Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1597 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Mi sie spodobała właśnie, bo fason ma idealny jak dla mnie. Zazwyczaj z krótkimi kurtkami mam ten problem, że spłaszczają mi piersi gdy są dobre w ramionach i pasie. Z kolei gdy biorę rozmiar większy, to ramiona luźne i wyglądam jak generał xD
No i długość jest dobra, bo kończy mi sie pod paskiem do spodni wiec plecy i nerki przede wszystkim, zakrywa.
Mam nadzieje, że Tobie tez podpasuje:)
A jaka cena w Polsce tej kurtki?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mi na wieszaku też się podoba, ale wiadomo jak to bywa, mierzyłam tylko rozmiar 14 żeby ocenić mniej więcej, jaki dla mnie będzie dobry, więc jeżeli spełni moje oczekiwania co do długości to na bank ją wezmę
500zł
w sumie głównie mi chodzi o bieganie, bo biegam 4-5 razy w tygodniu.
joge ogarniam w domu, sama więc z tym nie będzie problemu, ale sam fakt, że nie będę mogła dać sobie porządnego wycisku trochę mnie martwi.
tym bardziej, że mój mąż raczej nie zaprzestanie ćwiczyć ze względu na mój brzuch i będę miała do niego pretensje, że on może, a ja nie

Z bieganiem będziesz musiała zluzować, z reszta lepiej jak sie zapytasz Twojego lekarza prowadzącego.
Wydaje mi sie, że aktywne kobiety nie muszą sobie tyle odmawiać co te "siedzące". Gorzej, gdybyś zaczęła dopiero ćwiczyć/ biegać będąc w ciąży. Teraz juz swoją kondycję masz.
No i tak jak napisałam, laski na bieżniach maja włączony spacerniak. Te z mniejszymi brzuszkami wolny trucht.
To Wy macie wspólną rywalizację? Fajnie, bo motywujecie siebie nawzajem. Nie wściekaj sie na męża ;D Po porodzie Ty sobie odbijesz, zwłaszcza że jak pisałaś, to on bedzie na tacierzyńskim ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Dziś zrobiłam ten łuk wszystko elegancko, zadowolona z sibie, dumna

a on podchodzi i mówi, że kawałek samochodu (mianowicie przód) jest za linią koperty

To ja się kłócę z gościem, że koła są za linią i się w kopertę zmieściłam, ale on swoje:
EGZAMIN NEGATYWNY xD
a idźta w pi... z tym egzaminem xD
@Mirra
Nie mam pojęcia po ile złotówka stoi, ale zawsze liczę ok 5zł. Wiec tutaj cena wychodzi tak samo :)
Poza tym mowilam Ci, jakie ceny tutaj są prawdziwych skór ;D ta kurtka to było wszystko w jednym, wiec jestem mega zadowolona. Zwłaszcza że zaoszczedzilam, bo jak widziałam ceny, to budżet miałam większy przeznaczony :D
Cały samochód ma być za linią... W sensie tą przednią linią, kiedy jestem już w środku koperty.
Nie rozumiesz sedna ;]
No może i niepotrzebna kłótnia, ale pytałam czy nie można oka przymknąć, bo to taki młody to lajtowo się gadało;]
W. Brytania1 GBP5.1605 -0.28%- dzisiejszy kurs:P
cena podobna fakt, chociaż jak pytałam sprzedawcy jak jeszcze tych kurtek nie było a widziałam to mi powiedziała że jeżeli na stronie stoi po 100 funtów to może kosztować ok 600-700 stów, co mnie trochę zdziwiło
ja jak się rozglądałam za prawdziwymi w sieciówkach to niby są w podobnych cenach ale co z tego jak są krótkie, więc dla mnie od razu skreślone, chociaż była jedna w Mohito z kolekcji exclusive ale nawet nie zdążyłam przymierzyć bo mi baba z rąk wyrwała, więc sobie dałam spokój
Ja tez nie rozumiem sedna, bym musiała na obrazku zobaczyć, bo tak jak Mirra mówi żadna cześć auta nie powinna wychodzić za linie.
Tutaj masz mandat za złe parkowanie, nawet jak kawałek zderzaka Ci za linie dozwolonego miejsca wychodzi.
@Mirra
Bo z tego co pisała Pijana to faktycznie coś tam jeszcze do polskiej ceny dodają
Chyba na kosmetykach