Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1604 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: massacre:
Babsy:
a rodziłyście same czy rodzinnie?
sorry, że tak pytam, ale robię research;)
rodzinnie:) a przed ciaza i jeszcze w trakcie chcialam samaXD ale potem stwierdzilam, ze nie dalabym rady. tak to choc mialam co miazdzyc (Seby reke) w trakcie skurczu, czy pomogl mi nogi zarzucic na te podporki do zaparcia sie, czy podal wode, bo polozna to mnie miala w dupie.
massacre: @Babsy
No myśmy planowali na wiosnę/ lato
W zeszłym roku tez planowałam zajść we wrześniu/październiku ale jak widac nie mozna wszystkiego zaplanować
ano wlacha. teraz mysle, jaka antykoncepcje wybrac. chyba wroce do tabletek. po wszystkich swietych ide na przeglad podwozia do gina, zobaczymy co mi powie ciekawego:)
tez racja:) ale kutwa za cos im placa... dzien po mnie dziewczyna zaczynala rodzic, szla do poloznych "niech mi panie pomoga, boli mnie" a one tylko zeby nie jeczala, tylko sie cieszyla ze dziecko rodzi, i ze ja nie boli, tylko ma skurcze. aa, i ze one nie pomoga, bo sama ma dizecko urodzic... ja rodzilam, skrecalam sie z bolu, a polozne do mnie zebym szla spac, bo na pewno mnie tak nie boli- bo rozwarcia prawie nie ma ;/
massacre: Marks & Spencer wg mnie to dobra i solidna firma.
Jedzenie maja wyborne i najlepsza na swiecie wodę do żelazka i worki na śmieci. A crème brûlée jak domowy :D
Ciuchy tez maja dobrej jakości - ja sobie nie kupuje, bo nie mój styl, ale młodemu bieliznę, skarpetki, mundurek do szkoły (koszule, spodnie, topy, bluzy) tylko w M&S. Często piore a i tak wyglądają jak nowe.
Polecam mocno wiec :)
To to podbijam, mlodemu sama tam mnostwo rzeczy tez kupuje, no ale na stanikach sie zawiodlam.
Nigdy w M&S stanikow nie kupowałam - dobrze wiedzieć :D
W ogole nigdy sie nawet nie zanosiłam, bo ciuchy dla dorosłych to mi sie stamtąd kojarzą dla starszych ludzi xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A to dlatego tu sie nic nie dzieje, wszyscy na cmentarzu
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja tez jeszcze nie poszlam, dopiero po obiedzie :P znowu rewia mody na cmentarzach, jak obstawiacie - co będzie królować?