malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2012
:lol::lol::lol:
mmaryja
mmaryja
  7 Noiembrie 2012

ochrystusie:]
4 lata.

styka51
styka51:

wiedziałaś, że jestem tu już 4 lata? bo nawet ja nie:mrgreen:
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiedziałaś, że jestem tu już 4 lata? bo nawet ja nie

Nie miałam pojęcia... Nawet dokładnie nie wiem ile ja tu jestem :ninja:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  7 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 4 lata.

To ja jestem już 4 lata, a byłam pewna ze Ty dłuzej znacznie ode mnie :(
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  7 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ochrystusie:]

Proszę żebyś tak nie pisała, bo będę się domagał blokady konta za obrazę moich uczuć religijnych.

Konto usunięte
Konto usunięte: 4 lata.

W sumie dokładnie nie wiem ile już tu się wymądrzasz, bo nigdy się Tobą jakoś szczególnie nie interesowałem, bo "ignoruje forumowy plebs", ale wziąłem to na dedukcje, bo masz w podpisie cytat z 2009 roku i kiedyś coś tam pisałaś o tej Madzi i jej chłopaku Denisie, a ona była na forum na przełomie 2008 i 2009, więc myślałem, że już tu byłaś kiedy ja zacząłem pisać.

Psyche30
Psyche30: To ja jestem już 4 lata, a byłam pewna ze Ty dłuzej znacznie ode mnie :(

Dokładnie. Tak ja wyżej, byłem pewny, że ona już tu była, kiedy ja zaczęłam pisać, a teraz się okazało, że ona przypełzła chyba jednak dopiero w 2009 roku. :/
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 Noiembrie 2012

Odkąd pamiętam, to maryjka tu była, ale ja na MiU nie bywałam... Raczej nie 4 lata temu... Z reszta ja nie pamietam, co robiłam z pól roku temu :ninja:
Natomiast wiem, że są tu osoby, które w razie potrzeby mi dokładnie przypomną :crylol:
I nie mam tu na myśli Darka :tak:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  7 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Natomiast wiem, że są tu osoby, które w razie potrzeby mi dokładnie przypomną I nie mam tu na myśli Darka

No w Twoim przypadku niestety nie pomogę, bo Twojej forumowej historii nie znam. :D Ale ogólnie mam fotograficzną pamięć(chociaż niestety głównie do bzdetów :/), więc na każdego mogę wyciągnąć z rękawa jakieś smaczki z jego forumowej przeszłości, z którą miałem do czynienia. :D
mmaryja
mmaryja
  7 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Odkąd pamiętam, to maryjka tu była, ale ja na MiU nie bywałam

nie mam zielonego pojęcia ile tu jestem, ale na całe szczęście zawsze znajdzie się ktoś odpowiednio poinformowany:mrgreen:
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2012

Czyli jestem tu najkrócej :and:

Psyche30
Psyche30
  7 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie. Tak ja wyżej, byłem pewny, że ona już tu była, kiedy ja zaczęłam pisać, a teraz się okazało, że ona przypełzła chyba jednak dopiero w 2009 roku. :/

Bo to tak działa ze zazwyczaj kojarzymy kogoś czy już był jak zaczeliśmy pisac na danym dziale, tylko ze wcześniej np siedziało się na innym i taka ocena moze byc mylna :mrgreen:
mmaryja
mmaryja
  7 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Czyli jestem tu najkrócej

chyba nie. też cię pamiętam od dawna, aczkolwiek jak pisałam, nie mam pamięci i często piszę z kimś, ktoś znika na trochę, wraca i już nawet nie pamiętam kto to.
pamiętam, że od zawsze jest tu agoosia i paulinessa
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 Noiembrie 2012

Mozna zachować milczenie, bowiem wszystko co sie tu napisze, moze zostać użyte przeciwko nam... Coś takiego jak przedawnienie tu nie dotyczy :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  7 Noiembrie 2012
Psyche30
Psyche30: Bo to tak działa ze zazwyczaj kojarzymy kogoś czy już był jak zaczeliśmy pisac na danym dziale, tylko ze wcześniej np siedziało się na innym i taka ocena moze byc mylna

Przed moda siedziałem tylko na o.fotka, a jej tam raczej nie było. :D Dopiero później był Sport, Seks i na końcu Hajd. :D Ty przecież dziecko Seksu(jak to brzmi xD) i tutaj chyba nie wchodziłaś na początku swojej forumowej aktywności, bo ja Cię nie kojarzę tutaj z tamtych lat, więc nie wiem skąd Ty ją znasz i myślałaś, że jest tak długo. :D
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba nie. też cię pamiętam od dawna, aczkolwiek jak pisałam, nie mam pamięci i często piszę z kimś, ktoś znika na trochę, wraca i już nawet nie pamiętam kto to. pamiętam, że od zawsze jest tu agoosia i paulinessa

Ja myślę, że 2 lata, to max jak tu jestem. Od zawsze kojarzę tu paulinesse właśnie i Ciebie :D No i kiedyś Flo :D
Psyche30
Psyche30
  7 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty przecież dziecko Seksu

Fakt :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: i tutaj chyba nie wchodziłaś na początku swojej forumowej aktywności, bo ja Cię nie kojarzę tutaj z tamtych lat, więc nie wiem skąd Ty ją znasz i myślałaś, że jest tak długo. :D

Nie wiem, moze wchodziłam czasem poczytać coś, takie mam skojarzenia ale to dawno było więc już i pamięć moze płatać figle :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.