malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 Noiembrie 2012

jedyne co mi przychodzi do głowy patrząc na to zdjęcie to '' why so serious ''

agoosiaaa
agoosiaaa
  20 Noiembrie 2012

agoosiaaa
agoosiaaa
  20 Noiembrie 2012

pijana
pijana
  20 Noiembrie 2012

Też miałam wklejać to foto, jednak postanowiłam oszczędzić Wam i sobie, ale Tomasz zniszczył moje plany xd

WilczeLyko
WilczeLyko
  20 Noiembrie 2012
kedi
kedi: pomijając fakt, czy są autentyczni czy nie ale wyglądają prawdziwie

Zobaczę potem co to jest :ziober2:.
massacre
massacre: @WilczeLyko Nigdzie nie napisałam, że to argument. Dokładnie zaznaczylam, ze to moje widzimisie. Ale Ty chłopie lubisz przeinaczac, nadałbyś sie na reportera do Super Expressu.

Ale o co Ci chodzi? Nie skierowałem do Ciebie nawet zdania, a Ty zarzucasz mi jakieś swoje chore imputacje. Rzecz druga - mam słabą pamięć, więc lecę wstecz wątek, żeby sprawdzić czy aby na bank nie napisałem czegoś do Ciebie, ano nie napisałem. Rzecz trzecia lecę wątek raz jeszcze, żeby sprawdzić o co cho z tym argumentem - i wciąż nie widzę gdzie napisałaś, że to symbol niewinności, więc tym bardziej nie rozumiem o co kaman :wtf:. Wujek Dobromir radzi, nie traktuj forum tak poważnie, bo kiedyś Cię to zje i udawany dystans nie pomoże ;-). Bez odbioru z mojej strony.
styka51
styka51
  20 Noiembrie 2012
kedi
kedi: szybko ten czas leci, no nie? :) 16/17 lat to raczej nic na poważnie się nie da. :)

A daj spokój, jak sobie przypominam jak mnie bajerował, to śmiech mnie ogarnia :D

kedi
kedi: ja w sumie nie mam ciśnienia w ogóle ale jak patrze na niektóre koleżanki które są same to aż żal dupe ściska jakie mają parcie żeby już łowić męża

Ja zauważyłam, że jak dziewczyna ma chłopaka i jest z nim jakiś czas, to wiadomo o ślubie wspomina ale nie jakoś, że hura i na juz, teraz. A jak laska sama, to "o jeju jeju, ja ciągle sama, kiedy ja chłopaka znajdę" i tak siedzi i wiecznie smutna, zamyślona przeżywa, że sama. No kurde, nie ma, to nie ma, jak się najdzie, to będzie. A nie, że " jak Ty masz fajnie, bo ślub, bo to, tamto, sramto".
Jaki ślub, najbliżej za 3 lata, to 25 będę mieć, raczej normalny wiek. A te się srają jak głupie :lol:
styka51
styka51
  20 Noiembrie 2012
massacre
massacre: 4 lata z Mańkiem tylko? Kurde, a czuję tak jakbyście byli z 9. Kryzys mieliście w ogole? Choć moze bez wspólnego mieszkania Was ominął ;D

Od 9 to ja go może znam... Pamiętam go jak byłam w 6 klasie podstawówki, a on w 3 gimbazy, zaczął mnie bajerować :lol:
No 17 stycznia będą 4 lata.
A kryzys... miałam po pól roku, jak przelizał się ze swoją sąsiadką, jak byłam nad morzem z rodzicami. A potem przyjechał do mnie z przeprosinami i kwiatkami :lol:
styka51
styka51
  20 Noiembrie 2012

Po prostu mistrz:

^^

razotka
razotka
  20 Noiembrie 2012
kedi
kedi: ahahaha padłam mój ma urodziny, też muszę coś wymyślić, ale nie będzie trudno, mamy te same zainteresowania i wiem co lubi. ale z takiego bukietu też by się ucieszył

jak dla mnie niezbędnik każdego faceta :D
kedi
kedi
  20 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Ja zauważyłam, że jak dziewczyna ma chłopaka i jest z nim jakiś czas, to wiadomo o ślubie wspomina ale nie jakoś, że hura i na juz, teraz. A jak laska sama, to "o jeju jeju, ja ciągle sama, kiedy ja chłopaka znajdę" i tak siedzi i wiecznie smutna, zamyślona przeżywa, że sama. No kurde, nie ma, to nie ma, jak się najdzie, to będzie. A nie, że " jak Ty masz fajnie, bo ślub, bo to, tamto, sramto".

dokładnie, dokładnie tak jest. moja kolezanka (starsza ode mnie o 2 lata) została sama , zostawił ją facet z którym wiązała swoją przyszłość. w rozpaczy rozpiła się strasznie, zaczeła jarać na potęgę, potem zadbała o siebie i zrobiła się z niej taka laska że głowa mała :O a teraz ma faceta 3 lata młodszego. niektorzy nie potrafią być sami.

razotka
razotka: jak dla mnie niezbędnik każdego faceta :D

no bez kitu ^^
razotka
razotka
  20 Noiembrie 2012
Prinz
Prinz: wszyscy w domu?

a to nie nasza forumowa koleżanka?
Babsy
Babsy
  20 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kolor sukni ślubnej w dzisiejszych czasach nie odzwierciedla już niczego, a przynajmniej nie odzwierciedla tradycji - i bardzo dobrze. I tak 99% kobiet wybiera biel na suknię ślubną, a wątpię w to, że 99% kobiet wstępujących w związek małżeński - w KK oczywiście - to dziewice. A argumenty, że biel to kolor niewinności ...Ku-klux-klan też woził się w bieli ;).

ano wlasnie;)
Babsy
Babsy
  20 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Po prostu mistrz:

co to, u diaska :rotfl:
styka51
styka51
  20 Noiembrie 2012
Babsy
Babsy: co to, u diaska

Ratuje mnie z okowów nołlajfa :pavarotti:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie traktuj forum tak poważnie, bo kiedyś Cię to zje i udawany dystans nie pomoże ;-)

Widze, ze Twoja wiedza ksiazkowa mowi Ci jak oceniac ludzi po jednym zdaniu. Brawo. Zycie niestety niejednokrotnie pokazalo w tym przypadku, ze najczesciej dystansu brakuje tym osobom, ktore pierwsze o nim wspominaja.

Konto usunięte
Konto usunięte: Wujek Dobromir radzi

Wujkowac swoimi podrecznikowymi radami mozesz innym, ja ich nie potrzebuje :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Bez odbioru

:crylol:
a myslalam, ze to domena nastolatkow, ktorzy ostentacyjnie musza pokazac, ze nie przeczytaja nastepnego posta :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.