malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Niestety przylepiło mi się takie coś do dupska i odpuścić nie chce ...

Bo mu odpisujesz, może by się znudził jakbyś nie odpisywała :D

@Prinz: FOTY FOTY FOTY CYKAJ FOTY
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 Noiembrie 2012

@Darek
Nie mieszkam w Watykanie, nikogo nie muszę uszczesliwiać.
Podpis moze zmienię, ze nieznajomym nie odpisuje... Ale raz juz miałam taką wiadomość: "zaproszenie wyślij, sama możesz wybrać virtual czy REAL" :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  7 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Ale raz juz miałam taką wiadomość: "zaproszenie wyślij, sama możesz wybrać virtual czy REAL"

To widać, że gentlemen z kolesia. :D To chyba miło jak facet daje kobiecie prawo wyboru w jakiejś kwestii, a Ty pewnie zignorowałaś ten gest i nie wysłałaś zaproszenia. :/ A podobno faceci to świnie. xD
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 Noiembrie 2012

@Darek
Tak, straszna ze mnie ignorantka :and: :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  7 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo mu odpisujesz, może by się znudził jakbyś nie odpisywała :D

Jak mu nie odpisywałam przez chyba 2 tygodnie to stworzył nowe konto by mi napisać wiadomość na fotce :crylol:
Bayje
Bayje
  7 Noiembrie 2012

Rozumiem, że ktoś komuś może się podoba ale bez przesady to świat internetowy :crylol:
:crylol:

Nie mogę.. :crylol:

mmaryja
mmaryja
  7 Noiembrie 2012

chyba każdy wolałby żebyście sobie pisali te zajebiście ciekawe rzeczy w każdym innym miejscu niż forum:wtf:.

Bayje
Bayje
  7 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba każdy wolałby

widzisz ja bym wolała żeby ten gość się ode mnie odczepił.
wczoraj odpisałam tutaj mu na zaczepkę ale nie będe tego już robić :D
mmaryja
mmaryja
  7 Noiembrie 2012
d83ddc4d
Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2012

no, w koncu mozna jakiegos wiekszego avka ustawic :zabawa:

madzia2143
madzia2143
  7 Noiembrie 2012
Babsy
Babsy: no, w koncu mozna jakiegos wiekszego avka ustawic

haha fajny królik :D

MAM KOTKĘ! :zakochany:
Bayje
Bayje
  7 Noiembrie 2012
Babsy
Babsy: no, w koncu mozna jakiegos wiekszego avka ustawic

w takim razie Pani mikołajowa też będzie większa :D
Bayje
Bayje
  7 Noiembrie 2012

nie mogę zmienić :(

Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Babsy:no, w koncu mozna jakiegos wiekszego avka ustawic haha fajny królik :DMAM KOTKĘ!

juz dawno sciagnelam sporo gifow na dyska i nie moglam ustawic jako av, teraz poszaleje :)

pokaz pokaz pokaz kociatko!
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mogę zmienić :(

to strzel innego ava;)
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  7 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba każdy wolałby żebyście sobie pisali te zajebiście ciekawe rzeczy w każdym innym miejscu niż forum.

Ale proponowałbym, żebyś na przyszłość pisała tylko w swoim imieniu, bo ja wiem, że niektóre osoby lubią czytać nasze "sprzeczki" i Twoje zdanie nie ma znaczenia. Ja też wolałbym, żebyś tu nie pisała ze swoimi zajebiście ciekawymi mądrościami, ale jakoś muszę Cię znosić już od 4 lat, bo forum niestety jest dla wszystkich, nawet dla wegetarian jedzących trawę i liście. :wtf:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.