Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1627 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
@Darek
Nie mieszkam w Watykanie, nikogo nie muszę uszczesliwiać.
Podpis moze zmienię, ze nieznajomym nie odpisuje... Ale raz juz miałam taką wiadomość: "zaproszenie wyślij, sama możesz wybrać virtual czy REAL"
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Ale raz juz miałam taką wiadomość: "zaproszenie wyślij, sama możesz wybrać virtual czy REAL"
To widać, że gentlemen z kolesia. :D To chyba miło jak facet daje kobiecie prawo wyboru w jakiejś kwestii, a Ty pewnie zignorowałaś ten gest i nie wysłałaś zaproszenia. :/ A podobno faceci to świnie. xD
@Darek
Tak, straszna ze mnie ignorantka
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
chyba każdy wolałby żebyście sobie pisali te zajebiście ciekawe rzeczy w każdym innym miejscu niż forum.
Konto usunięte: chyba każdy wolałby żebyście sobie pisali te zajebiście ciekawe rzeczy w każdym innym miejscu niż forum.
Ale proponowałbym, żebyś na przyszłość pisała tylko w swoim imieniu, bo ja wiem, że niektóre osoby lubią czytać nasze "sprzeczki" i Twoje zdanie nie ma znaczenia. Ja też wolałbym, żebyś tu nie pisała ze swoimi zajebiście ciekawymi mądrościami, ale jakoś muszę Cię znosić już od 4 lat, bo forum niestety jest dla wszystkich, nawet dla wegetarian jedzących trawę i liście.