malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  4 Noiembrie 2012
kedi
kedi: nadal jesteś z tym samym facetem?

Nie .. ;)
kedi
kedi
  4 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja na studniówce byłam z obcym kolesiem :D Bo mój partner jednak musiał jechać na egzamin jakiś superważny i motałam gościa 24 godziny przed studniówką, nie widziałam nawet zdjęcia

zbałamuciłaś, na pewno dlatego że masz zielone oczy :rotfl:
btw. też mam
Bayje
Bayje
  4 Noiembrie 2012

Najlepsze jest to, ze wtedy co byłam z tym facetem to były i połowinki i studniówka i na żadnej imprezie nie był ze mną bo akurat wtedy mi ciśnienie podniósł ... :crylol:

pijana
pijana
  4 Noiembrie 2012
kedi
kedi: zbałamuciłaś, na pewno dlatego że masz zielone oczy btw. też mam

Hahah, ten artykuł w ogóle mnie powalił :D
Ale co jak co, koleś ruchable, miał być przystojny i wysoki (takie postawiłam wymagania :rotfl:) i był :D No i nie narobił wstydu, za to chłopak koleżanki, która mi go zmotała, po 3-ech godzinach był tak nawalony, że po niego przyjechali - a pił z tym "moim", więc mogło być różnie :D
pijana
pijana
  4 Noiembrie 2012

Ech, kiedy to było, zaraz będzie 3 lata :ninja: Masakra...

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  4 Noiembrie 2012

pijana, jutro wracam do Polski, na dniach wysle Ci ten podklad

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

pijana
pijana
  4 Noiembrie 2012
Prinz
Prinz: Prinz

Aaaaaaa, super ! :zakochany: I zrób zdjęcia tych odżywek, może coś wybiorę xd Kochany jesteś w uj !
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  4 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Aaaaaaa, super ! I zrób zdjęcia tych odżywek, może coś wybiorę xd Kochany jesteś w uj !

nie ma sprawy. zrobie zrobie.
to sie nazywa poswiecenie bo musialem się wysłowić po francusku, bo pani w Manor ne parle anglais :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

pijana
pijana
  4 Noiembrie 2012
Prinz
Prinz: nie ma sprawy. zrobie zrobie. to sie nazywa poswiecenie bo musialem się wysłowić po francusku, bo pani w Manor ne parle anglais :D

"Madam, poproszę trupioblady podkład dla mojej internetowej koleżanki, która mieszka w biedaczkowej Polsce na dalekim wschodzie Europy, gdzie nie ma takich rarytasów" xd
w00tjump
w00tjump
  4 Noiembrie 2012

dlugi weekend minal, niby czlowiek wypoczety byc powinien a tu lipa:rotfl:

plus nie bylo moich kropli, kupilam jakis szajs i czuje sie jakby mi przepalalo oczy na druga strone glowy, a po 3 minutach znowu musze zakraplac i tak w kolko:crylol:

/wyzalanie sie mode: off/^^

kedi
kedi
  5 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahah, ten artykuł w ogóle mnie powalił :D Ale co jak co, koleś ruchable, miał być przystojny i wysoki (takie postawiłam wymagania ) i był :D No i nie narobił wstydu, za to chłopak koleżanki, która mi go zmotała, po 3-ech godzinach był tak nawalony, że po niego przyjechali - a pił z tym "moim", więc mogło być różnie :D

no artykuł bardzo mądry :rotfl: prześlę mojemu partnerowi :rotfl:
najgorzej jak weźmiesz ze sobą jakiegoś idiotę, który się nawali i zepsuje całą zabawę- masakra.
Bayje
Bayje
  5 Noiembrie 2012

Nie wiem jak było u Was ale u nas było to .. IMPREZA SZKOLNA. Wychowawczynie na zebraniu dotyczącym studniówki chciały omówić sprawy związane z tą imprezą i nagle jeden z rodziców wylazł jakie ma być piwo LECH CZY ŻUBR ?
Ta się zrobiła czerwona i TO JEST IMPREZA SZKOLNA CZYLI BEZALKOHOLOWA !!!!!!!!!!!

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Noiembrie 2012

@Paulinessa
Ale nie ma co podziwiać, naprawdę :)
Ja tez długo myślałam, że sie nie nadaje na matkę, że nie chce, bo to same poświęcenie...
Oglądałaś może "I don't know how she does it" (sorry nie znam pod polskim tytułem) - jeden z najnowszych filmów z Sarą Jessicą Parker. Tam jest fajnie pokazany kontrast między pracującą matką a kobietą bezdzietną.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  5 Noiembrie 2012

Jak ona to robi - chyba taki jest polski odpowiednik :P

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Noiembrie 2012

Dzięki Szatynka :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.