Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1632 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Nie. Mnie od nich oczy bolą. Na szczęście na telefonie są normalnych rozmiarów :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Chociaż rzadko się tu udzielam, to jednak często przeglądam i pamiętam taką dziewczynę o nicku Giovanni[?] wcześniej pisała z innego konta, zakładała takie mądre tematy...
Mi się większe avy podobają, ale jakieś ograniczenie powinno być.
Nie lubię jedynie tych animowanych. Uważam, że moje są ok i nie razi w oczy ich wielkość :)
Tak, granice powinny być
Najgorsze są te z fleszami, stroboskopami w tle czy co to jest. Ale widać dużo dzieci ma teraz zabawę, bo coś na fotce innego zaczęło sie dziać.
Planują zmiany avatarów, wymieniają sie doświadczeniami na temat obróbki, szukają w sieci - niespodziewana aktywność jak na senną i depresyjną jesień
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail