Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1629 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Agoosia i Paulinessa przegrywają tu życie
To co napisała Moonlight czy jaki Ty masz tam kobieto Nick ma w sobie sporo racji. Jak zaczynałam, to tez kojarzylam hajd z pewnymi osobami, seks tez. Pojawiały sie nowe działy jak MiU i nawet do nich nie zagladalam. Wiem, ze tu jakis blondynek wojował tylko dlatego, ze i na hajdzie sie panoszył i denerwował ludzi.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Paulinessa to była moja pierwsza forumowa "miłość". Pamiętam, że pisałem jej komplementy na profilu, a najlepszy był, że warto było wejść na forum, żeby poznać taką dziewczynę jak ona.
Dlatego ciągle pewnie tam wchodzisz z sentymentu, bo wielu "starych" forumowiczów narzeka na obecny Hajd, a tak naprawdę to Seks najbardziej podupadł.
Psyche30: Nie wiem, moze wchodziłam czasem poczytać coś, takie mam skojarzenia ale to dawno było więc już i pamięć moze płatać figle
Chyba, że tak nie wziąłem pod uwagę samego czytania, bez pisania. :D
Konto usunięte: Dlatego ciągle pewnie tam wchodzisz z sentymentu, bo wielu "starych" forumowiczów narzeka na obecny Hajd, a tak naprawdę to Seks najbardziej podupadł.
Seks oklapł chyba bardziej właśnie, chociaż był taki przestój niedawno jeszcze zezadne praktycznie tematy nie powstawały, zero, a jak dowaliło skądś jakiś kretynów to dziennie po kilka , no ale jakie to tematy to widać

Psyche30: Seks oklapł chyba bardziej właśnie, chociaż był taki przestój niedawno jeszcze zezadne praktycznie tematy nie powstawały, zero, a jak dowaliło skądś jakiś kretynów to dziennie po kilka , no ale jakie to tematy to widać
Właśnie miałem już tam nie wchodzić, ale ten tydzień mam mega luz i nie chce mi się nic innego robić, więc praktycznie cały czas siedzę na foci, więc i tam zajrzałem wczoraj i nawet żaden temat na pierwszej stornie nie ma 100 postów, a większość tematów pozamykana, bo są to ogłoszenia typu "szukam" "poznam". Prawdziwe cmentarzysko. :D
Konto usunięte: Właśnie miałem już tam nie wchodzić, ale ten tydzień mam mega luz i nie chce mi się nic innego robić, więc praktycznie cały czas siedzę na foci, więc i tam zajrzałem wczoraj i nawet żaden temat na pierwszej stornie nie ma 100 postów, a większość tematów pozamykana, bo są to ogłoszenia typu "szukam" "poznam". Prawdziwe cmentarzysko. :D
Czasem ktoś zarzuci normalnym tematem jak złapie wenę, ale mi prawdę mówiąc to już się nie chce nawet sensownie wypowiadać i pisac po raz setny o tym samym, chyba ze jestem pijana to mi się zdarzy czasem produkować w jakimś temabie