malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Adidasowa
Adidasowa
  3 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Studniówka ehhhhh kiedy to było

Ale powspominać można;)

massacre
massacre: Co do studniówek, to na przykładzie współczesnych widac, ze sie w Polsce źle nie dzieje, siano czuć na kilometr. Ludzie narzekają chyba juz z przyzwyczajenia. Kiedyś normą były studniówki na sali gimnastycznej, czy na hali sportowej, a teraz tym gardzą bogacze. Zrzutki po 400zł? Fryzjerzy? Rewia mody jak na hollywódzkim czerwonym dywanie? W ogóle ile TOTAL kosztu studniówkowego dla laski przeciętnie wychodzi? 1000zł? 2000? Już by mnie widzieli nauczyciele za takie pieniądze... Na pocztówce z pozdrowieniami z Malagi

No teraz to 1000 zł na dziewczynę to minimum. Kiecka, fryzjer, makijażyści, buty, paznokcie itp :zabawa:
Ja nie zmierzam się stroić nie wiadomo jak. Lubię skromność;))

massacre
massacre: Wydaje mi sie, że panny tym realizują swoje jakieś dziecięce marzenia o byciu księżniczką Barbie czy coś w tym stylu. Jakoś średnio to rozumiem.

:rotfl: jakie to zabawne, że znam milion osób, które się tak zachowują:D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja studniówkę wspominam bardzo fajnie, przygotowania również :) tylko nie wiem gdzie posiałam mój film ze studniówki a ostatnio znalazłam podwiązkę

:w00t:
ciekawe co u nas na czołówkę wymyślą:D
Adidasowa
Adidasowa
  3 Noiembrie 2012

Byłam 2 lata temu na studniówce z kolegą to fotograf był genialny, śmiem twierdzić, że ma coś z impresjonisty, potrafił uchwycić ulotność chwili :crylol:
(naturalnie ja to ta przechodząca akurat pod rękami innych:mrgreen:)

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 Noiembrie 2012

Ja z tego co pamiętam, chociaż to dawno temu było i nieprawda :ziober2:
studniówkę miałam zorganizowaną w warszawskim domu techniki.

tylko krzeseł nie było :ziober2:

a druga sala była, że tak powiem jadłodajnią

Paulinessa
Paulinessa
  3 Noiembrie 2012

:zakochany: :zakochany: :zakochany:
Adidasowa
Adidasowa
  3 Noiembrie 2012

@Paulinessa:
Przeboska:zakochany:

Adidasowa
Adidasowa
  3 Noiembrie 2012

@AvantQueTuDis:
Wygląda bardzo elegancko;)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 Noiembrie 2012

Wy dalej o studniowkach? :ziew:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  3 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Wy dalej o studniowkach?

Nie podpasował Ci temat?;)
massacre
massacre
  3 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie podpasował Ci temat?;)

Przeciez napisalam dosc dosadnie co na ten temat mysle, po co walkowac temat w nieskonczonosc?
Z reszta i tak co roku jest to samo ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  3 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Przeciez napisalam dosc dosadnie co na ten temat mysle, po co walkowac temat w nieskonczonosc? Z reszta i tak co roku jest to samo ;)

No to samo, racja. No nic ja się zwijam, miłego wieczoru i nocy wszystkim:bye:
Paulinessa
Paulinessa
  3 Noiembrie 2012
massacre
massacre: Z reszta i tak co roku jest to samo ;)

Bite 2-3 miesiące będą się pojawiać tematy o studniówkach. Mnie najbardziej rozwalił taki sprzed może 2 lat: "jakie specjalne zabiegi należy wykonać przez studniówką?"

:crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Przeboska

Mamy chyba troche podobny gust co do sukienek :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Paulinessa

Nie wiem, ale Ciebie właśnie w takiej widzę :)
massacre
massacre
  3 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: "jakie specjalne zabiegi należy wykonać przez studniówką?"

:crylol:
psychoterapie bym polecila

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  3 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wnerwiają mnie te studniówkowe przygotowanka

a ja ide na studniowke z kolezanka i nie wiem czy wylamac sie z tlumu i zalozyc czerwona marynarke.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

pijana
pijana
  3 Noiembrie 2012
massacre
massacre: @Pijana Czyli tematyka nie moja :) Kurcze, jak Ty ospy nie miałaś lepiej ją miej szybciej niż pózniej. Ponoć najgroźniejsza jest dla niemowlaków, kobiet w ciąży i u osób starszych. Ja na Twoim miejscu bym sie specjalnie podstawiała do zarażonych, żeby mieć spokój. Przejdź sie do jakieś podstawówki czy coś :D

Zaszczepię się kiedyś. Kumpela (lat 25) miała ostatnio, ale ja nie mam możliwości chorować, muszę studiować i zarabiać, niestety.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.