malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  5 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeżeli miałabym do wyboru kwasy albo mikro to wybrałabym to pierwsze.

a jaki jest powód takiego wyboru?
Babsy
Babsy
  5 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja tutaj już jednej dawno pisałam, że czas zrobić wycieczkę ... XDDDDDDDDDD

ke ;)?
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Noiembrie 2012

Frytki, majonez i kakao :wtf:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  5 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Frytki, majonez i kakao

srałabym dalej niż widziała
Bayje
Bayje
  5 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a jaki jest powód takiego wyboru?

mikro i kwasy - jeden zabieg to masz mniej więcej za tą samą kasę.

w mikro to masz tak naprawdę tylko głowicę która Ci złuszcza naskórek i maska do tego.
pomijam fakt, że przy nakładka może nie być wysterylizowana,wydezynfekowana ..
kombajn do mikrodermabrazji jest w każdym salonie kosmetycznym ale prawda jest taka, że jest robiona za słabo więc nie ma efektów.

W kwasie każda dana firma ma 'receptury' bez których nie można sobie jakby na oko wyliczyć.
ma być tyle i tyle ma byc takie stężenie i koniec kropka. Wszystok jest sterylne i tak dalej. Przy kwasach jest większa szansa, że efekty zobaczysz po pierwszym zabiegu gdzie po mikro masz mniejszą szanse.
kedi
kedi
  5 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Frytki, majonez i kakao

też mi się rzygać zachciało :rotfl:
a przeczytałam to jak byłam w trakcie planowania kolacji
kedi
kedi
  5 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bayje

a polecisz coś na cerę wrażliwą z zanieczyszczeniami?
Bayje
Bayje
  5 Noiembrie 2012
Babsy
Babsy: ke ;)?

no do Ciebie :ziober2:
Bayje
Bayje
  5 Noiembrie 2012
kedi
kedi: a polecisz coś na cerę wrażliwą z zanieczyszczeniami?

ale w jakim celu ?
mirra20
mirra20
  5 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mikro i kwasy - jeden zabieg to masz mniej więcej za tą samą kasę. w mikro to masz tak naprawdę tylko głowicę która Ci złuszcza naskórek i maska do tego. pomijam fakt, że przy nakładka może nie być wysterylizowana,wydezynfekowana .. kombajn do mikrodermabrazji jest w każdym salonie kosmetycznym ale prawda jest taka, że jest robiona za słabo więc nie ma efektów. W kwasie każda dana firma ma 'receptury' bez których nie można sobie jakby na oko wyliczyć. ma być tyle i tyle ma byc takie stężenie i koniec kropka. Wszystok jest sterylne i tak dalej. Przy kwasach jest większa szansa, że efekty zobaczysz po pierwszym zabiegu gdzie po mikro masz mniejszą szanse.

ooo widać, że się na tym znasz i wytłumaczyć umiesz, więc się wybiorę na kwasy, jeśli mi lekarz pozwoli, jeszcze raz dzięki za pomoc
kedi
kedi
  5 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale w jakim celu ?

w celu eliminacji zanieczyszczeń i nie podrażnienia i tak już wrażliwej skóry
Bayje
Bayje
  5 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ooo widać, że się na tym znasz

powinnaś wiedzieć coś o mnie ...
http://i1266.photobucket.com/albums/jj535/bayjeblog/03-5.jpg
Bayje
Bayje
  5 Noiembrie 2012
kedi
kedi: w celu eliminacji zanieczyszczeń i nie podrażnienia i tak już wrażliwej skóry

czyli rozumiem, że chcesz jakis peeling, żel czy coś w ten deseń ?
czy masz po prostu wągry ?

i czym się ta wrażliwość objawia -
mirra20
mirra20
  5 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powinnaś wiedzieć coś o mnie ... http://i1266.photobucket.com/albums/jj535/bayjeblog/03-5.jpg

no to wszystko jasne:)
Bayje
Bayje
  5 Noiembrie 2012

nie jestem jakąś tam wyrocznią czy znawczynią wszystkich produktów kosmetycznych ale na zabiegach to Ci mogę 100 % prawdę napisać co w tym siedzi..

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.