malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  1 Noiembrie 2012

hahahahahahahahahahahahha

i jeszcze się nie zczaiła :D

Babsy
Babsy
  1 Noiembrie 2012

nie widzialam zadnej rewii na cmentarzu. ba, malo ludzi bylo nawet przez ta pogode- bylam kolo 20.00. az dziw, zawsze tlumy ;)

i moze w sobote sie wyrwe na disco :w00t: sasasasa

Bayje
Bayje
  1 Noiembrie 2012

ja prawdopodobnie też się wyrwę na disco .. - sama :ziober2:

WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Noiembrie 2012
styka51
styka51: Nieee... I piję od jakichś 4 lat, od 3 lat wódkę i piwo. Wcześniej tylko wina.

So saad..
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie u mojego seminarzysty (mam seminarium z kimś, kto nie jest moim promotorem ), strasznie nadgorliwy gość...

Przecież to jest idiotyzm w wydaniu najczystszym z możliwych, jak może seminarium prowadzić ktoś inny niż promotor? :wtf:. Rozumiem, w zastępstwie, ale ja miałem seminarki z rektorem uczelni, który dodatkowo piastował bardzo wysoką funkcję w ministerstwie i jakoś to pogodził. Mi się to osobiście w głowie nie mieści :).
Konto usunięte
Konto usunięte: pamiętacie Darunię? ostatnio oglądałam bodajże pytanie na śniadanie albo dzień dobry tvn - któryś z tych dwóch programów i była tam, wypowiadała się na temat tatuaży ;)

Skoro się na tym zna, praktykuje, to tylko cieszę się Jej rozwojem kariery :).
kedi
kedi
  1 Noiembrie 2012

to udanych pląsów:) ja chcę do teatru albo nawet do głupiego kina bo ostatnio nie mam na to czasu...

WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Noiembrie 2012
kedi
kedi: ja chcę do teatru

Masz coś ciekawego upatrzone?
Paulinessa
Paulinessa
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: paczkę dziennie

ojojoj :|
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Noiembrie 2012

Buff na zimę, słyszały? Używały?

kedi
kedi
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Masz coś ciekawego upatrzone?

no właśnie nie, uciekł mi pewien spektakl który chciałam zobaczyć jeszcze raz, w lubelskim teatrze i teraz już na nic nie czekam. polecasz coś?
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Noiembrie 2012
kedi
kedi: no właśnie nie, uciekł mi pewien spektakl który chciałam zobaczyć jeszcze raz, w lubelskim teatrze i teraz już na nic nie czekam. polecasz coś?

Właśnie też chciałem dopytać, czasami bywałem w Lubelskim, ale dłuuuugo nic ciekawego nie widziałem, więc chciałem się zdać na opinie osób odwiedzających - czyli Twoją m.in. ;P
kedi
kedi
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie też chciałem dopytać, czasami bywałem w Lubelskim, ale dłuuuugo nic ciekawego nie widziałem, więc chciałem się zdać na opinie osób odwiedzających - czyli Twoją m.in. ;P

jeśli chodzi o Osterwę to polecam spektakle Mateusza Pakuły. Proste, ale zaskakujące , aczkolwiek mają sporo przeciwników. Widzę, że grają teraz na wyjeździe, szkoda, że w Krakowie...
aktualnie nie śledzę lubelskiego rynku bo zmieniłam lokalizację i z braku czasu nie mogę się pozbierać. ale mam sentyment, i jakby grali coś ciekawego, jestem gotowa pojechać do Lublina.
kedi
kedi
  1 Noiembrie 2012

a tak wracając do tematu Bingo Spa- miał ktoś jakieś produkty? Podpasowała mi ta maseczka do twarzy i mam ochotę na kolejną.

WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Noiembrie 2012
kedi
kedi: jeśli chodzi o Osterwę to polecam spektakle Mateusza Pakuły. Proste, ale zaskakujące , aczkolwiek mają sporo przeciwników. Widzę, że grają teraz na wyjeździe, szkoda, że w Krakowie...

Ze wstydem nieukrywanym przyznam, że o Pakule tylko słyszałem, ale nigdy nie byłem..ogólnie zaniedbałem teatr na rzecz książek wszelakich, ale zmotywuję się do częstszego uczestniczenia ;>.
kedi
kedi: aktualnie nie śledzę lubelskiego rynku bo zmieniłam lokalizację i z braku czasu nie mogę się pozbierać. ale mam sentyment, i jakby grali coś ciekawego, jestem gotowa pojechać do Lublina.

Roześlę wici by mi śledzono Lubelski, jak coś godnego będzie to dam znać :).
kedi
kedi
  1 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ze wstydem nieukrywanym przyznam, że o Pakule tylko słyszałem, ale nigdy nie byłem..ogólnie zaniedbałem teatr na rzecz książek wszelakich, ale zmotywuję się do częstszego uczestniczenia ;>.

no a ja mam zupełnie na odwrót, ale obiecuję- zapiszę się w końcu do biblioteki! bo mam za płotem;]

Konto usunięte
Konto usunięte: Roześlę wici by mi śledzono Lubelski, jak coś godnego będzie to dam znać :).

fajno:)
WilczeLyko
WilczeLyko
  1 Noiembrie 2012
kedi
kedi: no a ja mam zupełnie na odwrót, ale obiecuję- zapiszę się w końcu do biblioteki! bo mam za płotem;]

Książka to moc! :D. Pewnie mamy inne gusta książkowe, ale tak czy siak, jak coś mną wstrząśnie to polecę na pw, by rozsyłać dobry tekst :P.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.