malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  30 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: range rovera

ech moje marzenie:zakochany:
mmaryja
mmaryja
  30 Octombrie 2012
massacre
massacre:

mój akurat lubi sobie zjeść czekolade, ciastka, chipsy i hamburgera z mcdonalda, ale szczęśliwie trafiła mu się jakaś nadzwyczajna przemiana materii i do tego właśnie lubi aktywność fizyczną więc mu to nie szkodzi, a przynajmniej na wygląd zewnętrzny.
czasami mnie wkurza, że zdarza mu się jeść byle gówno, ale z drugiej strony każdy ma jakąś słabość więc jak już tak na niego patrzę to jeszcze mnie to wzrusza jego zachowanie dziecka
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Octombrie 2012

Ja tez wole małe auto - na jazdę po Londynie, gdzie znaleźć miejsce do parkowania graniczy z cudem małym zmiescisz sie wszędzie. I jeszcze te wąskie uliczki, gdzie auta są poustawiane po każdej stronie... Gdyby były jeszcze jednokoerunkowe...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  30 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ech moje marzenie

mój mąż chciał G klase, ale cenowo wypadło to gorzej i leasing nie był tak korzystny więc stanęło na RR
mirra20
mirra20
  30 Octombrie 2012
massacre
massacre: @Mirra No właśnie ja żałuje. Jarek od razu zaczynał na dużych autach. Z dużego na małe sie przesiadziesz, odwrotnie juz trudniej :/ Teraz J stwierdził, że kupimy mi duże auto i sie strasznie stracham :/

ja czasami jeżdżę dużym, ale wprawy nie mam i się do tego przyznaję, nie czuję się w 100% pewnie, więc jestem bardziej czujna podczas jazdy
mirra20
mirra20
  30 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mój mąż chciał G klase, ale cenowo wypadło to gorzej i leasing nie był tak korzystny więc stanęło na RR

wg mnie świetny wybór, jak kiedyś wygram w totka to też sobie kupię:lol:
massacre
massacre
  30 Octombrie 2012

@Maryjka
Bo faceci chyba maja łatwiej z przemianą materii :ziober2:
Mój ma tak samo, kebab, golonka, McDonald - wszystko zje i dobrze dalej wyglada. Od piwska mu brzuch urósł, trochę go gnebie przez to...
Jak byłam w ciąży to miał zakaz smażenia jajecznicy z kiełbasą i przynoszenia kebaba do domu. Ba! Nawet jak w pracy jadł to pózniej czułam od niego. Bleeeh, nie mogłam znieść tego zapachu, do tej pory mi zostało. Wcześniej było mi to obojętne.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  30 Octombrie 2012
massacre
massacre: Bo faceci chyba maja łatwiej z przemianą materii Mój ma tak samo, kebab, golonka, McDonald - wszystko zje i dobrze dalej wyglada.

podbijam mój facet też żre jak odkurzać wszystko i dalej szczupły, czasami myślę, że ma tasiemca:lol:
massacre
massacre
  30 Octombrie 2012

Mojemu tez sie podoba RR, myślał żeby kupić, ale mi sie nie podoba :D
Teraz to w ogole będziemy kupować coś w trip troniku, żeby mieć wspólne auto. On i tak ma firmowe.
No... a ja mam prawko dla idiotów, wiec trip tronik to mus... :ninja:

massacre
massacre
  30 Octombrie 2012

@Mirra
Tasiemca LOL :rotfl:
Wszystko wyjdzie z czasem... Mój kiedyś był jak szczypior, z latami mu sie masy nabrało. Na szczęście nie jest gruby i raczej nie bedzie.

mirra20
mirra20
  30 Octombrie 2012
massacre
massacre: @Mirra Tasiemca LOL Wszystko wyjdzie z czasem... Mój kiedyś był jak szczypior, z latami mu sie masy nabrało. Na szczęście nie jest gruby i raczej nie bedzie.

no wiesz mój już też swoje lata ma (27) i nie dość, że szczypior to wygląda jak nastolatek, ja nie wiem co to za geny
WilczeLyko
WilczeLyko
  30 Octombrie 2012
massacre
massacre: jeszcze te wąskie uliczki, gdzie auta są poustawiane po każdej stronie... Gdyby były jeszcze jednokoerunkowe...

Na wąskie londyńskie uliczki polecam to:
http://www.youtube.com/watch?v=afJ18eJeNgU :D
massacre
massacre
  30 Octombrie 2012

@Mirra
Fakt, wyglada jak małolat :D
Ale to juz chyba geny tutaj odwaliły sporo roboty :)
W każdym bądź razie nawet wizualnie do siebie pasujecie i ładnie ze sobą wygladacie :)

Dobra, idę sprzątać bo od 8:00 sie do tego zabieram szukając tylko kolejnych wymówek xD

Maryjka, Mirra
:bye:

styka51
styka51
  30 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszystko to tylko kwestia dobrego humoru egzaminatora.

Podbijam:D
Znam ludzi, którym nie dałabym za nic prawka, bo jeźdzą jak cioty, na zielonym stoi, na czerwonym jedzie, "kangurek" jest notoryczny bo się sprzęgło z gazem nie zgrywa :lol:
A są tacy, którzy jeżdżą ostrożnie, uważnie, ale pech taki, że zawsze się egzaminator do czegoś przyczepi.
A miasto w którym zdawałam nie jest jakieś ogromne, kilka większych krzyżówek i rond, a mimo tego nie znam człowieka, który zdałby za pierwszym razem. Sześć, siedem razy to jest normalne :D
Ale są ludzie, którzy chodza na kursy do ogarniętych. Tak jak ja chodziłam do jednego starszego faceta, palił papierosy jeden za drugim, co chwilę musiałam podjeżdżać do trafiki. Ale KAŻDY kto do niego chodzi zdaje za 2/3 razem, bo facet wie czego w szczególności musi danego nauczyć ;)
mirra20
mirra20
  30 Octombrie 2012
massacre
massacre: @Mirra Fakt, wyglada jak małolat :D Ale to juz chyba geny tutaj odwaliły sporo roboty :) W każdym bądź razie nawet wizualnie do siebie pasujecie i ładnie ze sobą wygladacie :)

zawsze się śmieję, że jak mu tak zostanie to za kilkanaście lat wszystkie laski mi będą zazdrościć że mając 40 lat ma 25 letniego faceta:lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.