Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1618 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Agoosia w jaki sposób? O,O
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@massacre: skończyłam w tamtym roku studia, zaczęłam szukać pracy, w międzyczasie zaniemogla mi babcia, więc z pracy wyszły nici, potem zaszłam w ciążę i o. Koleżeństwo się porozjezdzalo w świat albo miało inne zajęcia no i tak sobie wegetowalam. Ciążą próbowałam się cieszyć, ale byłam też przybita że mnie jakoś jednak ogranicza.
bo mi plomba taka na pół zęba wypadła i takim czymś mi zęba formowal i mu się tak z ręki to coś wymsknelo
@Agoosia
Ostatnio straszny przypadek u dentysty to miałam w liceum w Polsce, szkolnej dentystce coś sie wylało i mi popaliło wargę i brodę
@Babsy
To współczuje :(
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mam nadzieję, że przekonam się do tych perfum Lady Gagi, które wygrałam wraz z balsamem i okularami xD W sumie wąchałam tylko na papierku, może na skórze będą ładniejsze... W zeszłym tygodniu zgarnęłam paczkę ubrań i rajstop od Gatty, czekam niecierpliwie :D A jutro idę kupić parę kuponów totolotka, przekonali mnie /przechwałki mode: off XD
@Pijana
Ja miałam najpierw próbkę Lady Gaga i mi sie spodobała. Kupiłam w secie z balsamem (ta sama cena co bez). Mi sie podobają, balsam można do kosza wyrzucić, jest gęsty, słabo sie wchłania i do tego klei na skórze.
W koszu na pewno nie wyląduje, prędzej na Allegro

W ogóle to była dobra akcja, ostatni dzień konkursu, myślę sobie - napiszę jedno zdanie, co mi szkodzi. No i jak widać opłacało się