malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oł jes! do mnie za chwilę kumpela przychodzi, zrobię jej machiatto a później chyba będziemy robić pizzę

Bawcie się dobrze :D
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Noiembrie 2012

Borze, same pijaczki, alkoholiczki, dewiantki :ninja:.

Paulinessa
Paulinessa
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Borze, same pijaczki, alkoholiczki, dewiantki .

Pozdrawiam serdecznie, Paulina.
madzia2143
madzia2143
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bawcie się dobrze :D

ostatnio z nią handlowałam. Akcja brzmiała "paróweczka za fajeczka" :rotfl: mianowicie zaprosiłam ją na parówkę a w zamian dostałam fajkę :ziober2: tak to się robi u mnie w mieście :pavarotti:
Paulinessa
Paulinessa
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Akcja brzmiała "paróweczka za fajeczka"

:crylol:

Ty wyszłaś na tym handlu lepiej :mrgreen:
madzia2143
madzia2143
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Borze, same pijaczki, alkoholiczki, dewiantki .

zapomniałeś dodać o obżarciuchach.
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pozdrawiam serdecznie, Paulina.

Witam Cię serdecznie Paulino, usiądź między nami [didaskalia: siedzący na krzesłach w kręgu ludzie, zamieniają się w słuch i chrząkają znacząco] i opowiedz swoją historię :ziober2:.
madzia2143
madzia2143
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty wyszłaś na tym handlu lepiej

no tym bardziej że dostałam 3 fajki :mrgreen: ostatnio mało palę, chcę się oduczyć więc tylko sępię jak mam ochotę zakurzyć :D
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zapomniałeś dodać o obżarciuchach.

A przepraszam Magdo, nie czuj się pominięta!
Borze, same pijaczki, alkoholiczki, dewiantki, pasibrzuchy, obżarciuchy, ludziki michelin etc. :ninja:.
Paulinessa
Paulinessa
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam Cię serdecznie Paulino, usiądź między nami [didaskalia: siedzący na krzesłach w kręgu ludzie, zamieniają się w słuch i chrząkają znacząco] i opowiedz swoją historię .

Nazywam się Paulina i jestem uzależniona. Cholera wie od czego, czy od czegoś jeszcze nie. I nie dam się z tego wyciągnąć :ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnio mało palę, chcę się oduczyć więc tylko sępię jak mam ochotę zakurzyć :D

a to zdarzało Ci się palić dużo?
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nazywam się Paulina i jestem uzależniona. Cholera wie od czego, czy od czegoś jeszcze nie. I nie dam się z tego wyciągnąć

[didaskalia: tłum szepcze między sobą - "to musi kurkotyki!", "nieeee z daleka czuć, że odbija się jej butaprenem!", prowadzący spotkania odpowiada Paulinie]
- Czuj się jak u siebie w domu Paulina, tu wszyscy jesteśmy uzależnieni od naszych bliskich, którzy postawili ultimatum - albo spotkania AA, albo więzienna prycza! No to Panowie, Panie, flaszunia na cześć Pauliny [didaskalia: i pili tak długo, aż poślepli] :ziober2:.
pijana
pijana
  1 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Ja jeszcze nawet tematu nie mam

My musieliśmy do końca miesiąca mieć, ale słabo widzę to pisanie, 2 rozdziały muszę mieć do stycznia, a tak mi się nie chceee :and: Jeszcze nie można żywcem kopiować, bo przecież później przez program plagiatowy idzie :rotfl:
styka51
styka51
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zapewne dziś skończę równie marnie. Ale chociaż dobrze się bawię, nie będę się przejmować. Niczym.

Rozumiem :D
Ja się w sobotę schlam jak świnia, niczego sobie nie odmówię. Raz na jakiś czas trzeba się zresetować.
Konto usunięte
Konto usunięte: zrobię jej machiatto a później chyba będziemy robić pizzę

Zazdraszczam:D
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze nie można żywcem kopiować, bo przecież później przez program plagiatowy idzie

A najczęściej na straszeniu programem biednych studenciaków się kończy ;-).
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.