malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TheWitch
TheWitch
  5 Noiembrie 2012

k... dentysta właśnie mi raz...walil warge

Bayje
Bayje
  5 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Dzięki Szatynka :D

Chyba nawet oglądałam ten film ale nie w całości XD
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Noiembrie 2012

Agoosia w jaki sposób? O,O

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  5 Noiembrie 2012

@massacre: skończyłam w tamtym roku studia, zaczęłam szukać pracy, w międzyczasie zaniemogla mi babcia, więc z pracy wyszły nici, potem zaszłam w ciążę i o. Koleżeństwo się porozjezdzalo w świat albo miało inne zajęcia no i tak sobie wegetowalam. Ciążą próbowałam się cieszyć, ale byłam też przybita że mnie jakoś jednak ogranicza.

Bayje
Bayje
  5 Noiembrie 2012
Babsy
Babsy: Ciążą próbowałam się cieszyć, ale byłam też przybita że mnie jakoś jednak ogranicza.

no ja tutaj już jednej dawno pisałam, że czas zrobić wycieczkę ... XDDDDDDDDDD
TheWitch
TheWitch
  5 Noiembrie 2012

bo mi plomba taka na pół zęba wypadła i takim czymś mi zęba formowal i mu się tak z ręki to coś wymsknelo :ninja:

Bayje
Bayje
  5 Noiembrie 2012

a ja ide trochę posprzątać i wypuszczam moje gadziny na pokój :D

massacre
massacre
  5 Noiembrie 2012

@Agoosia
Ostatnio straszny przypadek u dentysty to miałam w liceum w Polsce, szkolnej dentystce coś sie wylało i mi popaliło wargę i brodę :and:

@Babsy
To współczuje :(

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  5 Noiembrie 2012
http://www.youtube.com/watch?v=KN5sRl3jBEY

możecie sobie pooglądać moje gadziny :D
pijana
pijana
  5 Noiembrie 2012

Mam nadzieję, że przekonam się do tych perfum Lady Gagi, które wygrałam wraz z balsamem i okularami xD W sumie wąchałam tylko na papierku, może na skórze będą ładniejsze... W zeszłym tygodniu zgarnęłam paczkę ubrań i rajstop od Gatty, czekam niecierpliwie :D A jutro idę kupić parę kuponów totolotka, przekonali mnie :rotfl: /przechwałki mode: off XD

massacre
massacre
  5 Noiembrie 2012

@Pijana
Ja miałam najpierw próbkę Lady Gaga i mi sie spodobała. Kupiłam w secie z balsamem (ta sama cena co bez). Mi sie podobają, balsam można do kosza wyrzucić, jest gęsty, słabo sie wchłania i do tego klei na skórze.

pijana
pijana
  5 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Ja miałam najpierw próbkę Lady Gaga i mi sie spodobała. Kupiłam w secie z balsamem (ta sama cena co bez). Mi sie podobają, balsam można do kosza wyrzucić, jest gęsty, słabo sie wchłania i do tego klei na skórze.

W koszu na pewno nie wyląduje, prędzej na Allegro :rotfl: Ostatnio mam jazdy na inne zapachy, niż dotychczas używałam, więc może mi podpasuje, wąchając na papierku miałam mieszane uczucia. A jak nie, to Allegro też :D
pijana
pijana
  5 Noiembrie 2012

W ogóle to była dobra akcja, ostatni dzień konkursu, myślę sobie - napiszę jedno zdanie, co mi szkodzi. No i jak widać opłacało się :rotfl:

Bayje
Bayje
  5 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Ja miałam najpierw próbkę Lady Gaga i mi sie spodobała. Kupiłam w secie z balsamem (ta sama cena co bez). Mi sie podobają, balsam można do kosza wyrzucić, jest gęsty, słabo sie wchłania i do tego klei na skórze.

będzie dobry na stopy :D
massacre
massacre
  5 Noiembrie 2012

Taa, na stopy, jak chcesz sie przykleić do podłogi to owszem.
Uwierz, do niczego sie nie nadaje :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.