sie poczuc jak udupiana za jazde pod wplywem ;P

Kobiety zasilają 90% budżetu WORD-ów xd
Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi wjechały jakieś chłopaczki na kacu wracając z mazur jakimś transporterem, 8 osób w środku lololo. Jeszcze do mnie czemu hamowałam, a ja nawet nie hamowałam.

:rotfl: ta babka do mnie doskoczyła, zaczęła drzeć japę, ale instruktor jej wytłumaczył, że z zahamowaniem to jego wina, ale ona powinna obserwować sytuację na drodze:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ta, albo zimą na drzewo

jeju, nie chce zdawać w śniegud83dde31
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale mi wychodzi z instruktorem zawsze, a na egzaminie jakoś nie ogarniam tego

Siedzi koło Ciebie na placu? To też było np dla mnie ważne. Nie wiem co poradzić, bo skoro tutaj robisz a tu nie to nie wiem w czym tkwi problem :) za bardzo się chyba stresujesz
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
asexualna
asexualna
  22 Noiembrie 2012
Gad
Gad: CZy to ten słynny gangbang?

hehehe Twoi koledzy

Gad
Gad: Zero oporów.

o co chodzi?
Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Siedzi koło Ciebie na placu? To też było np dla mnie ważne. Nie wiem co poradzić, bo skoro tutaj robisz a tu nie to nie wiem w czym tkwi problem :) za bardzo się chyba stresujesz

Nie siedzi, wysiada obserwuje linie i w ogóle. Właśnie się nie stresuję w trakcie trwania w ogóle, to jest najlepsze. Ja sama nie wiem w czym tkwi problem.
Gad
Gad
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tyłem to co innego.

No ciaśniej trochę :Zabawa:
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie będę sie sprzeczała, przecież ty naturalnie wiesz lepiej;) tak, nie umiem:)

Nie ja. 3 egzaminatorów jeśli dobrze pamiętam :zabawa:

Konto usunięte
Konto usunięte: No na początku nie chciał się zgodzić o dziwo. Ale posłuchał mnie. To Ty byś uciekał, nie wszyscy mają takie podejście jak Ty.

Odważnego masz tatę. Niech Ci zamontuję w samochodzie klatkę bezpieczeństwa i katapultę :zabawa: hehe Aż sobie śmiechłem. hehe2
Konto usunięte
Konto usunięte: "Ciekawy kot do studni wpadł, trzy dni siedział, nic się nie dowiedział." :)

Wjechali w dupę i została z niej studnia. Niezła metafora. Marta przewraca się w grobie xd
asexualna
asexualna
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeju, nie chce zdawać w śniegu

Hahaha typ z mojej starej klasy zdać nie mógł :rotfl: i za piątym razem trafił na zime i śniezyce. Nie było widać zadnych pasów, znaków itd, jechał 10km/h i zdał hahah
Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Gad
Gad: No ciaśniej trochę

Nie skomentuję.

Gad
Gad: Nie ja. 3 egzaminatorów jeśli dobrze pamiętam

No żaden mi jeszcze nie powiedział, że nie umiem manewrować, a za drugim i trzecim razem miałam dość młodych egzaminatorów, którzy cały czas tylko się do mnie uśmiechali. Lajtowi tacy.

Gad
Gad: Odważnego masz tatę. Niech Ci zamontuję w samochodzie klatkę bezpieczeństwa i katapultę hehe Aż sobie śmiechłem. hehe2

hahahahahha, ale śmieszne, łohohoh. Poczucie humoru 1 klasa... podstawówki:zonk:

Gad
Gad: Wjechali w dupę i została z niej studnia. Niezła metafora. Marta przewraca się w grobie xd

Marta przewraca się w grobie, bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem, nie mój problem;)
Gad
Gad
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hehehe Twoi koledzy

No coś opowiadali. hehe
Konto usunięte
Konto usunięte: o co chodzi?

Lubisz ten sport.
Adidasowa
Adidasowa
  22 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahaha typ z mojej starej klasy zdać nie mógł i za piątym razem trafił na zime i śniezyce. Nie było widać zadnych pasów, znaków itd, jechał 10km/h i zdał hahah

O żesz ku :wtf: nie, ja bym nie chciała;O
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.