malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  1 Noiembrie 2012
kedi
kedi: a tak wracając do tematu Bingo Spa- miał ktoś jakieś produkty?

ja miałam szampon jajeczny ale był kiepski XD
kedi
kedi
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja miałam szampon jajeczny ale był kiepski XD

chodzi mi tutaj raczej o produkty do twarzy ponieważ z produktów do włosów nie byłam zadowolona.

Konto usunięte
Konto usunięte: Książka to moc! :D. Pewnie mamy inne gusta książkowe, ale tak czy siak, jak coś mną wstrząśnie to polecę na pw, by rozsyłać dobry tekst :P.

mój gust jest niewyrobiony, wstyd przyznać , ale na prawdę bardzo mało czytam. także każda sugestia wskazana :)
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Noiembrie 2012
kedi
kedi: mój gust jest niewyrobiony, wstyd przyznać , ale na prawdę bardzo mało czytam. także każda sugestia wskazana :)

Półpancerze praktyczne Mrożka - tak na początek, nie zawiedziesz się :).
kedi
kedi
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Półpancerze praktyczne Mrożka - tak na początek, nie zawiedziesz się :).

okej, dzięki, postaram się ją dorwać :)
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Noiembrie 2012
kedi
kedi: okej, dzięki, postaram się ją dorwać :)

Nie dziękuj, nie obiecuj ;P. Nie rozliczam Cię z książek, sama znajdziesz to co jest dla Ciebie najciekawsze :).
kedi
kedi
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie dziękuj, nie obiecuj ;P. Nie rozliczam Cię z książek, sama znajdziesz to co jest dla Ciebie najciekawsze :).

w chwili obecnej szukam powodu dla ktorego zaczelabym czytac, niedobrze nie rozwijac swojej wyobrazni ;p
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Noiembrie 2012
kedi
kedi: w chwili obecnej szukam powodu dla ktorego zaczelabym czytac, niedobrze nie rozwijac swojej wyobrazni ;p

To jest tragedia, przy czym nie mówię, że musi być to książka, ale jak czytasz Mrożka i raptem uświadamiasz sobie w jakim gównie siedzisz, i przeskakujesz na Krakauera, by poczuć w sobie ten atawizm, i niczym nieskrępowaną wolność, to od razu czujesz, że możesz więcej, więc warto! ;D.
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Książka to moc! :D. Pewnie mamy inne gusta książkowe, ale tak czy siak, jak coś mną wstrząśnie to polecę na pw, by rozsyłać dobry tekst :P.

Z kryminałów coś polecisz? Bo bym coś sympatycznego przeczytała w oderwaniu od nauki. ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 Noiembrie 2012

No to mam przedłużone "wakacje", młody wyszedł z zapalenia ucha, do poniedziałku ma ferie a wczoraj z wieczora wyszło mu pare spotów... Dzisiaj jest ich wiecej i wyglądają jak ospa w pierwszej fazie -,-
Jutro idę z nim do lekarza na potwierdzenie...
Czemu nie latem???? ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

WilczeLyko
WilczeLyko
  2 Noiembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Z kryminałów coś polecisz? Bo bym coś sympatycznego przeczytała w oderwaniu od nauki. ;)

Niestety nie, nigdy nie byłem miłośnikiem literatury kryminalnej i m.in. dlatego nie znam chyba nawet jednego tytułu kryminału :p.
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  2 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Niestety nie, nigdy nie byłem miłośnikiem literatury kryminalnej i m.in. dlatego nie znam chyba nawet jednego tytułu kryminału :p.

d83dde22

A do tematu, przytargałam dziś z biblioteki pierwszy tom trylogii "Millennium" S.Larsson'a. :zakochany: Co mnie niezmiernie zdziwiło, że na zadupie, na którym mieszkam, dotarły jego pozycje. :D Pomijając fakt, że teoretycznie nie mam czasu na czytanie takiego tomiszcza ze względu studiów, to praktycznie go przeczytam. :lol2: Kupiłam też kolejny lakier do paznokci i kolejną maseczkę do twarzy, więc jest za***iście. :)
pijana
pijana
  2 Noiembrie 2012

A ja kupiłam 3 książki Witkowskiego w cenie 2, w Empiku promocja, jedną przeczytałam w 2 dni, kocham gościa i jego dzieła :zakochany:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 Noiembrie 2012

A co on w ogole napisał?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  3 Noiembrie 2012

słabo nabijacie!
mogę jechać na k2, ale z racji mego stanu nie wiem czy to najlepszy pomysł:and:. zawsze o tym marzyłam, a tu klops.

Adidasowa
Adidasowa
  3 Noiembrie 2012

Wnerwiają mnie te studniówkowe przygotowankad83dde14

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.