malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  6 Noiembrie 2012

@CASANOVAzUCIECHOWA:
:sex: :sex: :sex:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  6 Noiembrie 2012

Ten wpis to była zemsta za Twoje oszustwo, bo sam tutaj publicznie napisałaś, że jak mi przejdzie to usuniesz mnie z czarnej listy i już mi dawno przeszło i błagałem Cię na tamtym koncie, żebyś mnie usunęła, tak jak obiecałaś, a Ty dalej swoje. Na szczęście teraz Sylvinka mi pomoże i na Ciebie wpłynie i będę mógł legalnie oglądać Twoje zdjęcia.

Prinz
Prinz:

Wstawiłbym na avatar specjalnie dla Ciebie gifa z gołą wypiętą męską dupę, ale by zaraz usunęli. Ale i tak napisz Beyjej, żeby mnie usunęła z czarnej listy za dobre chęci.
Bayje
Bayje
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na szczęście teraz Sylvinka mi pomoże i na Ciebie wpłynie i będę mógł legalnie oglądać Twoje zdjęcia.

Jak myślisz, że ktoś jest w stanie wpłynąć na moją decyzje ? aha

Tobie faktycznie przydałby się lekarz :crylol:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wstawiłbym na avatar specjalnie dla Ciebie gifa z gołą wypiętą męską dupę, ale by zaraz usunęli.

dzieki za poswiecenie

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak myślisz, że ktoś jest w stanie wpłynąć na moją decyzje ? aha

Postawi Ci ultimatum, albo mnie usuniesz, albo przestanie się z Tobą zadawać. :)

A teraz usuń ten podpis, bo nie wiem w ogóle z jakiej paki go wstawiłaś i właśnie przez to tylko trudniej coś później wyszukać, bo pojawiają się też tematy, w których Ty piszesz. :/

Prinz
Prinz: dzieki za poswiecenie

A widziałeś ten, który był na WiejskimRuczaczu ? :D
mirra20
mirra20
  6 Noiembrie 2012
Prinz
Prinz: dobra dlugosc.

dobra to pojęcie względne
Bayje
Bayje
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Postawi Ci ultimatum, albo mnie usuniesz, albo przestanie się z Tobą zadawać. :)

Napiszcie mi, że ja śnie bo nie wierze w to co czytam
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Napiszcie mi, że ja śnie bo nie wierze w to co czytam

Teraz wstawiłem ava specjalnie dla Ciebie Skarbie. :rotfl: Chyba, że Ty masz jeszcze większy tyłek teraz, to przepraszam jeśli Ci uraziłem, że ten jest taki mały. xDDDDDDDDDDDDDDDD
Bayje
Bayje
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba, że Ty masz jeszcze większy tyłek teraz, to przepraszam jeśli Ci uraziłem, że ten jest taki mały.

Większy tyłek ? faktycznie mnie widziałeś i faktycznie jestem gruba.
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Większy tyłek ? faktycznie mnie widziałeś i faktycznie jestem gruba.

Przecież właśnie nie chciałaś pokazać zdjęcia swojej sylwetki, bo się wstydzisz. :D
Odblokuj mnie, wyślę Ci wtedy zdjęcia mojego Szynszyla, to samica, a Ty masz chyba samca, więc możemy ich sparować. :w00t:
PS: Zaraz Sylvinka się wpisze. :)
Paulinessa
Paulinessa
  6 Noiembrie 2012

weźcie się ogarnijcie.

CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: weźcie się ogarnijcie.

A co niby robimy ? Przecież normalnie dyskutujemy i żartujemy.
Bayje
Bayje
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież właśnie nie chciałaś pokazać zdjęcia swojej sylwetki, bo się wstydzisz. :D

Pokazywałam tutaj w odpowiednim temacie a dla zainteresowanego moja waga nic się nie zmieniła od pół roku więc zdjecie które wrzucałam miesiąc temu JEST BARDZO AKTUALNE :and:

Pewnie ... jak napisze, że mam krokodyla to będziesz też mieć krokodyla.. :crylol:
Bayje
Bayje
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: weźcie się ogarnijcie.

Nie bój się ja tutaj się turlam ze śmiechu po panelach :crylol:
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  6 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pokazywałam tutaj w odpowiednim temacie a dla zainteresowanego moja waga nic się nie zmieniła od pół roku więc zdjecie które wrzucałam miesiąc temu JEST BARDZO AKTUALNE

Przecież zacytowałem Twoje własne słowa z bloga i pisałaś jeszcze, że nie mieścisz się w ciuchy, w które mieściłaś się jeszcze miesiąc temu.

Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie ... jak napisze, że mam krokodyla to będziesz też mieć krokodyla..

Miałaś wcześniej chomika[*] i jakoś nie pisałem, że ja też mam, bo chomika to mieśmy dawno temu, a nawet dwa. Napisałem, że pokaże Ci fotki.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.