malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
razotka
razotka
  19 Noiembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: albo ogólnie macie inny pomysł? proszę

jak dla mnie to jest świetny pomysł (co prawda niekoniecznie taka aranżacja dodatków)
zawsze możesz dorzucić miniatury samochodów albo jakieś gadżety motoryzacyjne

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  19 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w razie czego służę pomocą przy organizacji takiego pikniku

czyżbyś próbował? :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Możesz zadzwonić i zapytać, chyba że koniecznie musi to być tor dla aut standardowych :).

Znam to i niekoniecznie mi się właśnie podoba.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
WilczeLyko
WilczeLyko
  19 Noiembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: czyżbyś próbował?

Si seniorita :mrgreen:.
Sylvinka
Sylvinka: Znam to i niekoniecznie mi się właśnie podoba.

To może te gokarty - wbrew pozorom, jeśli to są np. 400ccm to to naprawdę świetnie jedzie. Jeżeli 250tki to nie zawracaj sobie głowy, bo są po prostu wolne i słabe. Bo raczej jakieś ekstremalne skoki czy coś nie wchodzą w grę?
styka51
styka51
  19 Noiembrie 2012
kedi
kedi: myślisz czyli że co?

żeby mi z cycków nie leciała ;p Ale to pewnie za jakieś 3 lata dopiero :D

kedi
kedi: wy o ślubach myślicie a ja zmieniłam faceta

Jak miałam 16/17 lat to zmieniałam jak rękawiczki. Czasem wspominam tą adrenalinę, która towarzyszyła spotkaniom z chłopakami ^^ Jakoś nigdy na szczególnie brzydkiego nie trafiałam i zawsze miałam sporo wrogów wśród dziewczyn;p
Teraz w styczniu będę mieć 4 lata z Mańkowatym i nie wiadomo kiedy to zleciało, serio. No i nie zamierzam zmieniać, choć czasem mnie wkurza niemiłosiernie (najczęściej przez prace -,-).

massacre
massacre: Jak widzę na ulicach niektóre laski w balerinach to mną z zimna trzęsie

No z balerinach trochę zimno. Ale dziś byłam w kozakach i za gorąco...nie wiem co ja jutro założe...
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 Noiembrie 2012
razotka
razotka: jak dla mnie to jest świetny pomysł (co prawda niekoniecznie taka aranżacja dodatków) zawsze możesz dorzucić miniatury samochodów albo jakieś gadżety motoryzacyjne

w doniczce powinna byc ta inna trawa :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wg mnie jak się człowiek decyduję na małżeństwo to robi to po swojemu, że się tak wyrażę, nie patrząc na obyczaje, obrzędy czy przesądy i opinie innych osób

odwaze sie jednak stwierdzic, ze wiekszosc patrzy na to, co rodzice powiedza.

Konto usunięte
Konto usunięte: ale slub to nie tylko koscielny jest :P

do urzedu cywilnego rzadko ubiera sie biale suknie i z tego co wiem, to Babsy koscielny planuje (o ile znowu mi sie cos nie po***alo) :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 Noiembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: znalazłam coś takiego http://prezentmarzen.com/jazda-gokartem-warszawa-2-os-.html bo też bym chciała wziąć udział :D

co Ty pokazujesz czlowiekowi, ktory ze swoim malym dzieckiem jezdzi na cos takiego:
http://www.trackdays.co.uk/tracks/bedford.htm
(nie patrz na ceny, bo sie zalamiesz jak tanio - Polska to droga jednak jest :nie:)
a tu masz track:

massacre
massacre
  19 Noiembrie 2012

sorry za zdjecie :and:

mirra20
mirra20
  19 Noiembrie 2012
massacre
massacre: odwaze sie jednak stwierdzic, ze wiekszosc patrzy na to, co rodzice powiedza.

nie mówię, że nie, ale często jest to spowodowane chyba tym, że zazwyczaj to rodzice fundują wesele, co często dla nich oznacza, iż to oni decydują o wszystkim
massacre
massacre
  19 Noiembrie 2012

A to w sumie ich problem, nie moj :ziober2:
Niech każdy sie wysypia ja sobie ścieli.

mirra20
mirra20
  19 Noiembrie 2012
massacre
massacre: A to w sumie ich problem, nie moj Niech każdy sie wysypia ja sobie ścieli.

bo tak jest, skoro ktoś pozwala sobie wejść na głowę....

a tak btw.
poproszę jakieś nju foto Twojego przystojniaka, bo się stęskniłam:D
Babsy
Babsy
  19 Noiembrie 2012
massacre
massacre: @Babsy Jestem liberalna, ale że mam nasrane w bani, do niektórych spraw podchodzę sztywno. Wg mnie biel ślubna TYLKO dla dziewic.

aaa, o to chodzi :) hehe to juz w ogole w salonach nie powinno byc bialych kiecek ;) nie to, ze sie tlumacze ;) ale tez na moim zadupiu nie wiem, czy bym znalazla jakas w kolorze i zeby jeszcze mi fason odpowiadal.
Konto usunięte
Konto usunięte: Biała to raczej nie dla kobiety z dzieckiem;p

j.w.:)
a w ogole, to nawet o tym nie pomyslalam wczesniej XD
Babsy
Babsy
  19 Noiembrie 2012
massacre
massacre: do urzedu cywilnego rzadko ubiera sie biale suknie i z tego co wiem, to Babsy koscielny planuje (o ile znowu mi sie cos nie po***alo) :)

e, czesto teraz kobity nosza wlasnie takie "typowo slubne" suknie do cywilnego, chocby ostatnio zona kierownika Seby... (dzieciata, btw ;))
tak, konkordatowy :)

co do robienia slubu pod widzimisie rodzicow... z mojej strony problem odpada, a jesli tescie cos wymysla, co nam nie odpowiada, to wejsc na glowe sobie nie damy. juz przeciez chciala mamuska Seby, zebysmy brali cywilny w tym roku, powiedzielismy nie i koniec tematu:)
massacre
massacre
  19 Noiembrie 2012

@Mirra
Ostatnio nie robiłam, bo po co z ospą na twarzy ;D
Ale pomyśle

@Babsy
Dopuszczalna jest wiec jakaś wstawka innego koloru, np czerwona różyczka.

Po prostu dla mnie np taka ciężarna przed ołtarzem w białej sukni i jeszcze wianku na głowie to żart xD

styka51
styka51
  19 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Po prostu dla mnie np taka ciężarna przed ołtarzem w białej sukni i jeszcze wianku na głowie to żart xD

Biała kiecka jak biała kiecka. Ale sa laski, co biorą ślub w ciąży, brzuch widać a tu welon na głowie :lol:
A poza tym welony mi się strasznie nie podobaja :ninja:

Lecę ;*
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.