Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1609 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
chodzi mi tutaj raczej o produkty do twarzy ponieważ z produktów do włosów nie byłam zadowolona.
mój gust jest niewyrobiony, wstyd przyznać , ale na prawdę bardzo mało czytam. także każda sugestia wskazana :)
To jest tragedia, przy czym nie mówię, że musi być to książka, ale jak czytasz Mrożka i raptem uświadamiasz sobie w jakim gównie siedzisz, i przeskakujesz na Krakauera, by poczuć w sobie ten atawizm, i niczym nieskrępowaną wolność, to od razu czujesz, że możesz więcej, więc warto! ;D.
No to mam przedłużone "wakacje", młody wyszedł z zapalenia ucha, do poniedziałku ma ferie a wczoraj z wieczora wyszło mu pare spotów... Dzisiaj jest ich wiecej i wyglądają jak ospa w pierwszej fazie -,-
Jutro idę z nim do lekarza na potwierdzenie...
Czemu nie latem???? ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

A do tematu, przytargałam dziś z biblioteki pierwszy tom trylogii "Millennium" S.Larsson'a.

A ja kupiłam 3 książki Witkowskiego w cenie 2, w Empiku promocja, jedną przeczytałam w 2 dni, kocham gościa i jego dzieła
A co on w ogole napisał?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail