Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1639 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@Mirra
Zgłoś sie, jestem chwalonym i znanym hostem najlepszych kulinarnych uczt w Londynie, o drinkach to ja nie wspomnę blender moja druga ręka ;)
@Agoosia
Do wyra
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
U mnie tez przerabiali rożne choroby, a ja tylko "korzystam" i siedzę w domu
Wczoraj mi szef osobiście do domu przywiózł 4 teczki papierów - nie chcialybyscie być tak grube jak one :|
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nic tylko do Ciebie na imprezy wbijać:P ja tam za bardzo gotować nie lubię, ale wiadomo jak kogoś trzeba ugościć to nie ma rady tylko zakasać rękawy i do kuchni.
@mirra
przerypane, mam nadzieje ze jednak szybko przejdzie
@massacre
sugerowanie, ze nie leze w lozku/na kanapie przykryta koldra
a ja zjechany jak kon po westernie. silownia, spotkanie z tutu, zakupy... teraz odgrzewam obiad a jeszcze musze sie nauczyc paru slowek po niemiecku, naUCZYC wiazac krawat i randke mam O.o
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Agoosiaa
Też nie lubię chorować, ale jak mnie ostatnio złapało to byłam nawet na zwolnieniu 1 dzień;P
Lupiez jeszcze nikogo nie zabil
@mirra
nie pamietam kiedy ostatnio mnie tak polozylo, ze siedzialam w domu
@Mirra
A kto powiedział, że ja gotować lubie?
@Agoosia
Mnie nic do łóżka nie położy, jak jestem chora to i tak latam, nigdy chorobowego na siebie nie wykorzystalam. Mój facet mnie zmusi, to sie grzeje... Ale na sama myśl o tornado zabawek i brudnych naczyń w domu stawia mnie na nogi
@Prinz jeszcze sie nie nauczyłeś krawata wiązać? Mi to zajęło nie dluzej niz 5 minut, weź sie do roboty.