Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1617 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Najlepsze jest to, ze wtedy co byłam z tym facetem to były i połowinki i studniówka i na żadnej imprezie nie był ze mną bo akurat wtedy mi ciśnienie podniósł ...
Hahah, ten artykuł w ogóle mnie powalił :D
Ale co jak co, koleś ruchable, miał być przystojny i wysoki (takie postawiłam wymagania

pijana, jutro wracam do Polski, na dniach wysle Ci ten podklad
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
"Madam, poproszę trupioblady podkład dla mojej internetowej koleżanki, która mieszka w biedaczkowej Polsce na dalekim wschodzie Europy, gdzie nie ma takich rarytasów" xd
dlugi weekend minal, niby czlowiek wypoczety byc powinien a tu lipa
plus nie bylo moich kropli, kupilam jakis szajs i czuje sie jakby mi przepalalo oczy na druga strone glowy, a po 3 minutach znowu musze zakraplac i tak w kolko
/wyzalanie sie mode: off/^^
no artykuł bardzo mądry

najgorzej jak weźmiesz ze sobą jakiegoś idiotę, który się nawali i zepsuje całą zabawę- masakra.
Nie wiem jak było u Was ale u nas było to .. IMPREZA SZKOLNA. Wychowawczynie na zebraniu dotyczącym studniówki chciały omówić sprawy związane z tą imprezą i nagle jeden z rodziców wylazł jakie ma być piwo LECH CZY ŻUBR ?
Ta się zrobiła czerwona i TO JEST IMPREZA SZKOLNA CZYLI BEZALKOHOLOWA !!!!!!!!!!!
@Paulinessa
Ale nie ma co podziwiać, naprawdę :)
Ja tez długo myślałam, że sie nie nadaje na matkę, że nie chce, bo to same poświęcenie...
Oglądałaś może "I don't know how she does it" (sorry nie znam pod polskim tytułem) - jeden z najnowszych filmów z Sarą Jessicą Parker. Tam jest fajnie pokazany kontrast między pracującą matką a kobietą bezdzietną.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail