malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 Noiembrie 2012

Agoosia i Paulinessa przegrywają tu życie :rotfl:

To co napisała Moonlight czy jaki Ty masz tam kobieto Nick ma w sobie sporo racji. Jak zaczynałam, to tez kojarzylam hajd z pewnymi osobami, seks tez. Pojawiały sie nowe działy jak MiU i nawet do nich nie zagladalam. Wiem, ze tu jakis blondynek wojował tylko dlatego, ze i na hajdzie sie panoszył i denerwował ludzi.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  7 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Od zawsze kojarzę tu paulinesse właśnie i Ciebie :D No i kiedyś Flo

a Flo już nie ma dłuższy czas, a szkoda
mmaryja
mmaryja
  7 Noiembrie 2012
massacre
massacre: blondynek wojował

ja blondynka już nie zastałam
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  7 Noiembrie 2012

Paulinessa to była moja pierwsza forumowa "miłość". Pamiętam, że pisałem jej komplementy na profilu, a najlepszy był, że warto było wejść na forum, żeby poznać taką dziewczynę jak ona. :rotfl:

Psyche30
Psyche30: Fakt

Dlatego ciągle pewnie tam wchodzisz z sentymentu, bo wielu "starych" forumowiczów narzeka na obecny Hajd, a tak naprawdę to Seks najbardziej podupadł.

Psyche30
Psyche30: Nie wiem, moze wchodziłam czasem poczytać coś, takie mam skojarzenia ale to dawno było więc już i pamięć moze płatać figle

Chyba, że tak nie wziąłem pod uwagę samego czytania, bez pisania. :D
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2012

A ja taka stara jestem, że Pako z Hajda pamiętam :D:D:D

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  7 Noiembrie 2012
massacre
massacre: To co napisała Moonlight czy jaki Ty masz tam kobieto Nick ma w sobie sporo racji.

Psyche mam ślepa kuro a nadal tyle osób na mnie woła moon ;D

Najlepiej to było dla mnie na seksie jak tam wlazłam na samym początku, ciekawe akcje były, szkoda że tamtych osób już nie ma :rotfl:
Psyche30
Psyche30
  7 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego ciągle pewnie tam wchodzisz z sentymentu, bo wielu "starych" forumowiczów narzeka na obecny Hajd, a tak naprawdę to Seks najbardziej podupadł.

Seks oklapł chyba bardziej właśnie, chociaż był taki przestój niedawno jeszcze zezadne praktycznie tematy nie powstawały, zero, a jak dowaliło skądś jakiś kretynów to dziennie po kilka , no ale jakie to tematy to widać :rotfl:
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  7 Noiembrie 2012
Psyche30
Psyche30: Seks oklapł chyba bardziej właśnie, chociaż był taki przestój niedawno jeszcze zezadne praktycznie tematy nie powstawały, zero, a jak dowaliło skądś jakiś kretynów to dziennie po kilka , no ale jakie to tematy to widać

Właśnie miałem już tam nie wchodzić, ale ten tydzień mam mega luz i nie chce mi się nic innego robić, więc praktycznie cały czas siedzę na foci, więc i tam zajrzałem wczoraj i nawet żaden temat na pierwszej stornie nie ma 100 postów, a większość tematów pozamykana, bo są to ogłoszenia typu "szukam" "poznam". Prawdziwe cmentarzysko. :D
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a Flo już nie ma dłuższy czas, a szkoda

Ma konto na photoblogu :D

I jeszcze była ta z pieprzykiem nad wargą... Też dawno nie pisze :ninja:
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo są to ogłoszenia typu "szukam" "poznam". Prawdziwe cmentarzysko. :D

A mnie dziwi, że nikt tych tematów nie usuwa, tylko wiszą tak niepotrzebnie i śmietnik robią -,-
mmaryja
mmaryja
  7 Noiembrie 2012
styka51
styka51: I jeszcze była ta z pieprzykiem nad wargą

była, pamiętam. ulubienica prinza swego czasu
Psyche30
Psyche30
  7 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie miałem już tam nie wchodzić, ale ten tydzień mam mega luz i nie chce mi się nic innego robić, więc praktycznie cały czas siedzę na foci, więc i tam zajrzałem wczoraj i nawet żaden temat na pierwszej stornie nie ma 100 postów, a większość tematów pozamykana, bo są to ogłoszenia typu "szukam" "poznam". Prawdziwe cmentarzysko. :D

Czasem ktoś zarzuci normalnym tematem jak złapie wenę, ale mi prawdę mówiąc to już się nie chce nawet sensownie wypowiadać i pisac po raz setny o tym samym, chyba ze jestem pijana to mi się zdarzy czasem produkować w jakimś temabie :rotfl:
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  7 Noiembrie 2012
styka51
styka51: A mnie dziwi, że nikt tych tematów nie usuwa, tylko wiszą tak niepotrzebnie i śmietnik robią -,-

Muszą być w razie czego, żeby był dowód za co ban, tak przynajmniej mi się wydaję. Świeżaku. :D
Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Czyli jestem tu najkrócej

nope, jak ja tu przyszlam, to juz tu bylas i mialas pare tysiaczkow postow :) a przyszlam pod koniec 2010, pamietam ze sie pytalam o rajstopy do sukienki na sylwka ;)
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: była, pamiętam. ulubienica prinza swego czasu

Oooo :D Pamiętam:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Muszą być w razie czego, żeby był dowód za co ban, tak przynajmniej mi się wydaję. Świeżaku. :D

No i wygląda, to tak jak wygląda;p
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.