malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Adidasowa
Adidasowa
  3 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz chora moda ze studniówkami zaczyna się tak jak Boże Narodzenie - zaraz po ściągnięciu zniczy jak nie wcześniej ;>

Przesada, serio.
A co do świąt, to u mnie już jakoś pod koniec wrzeeśnia w kauflandzie stały na półkach mikołaje z czekolady:rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz chora moda ze studniówkami zaczyna się tak jak Boże Narodzenie - zaraz po ściągnięciu zniczy jak nie wcześniej ;>

Dokladnie, tylko zeszly u nas ozdoby halloweenowe i nastepnego dnia wszedzie wszystkich witaja Swiete Mikolaje :rotfl:
Wczoraj na zakupach bylam, wszedzie juz wszystko jako zestawy swiateczne sprzedawane

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  3 Noiembrie 2012

zaraz wejdą ozdoby świąteczne, choinkowe.

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  3 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja akurat 5 styczeń studniówka. Nie ma miejsc

Ja mam dopiero 26 stycznia, także jeszcze tyle czasu! A chociaż to jakiś dobry fryzjer, że takie kilku miesięczne kolejki?

Konto usunięte
Konto usunięte: U nas też składka 400 zł, ciekawe jak to wszystko będzie, bo ciągle się coś zmienia. Aż mi się nie chce słuchać o tych zmianach w kółko.

U mnie były takie awantury, że głowa mała :D jedni chcieli zespół, drudzy dj, zgodziłabym się gdyby to był dj pełna profeska, a tu wytrzasneli jakiegoś dziada.. :D ogólnie małe miasteczko i wszyscy są ze sobą zaprzyjaźnieni także mamy duuuży rabat na wszystko. Teraz myślimy tylko nad czołówką i ogólnym stylem wystroju sali.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A co do świąt, to u mnie już jakoś pod koniec wrzeeśnia w kauflandzie stały na półkach mikołaje z czekolady

U mnie było podobnie, w Lidlu też zaczęli już dawno temu :-D

massacre
massacre: Dokladnie, tylko zeszly u nas ozdoby halloweenowe i nastepnego dnia wszedzie wszystkich witaja Swiete Mikolaje Wczoraj na zakupach bylam, wszedzie juz wszystko jako zestawy swiateczne sprzedawane

I pewnie zabawki też już wystawione gdzie sie da, co by dzieci nękały rodziców odpowiednio wcześnie :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I pewnie zabawki też już wystawione gdzie sie da, co by dzieci nękały rodziców odpowiednio wcześnie :D

W TV reklamy non stop, ale moj syn akurat nie nalezy do naciagaczy - sama z nieprzymuszonej woli jezdze z nim po centrach zabawkowych :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  3 Noiembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Ja mam dopiero 26 stycznia, także jeszcze tyle czasu! A chociaż to jakiś dobry fryzjer, że takie kilku miesięczne kolejki?

No fryzjer genialny (ten, do którego chciałam się zapisać). Ale gdyby tylko jeden był zajęty to bym zrozumiała. U mnie w mieście jest ok.10 i wszyscy mają zajęte terminy:zabawa:

Sylvinka
Sylvinka: U mnie były takie awantury, że głowa mała :D jedni chcieli zespół, drudzy dj, zgodziłabym się gdyby to był dj pełna profeska, a tu wytrzasneli jakiegoś dziada.. :D ogólnie małe miasteczko i wszyscy są ze sobą zaprzyjaźnieni także mamy duuuży rabat na wszystko. Teraz myślimy tylko nad czołówką i ogólnym stylem wystroju sali.

U nas były spekulacje dwutygodniowe jaka sala :woot: aż rodzice musieli wkroczyć.
Czy ten budynek:

czy może ten:

Ostatecznie wybrano drugą opcję.
Teraz natomiast problemem jest to, że mamy mieć jednego fotografa i jednego kamerzystę na 6 klas :zabawa: i oczywiście kłótnie, czekam na kolejne sprzeczki jeśli chodzi o muzykę:D
coming soon czy jak to się tam pisze:D

Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie było podobnie, w Lidlu też zaczęli już dawno temu :-D

Skoro tak robią, to już w styczniu powinny stać na półkach święconki, kurczaczki xD
Sylvinka
Sylvinka
  3 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czy może ten:

o kurcze, fajnie to wygląda :zakochany:. My mieliśmy do wyboru hotel królewski i takie inne miejsce, ale w tym pierwszym cena by się podwoiła więc wybraliśmy to bliżej i gorsze, no cóż.
Sylvinka
Sylvinka
  3 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: że mamy mieć jednego fotografa i jednego kamerzystę na 6 klas

oszaleli?! to zdecydownie za mało! my na 4 klasy mamy dwój kamerzystów i dwóch fotografów.
styka51
styka51
  3 Noiembrie 2012

A ja studniówkę miałam w Hali MOSiR i wyglądała mniej więcej tak:

rodzice podziwiali z góry:

o tak to było... :zakochany:

I dzień dobry!

styka51
styka51
  3 Noiembrie 2012

O a tylu było nas wszystkich:

:D

Adidasowa
Adidasowa
  3 Noiembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: o kurcze, fajnie to wygląda . My mieliśmy do wyboru hotel królewski i takie inne miejsce, ale w tym pierwszym cena by się podwoiła więc wybraliśmy to bliżej i gorsze, no cóż.

U nas akurat cenowo było to samo praktycznie, w Astorii, tj. 1 obrazek, byłoby o 12/13 zł drożej, więc w zasadzie różnica żadna. Ale w Astorii właśnie są 2 piętra i u góry nie ma nagłośnienia. Natomiast w Markizie jest jedna sala na parterze, tylko ciasna sala. No i tak źle, i tak niedobrze;/

Sylvinka
Sylvinka: oszaleli?! to zdecydownie za mało! my na 4 klasy mamy dwój kamerzystów i dwóch fotografów.

No ja też jestem przeciwna, ale cóż. Potem będę oglądała na filmie pół godziny ludzi, których nie znam xD

styka51
styka51: A ja studniówkę miałam w Hali MOSiR

Nam też chcieli zrobić na hali sportowej, ale zdecydowanie wszyscy się nie zgodzili:rotfl:
styka51
styka51
  3 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nam też chcieli zrobić na hali sportowej, ale zdecydowanie wszyscy się nie zgodzili

U nas było około 500 osób i ciężko było znaleźć odpowiednią salę. Za to ekonomik, rolnicza i klasy tech. z zetki mają w jakiś pałacach i innych restauracjach.
pijana
pijana
  3 Noiembrie 2012
massacre
massacre: A co on w ogole napisał?

Kilka zajebistych książek o gejach i prawdziwym syfie Polski :D
Co do ospy to sama nigdy nie miałam, moja mama przechodziła mając ok. 26 lat, wszystkie dzieci miały, a ja nie :zonk:
Adidasowa
Adidasowa
  3 Noiembrie 2012
styka51
styka51: U nas było około 500 osób i ciężko było znaleźć odpowiednią salę. Za to ekonomik, rolnicza i klasy tech. z zetki mają w jakiś pałacach i innych restauracjach.

U nas bedzie około 400;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.