malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Octombrie 2012

@Adidasowa
Z załączonego obrazka wyraźnie widać, że oblałaś.
Sorry, ale dobrze, że nie przymknął na to oka... Gdy widzę, jak ludzie parkują to mam ochotę im zaje**ać xD
Miejsce na trzy duże auta a jakiś idiot zaparkuje małym autem tak, że już nikt inny sie nie zmieści, do tego metr od krawężnika zonk:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  30 Octombrie 2012
massacre
massacre: @Adidasowa Z załączonego obrazka wyraźnie widać, że oblałaś. Sorry, ale dobrze, że nie przymknął na to oka... Gdy widzę, jak ludzie parkują to mam ochotę im zaje**ać xD Miejsce na trzy duże auta a jakiś idiot zaparkuje małym autem tak, że już nikt inny sie nie zmieści, do tego metr od krawężnika zonk:

ale to wystawało może 5cm maski...;/ no kurcze, bez przesady. Na mieście parkowac umiem idealnie. A tu po prostu za wcześnie hamulec wcisnęłam,a nie wolno sobie dojeżdżać po zatrzymaniu nawet chwilowym, bo to brak płynności jazdy. Więc już nic nie mogłam zrobić;/
mirra20
mirra20
  30 Octombrie 2012
massacre
massacre: @Mirra Bo z tego co pisała Pijana to faktycznie coś tam jeszcze do polskiej ceny dodają Chyba na kosmetykach

no tak się zdarza niestety potrafią sobie doliczać i to nie źle nie tylko na kosmetykach :/

[quote=Adidasowa]No, ale przesada:
Adidasowa
Adidasowa
  30 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: cały samochód masz zmieścić w kopercie, a patrząc na rysunek warunek ten nie był spełniony

No wiem, wiem. Ale mógł przymknąć oko na 5 cm ;/
mmaryja
mmaryja
  30 Octombrie 2012

kieeedyś tam było tak, że łuk można było poprawiać. i jak ktoś się nie zatrzymał w polu to miał drugą szansę.

massacre
massacre
  30 Octombrie 2012

@Maryjka
Nie smutaj sie. Ja bym chciała dzielić tą pasje ze swoim :) I mimo, że on aktywny też jest to zupełnie w innych sportach, wiec tu sie rozmijamy.

@Mirra jaki instruktor :rotfl:
Miejsce do parkowania jest duże, żeby sie zmieścił duży samochód, np audi A8 czy Navara. Gdy parkujesz małym masz duże pole manewru.
Na egzaminie patrzą tylko na linie. Możesz być za bardzo w lewo, w prawo czy przód, byle nie przekroczyć linii. Mnie instruktor z kolei uczył, żeby sie zmieścić idealnie w środku. Egzaminy i nauka są w małych autach typu Ford Focus.
Nie mam porównania, bo zdawałem w Anglii. Ale tak to tu wyglada. Nie ma bata, żebym nie była w środku xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  30 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No wiem, wiem. Ale mógł przymknąć oko na 5 cm ;/

z tego co wiem to na palcu egzaminator nie przymknie Ci nigdy oka, za dużo świadków
Adidasowa
Adidasowa
  30 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kieeedyś tam było tak, że łuk można było poprawiać. i jak ktoś się nie zatrzymał w polu to miał drugą szansę.

Zależy też od instruktora;)

massacre
massacre: Miejsce do parkowania jest duże, żeby sie zmieścił duży samochód, np audi A8 czy Navara. Gdy parkujesz małym masz duże pole manewru. Na egzaminie patrzą tylko na linie. Możesz być za bardzo w lewo, w prawo czy przód, byle nie przekroczyć linii. Mnie instruktor z kolei uczył, żeby sie zmieścić idealnie w środku. Egzaminy i nauka są w małych autach typu Ford Focus. Nie mam porównania, bo zdawałem w Anglii. Ale tak to tu wyglada. Nie ma bata, żebym nie była w środku xD

No ja na kursie NIGDY łuku nie zrobiłam źle, nie ogarniam tego.
massacre
massacre
  30 Octombrie 2012

Nie mozna sobie dojeżdżać :szok:
Dla mnie to trochę bez sensu, bo jak chcesz wyrównać to znaczy, ze wiesz że coś jest źle. Dopiero po zabezpieczeniu auta to znak że skończyłaś.

mmaryja
mmaryja
  30 Octombrie 2012
massacre
massacre: I mimo, że on aktywny też jest to zupełnie w innych sportach, wiec tu sie rozmijamy.

my sobie razem biegamy i właśnie joga, choć on jest na niższym poziomie wtajemniczenia.
zawsze chodził na jakieś sztuki walki, ale teraz zrobiło się trochę mniej czasu, trochę więcej obowiązków więc zrezygnował
Adidasowa
Adidasowa
  30 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z tego co wiem to na palcu egzaminator nie przymknie Ci nigdy oka, za dużo świadków

Przymykają oko;]] Tylko zależy jaki egzaminator;) Wiadomo, że nie przymknie oka jak ktoś najedzie na linie, na pachołek, czy w ogóle wyjedzie z łuku, ale takie drobnostki jak to to powinno być przystępne jeszcze ;]
mmaryja
mmaryja
  30 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zależy też od instruktora

no nie bo w aucie są kamery więc nie może sobie robić tego co chce, chyba, że nie włączył kamer i zwyczajnie zrobił cię w ch
Adidasowa
Adidasowa
  30 Octombrie 2012
massacre
massacre: Nie mozna sobie dojeżdżać Dla mnie to trochę bez sensu, bo jak chcesz wyrównać to znaczy, ze wiesz że coś jest źle. Dopiero po zabezpieczeniu auta to znak że skończyłaś.

No właśnie tak nie jest;) Możesz się zatrzymać tylko 2 razy na całym łuku;) Czyli jak jedziesz do przodu i w kopercie na końcu (to jest raz) a drugi raz jak cofasz i tyłem wjeżdżasz w kopertę. Jeśli zatrzymasz się w kopercie i sobie dojedziesz czy to do tyłu czy do przodu to egzamin oblany. Powód: brak płynności jazdy.
Adidasowa
Adidasowa
  30 Octombrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie bo w aucie są kamery więc nie może sobie robić tego co chce, chyba, że nie włączył kamer i zwyczajnie zrobił cię w ch

Nie no są kamery, są. Ale ile razy się widziało jak przymykali oko na drobne niedociągnięcia.
mmaryja
mmaryja
  30 Octombrie 2012

to miałaś dwa błędy?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.