Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1647 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
czasem nie wszystko jest takie proste i nie zawsze wszystko da się naprawić
w balerinach? u nas jest strasznie zimno, brr
@Babsy
Jestem liberalna, ale że mam nasrane w bani, do niektórych spraw podchodzę sztywno. Wg mnie biel ślubna TYLKO dla dziewic.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@kedi
Toż to napisałam, ze jak naprawić nie idzie to sie wyrzuca xD druga sprawa, jeśli sie nie chce. Ale jeśli sie nie chce, to nie miłość wiec tez do kosza :D
@kedi
Tu tez jest zimno, jak na nasz klimat, ale baleriny to przesada!!!
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wreszcie wyczekane wolne ufff wyśpię się i odpocznę.
A co do koloru sukni to jak dla mnie każda panna młoda może iść w takiej kiecce jakiej chcę nawet czarnej.
a ja slyszalam, ze bialy oznacza czystosc intencji, nie tyle co posiadanie blony
ale ja nie jestem wierzaca, nie znam sie
mam ogromny problem. mój brat ma urodziny niedługo i chciałabym mu sprezentować coś naprawdę super, najlepszego! Jest ogromnym fanem motoryzacji, jeździ perfekcyjnie, dlatego pomyślałam o jakimś fajnym rajdzie na torze, ale najbliższy mnie i dobry jest albo w Kielcach albo w Warszawie, ale niestety jeśli w grę wchodziły by ich samochody to koszt wynosi około 600zł a tyle niestety nie mam.
może próbowaliście kiedyś czegoś podobnego? albo ogólnie macie inny pomysł? proszę
Rajdy sa swietne !!!!!!!!!!!!! Polecam, a najlepsze off roadowe, ale wtedy musisz miec wlasne auto, conajmniej jakas Navare czy L200.
Owszem, nikt nikomu nie bedzie narzucal swojego zdania... co nie przeszkadza mi jednak krytykowac tego mocno :D
nie mam klapek na oczach, widze jak niektorzy z slubu sobie jarmark robia zapominajac o swojej wierze. tak samo jak z komuniami swietymi - malo ktore dziecko kojarzy ta uroczystosc z przezyciem duchowym ;)
Jak rozumiem, nielegalne wtargnięcie na płytę lotniska z możliwością sprawnej i szybkiej ucieczki, raczej Cię nie interesuje? :D
wg mnie jak się człowiek decyduję na małżeństwo to robi to po swojemu, że się tak wyrażę, nie patrząc na obyczaje, obrzędy czy przesądy i opinie innych osób ( no chyba, że jest to dla niego ważne to ok) bo właśnie wtedy wychodzi największy cyrk niestety
co do komunii to wiem o co biega, ale niestety winić można wg mnie głównie rodziców, którzy na to pozwalają
audi a3, focus, octavia

znalazłam coś takiego http://prezentmarzen.com/jazda-gokartem-warszawa-2-os-.html bo też bym chciała wziąć udział :D
Szybkiej.. a no właśnie :D
To się znaczy zależy jak szybko ciecie zgłoszą i jak szybko pojawi się policja, najczęściej jest dobre pół godziny szaleństwa po kilkukilometrowym pasie, a potem szybki odwrót przez las, w razie czego służę pomocą przy organizacji takiego pikniku

A tak btw:
Możesz zadzwonić i zapytać, chyba że koniecznie musi to być tor dla aut standardowych :).