Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1635 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@maryjka
No właśnie dlatego chce ja dokończyć, żeby wyrobić sobie własne zdanie.
Z reszta ja juz tak mam z książkami i filmami, jak zaczęłam to i największy gniot muszę skończyć.
Mój facet to nie, na filmie zaśnie i tyle :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
pijana ana ana e e e
(moja wersja umbrelli - nie pytajcie o co chodzi, chyba to wina zbyt duzej dawki cukru )
A ja dziś upiekłam ciasto... z bitą śmietaną...ale śmietana w lodówce nie chce się ściągnąć A była tak pięknie zbita ...

Standardowe pytanie: jak w pracy ? Ja się dzisiaj pochwaliłam złożeniem CV do innych sklepów, nie zauważyłam, że moja ulubiona starsza sprzedawczyni jest w tym samym pomieszczeniu

Ja chyba potrzebuje jakiegoś cukru, kawa nie działa, a młody mnie wykancza ^^
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
powstań!
bez zmian, zapierdziel i ciągle niezadowolona kierowniczka -__-
haha to ładnie jej po ambicji pojechałaś :D
Lipa jak cholera... A rozsyłasz cv wciąż ?
Ciekawe czy podkabluje

nie jestes sama :) ale słodycze są dobre, poprawiają nastrój :)
staram się dostać pracę w kwiaciarni gdzie mam praktyki, w przyszłym tygodniu szefowa ma mi dać znać więc na razie nie rozsyłam cv. Ty widzę ostro szukasz

tak myślałam że pewnie się gdzieś znowu z dupką szlajałaś bo post po 3 dodałaś :D u mnie nie ma takiej ekipy żeby sobie razem usiąść i napić... lipa, lipa.