Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1628 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Proszę żebyś tak nie pisała, bo będę się domagał blokady konta za obrazę moich uczuć religijnych.
W sumie dokładnie nie wiem ile już tu się wymądrzasz, bo nigdy się Tobą jakoś szczególnie nie interesowałem, bo "ignoruje forumowy plebs", ale wziąłem to na dedukcje, bo masz w podpisie cytat z 2009 roku i kiedyś coś tam pisałaś o tej Madzi i jej chłopaku Denisie, a ona była na forum na przełomie 2008 i 2009, więc myślałem, że już tu byłaś kiedy ja zacząłem pisać.
Dokładnie. Tak ja wyżej, byłem pewny, że ona już tu była, kiedy ja zaczęłam pisać, a teraz się okazało, że ona przypełzła chyba jednak dopiero w 2009 roku. :/
Odkąd pamiętam, to maryjka tu była, ale ja na MiU nie bywałam... Raczej nie 4 lata temu... Z reszta ja nie pamietam, co robiłam z pól roku temu
Natomiast wiem, że są tu osoby, które w razie potrzeby mi dokładnie przypomną
I nie mam tu na myśli Darka
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Natomiast wiem, że są tu osoby, które w razie potrzeby mi dokładnie przypomną
I nie mam tu na myśli Darka
No w Twoim przypadku niestety nie pomogę, bo Twojej forumowej historii nie znam. :D Ale ogólnie mam fotograficzną pamięć(chociaż niestety głównie do bzdetów :/), więc na każdego mogę wyciągnąć z rękawa jakieś smaczki z jego forumowej przeszłości, z którą miałem do czynienia. :D
Konto usunięte: Dokładnie. Tak ja wyżej, byłem pewny, że ona już tu była, kiedy ja zaczęłam pisać, a teraz się okazało, że ona przypełzła chyba jednak dopiero w 2009 roku. :/
Bo to tak działa ze zazwyczaj kojarzymy kogoś czy już był jak zaczeliśmy pisac na danym dziale, tylko ze wcześniej np siedziało się na innym i taka ocena moze byc mylna

Mozna zachować milczenie, bowiem wszystko co sie tu napisze, moze zostać użyte przeciwko nam... Coś takiego jak przedawnienie tu nie dotyczy
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Psyche30: Bo to tak działa ze zazwyczaj kojarzymy kogoś czy już był jak zaczeliśmy pisac na danym dziale, tylko ze wcześniej np siedziało się na innym i taka ocena moze byc mylna
Przed moda siedziałem tylko na o.fotka, a jej tam raczej nie było. :D Dopiero później był Sport, Seks i na końcu Hajd. :D Ty przecież dziecko Seksu(jak to brzmi xD) i tutaj chyba nie wchodziłaś na początku swojej forumowej aktywności, bo ja Cię nie kojarzę tutaj z tamtych lat, więc nie wiem skąd Ty ją znasz i myślałaś, że jest tak długo. :D
Konto usunięte: chyba nie. też cię pamiętam od dawna, aczkolwiek jak pisałam, nie mam pamięci i często piszę z kimś, ktoś znika na trochę, wraca i już nawet nie pamiętam kto to.
pamiętam, że od zawsze jest tu agoosia i paulinessa
Ja myślę, że 2 lata, to max jak tu jestem. Od zawsze kojarzę tu paulinesse właśnie i Ciebie :D No i kiedyś Flo :D
Fakt

Konto usunięte: i tutaj chyba nie wchodziłaś na początku swojej forumowej aktywności, bo ja Cię nie kojarzę tutaj z tamtych lat, więc nie wiem skąd Ty ją znasz i myślałaś, że jest tak długo. :D
Nie wiem, moze wchodziłam czasem poczytać coś, takie mam skojarzenia ale to dawno było więc już i pamięć moze płatać figle