malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Borze, same pijaczki, alkoholiczki, dewiantki .

Jestem Sylwia, mam 21 lat...
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Jestem Sylwia, mam 21 lat...

I piję piętnaście lat? :rotfl:.
styka51
styka51
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: My musieliśmy do końca miesiąca mieć, ale słabo widzę to pisanie, 2 rozdziały muszę mieć do stycznia, a tak mi się nie chceee Jeszcze nie można żywcem kopiować, bo przecież później przez program plagiatowy idzie

Wiem:D My do końca listopada mamy wybrać temat, a potem to trzeba się z promotorem ugadać. Man powiedział, że on umie znakomicie ten antyplagiat oszukać, ale o tym nam powie jak wszyscy napisza pracę :ninja:
styka51
styka51
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I piję piętnaście lat? .

Nieee...
I piję od jakichś 4 lat, od 3 lat wódkę i piwo. Wcześniej tylko wina.
pijana
pijana
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A najczęściej na straszeniu programem biednych studenciaków się kończy ;-).

Nie u mojego seminarzysty (mam seminarium z kimś, kto nie jest moim promotorem :zonk:), strasznie nadgorliwy gość...
styka51
styka51: Wiem:D My do końca listopada mamy wybrać temat, a potem to trzeba się z promotorem ugadać. Man powiedział, że on umie znakomicie ten antyplagiat oszukać, ale o tym nam powie jak wszyscy napisza pracę

Zapewne: http://mistrzowie.org/242309/Problem-ze-sprytnymi-studentami
kedi
kedi
  1 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Man powiedział, że on umie znakomicie ten antyplagiat oszukać, ale o tym nam powie jak wszyscy napisza pracę

ja wiem jak, aczkolwiek nie korzystałam z tego sposobu. ja mam za 2 tyg obronę :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie u mojego seminarzysty (mam seminarium z kimś, kto nie jest moim promotorem ), strasznie nadgorliwy gość...

"lepszego" promotora niż mój nie ma na całym świecie. co ja przez niego przeżyłam, mui borze :zonk:
pijana
pijana
  1 Noiembrie 2012
kedi
kedi: ja wiem jak, aczkolwiek nie korzystałam z tego sposobu. ja mam za 2 tyg obronę

To, co wkleiłam wyżej ? Białe literki zamiast spacji ?
kedi
kedi: "lepszego" promotora niż mój nie ma na całym świecie. co ja przez niego przeżyłam, mui borze

Ja na szczęście promotorkę mam ok, ale seminarium mam z kimś innym, bez sensu.
pijana
pijana
  1 Noiembrie 2012
Czy między oryginalnym Bio Oil'em, a polskim odpowiednikiem (widzę taki na Allegro) jest jakaś różnica, oprócz tej cenowej ? Orientuje się ktoś może ?
Paulinessa
Paulinessa
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja na szczęście promotorkę mam ok, ale seminarium mam z kimś innym, bez sensu.

:wtf:
madzia2143
madzia2143
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a to zdarzało Ci się palić dużo?

paczkę dziennie :and:
styka51
styka51: Zazdraszczam:D

dobre było :)
madzia2143
madzia2143
  1 Noiembrie 2012

pamiętacie Darunię? ostatnio oglądałam bodajże pytanie na śniadanie albo dzień dobry tvn - któryś z tych dwóch programów i była tam, wypowiadała się na temat tatuaży ;)

Bayje
Bayje
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pamiętacie Darunię? ostatnio oglądałam bodajże pytanie na śniadanie albo dzień dobry tvn - któryś z tych dwóch programów i była tam, wypowiadała się na temat tatuaży ;)

ide szukać na głównej stronie :D
Bayje
kedi
kedi
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To, co wkleiłam wyżej ? Białe literki zamiast spacji ?

cudzysłów robiony na biało

Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/cialo-jak-obraz/8955323

fajnie, lubię tatuaze a im wiecej tym lepiej. Pamietam Darunie
kedi
kedi
  1 Noiembrie 2012

ahahaha przeglądam kosmetyki bingo spa na all, bo kupiłam maseczkę i jestem bardzo zadowolona a tu taka niespodzianka na dole strony z przedmiotem (na samym dole, w dopisce z dn 01.11), same zobaczcie :crylol: ktoś nie lubi żony sprzedającego, dodatkowo znał hasło
http://allegro.pl/olej-makadamia-100-bingospa-100ml-i2756329289.html

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.