Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1610 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@Maryjka
Oj, mój facet by Ci zazdrościł, megaaaa!!! Ale że teraz? Nie wiem jaka tam jest w sumie teraz pogoda, jeśli chodzi o Kaszmir to nie ogarniam pór roku.
W ogole ktoś go zdobył zimą?
Ach, i nie mów mi, że K2 to jakis zespół hiphopowy i o koncert chodzi
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@Adidasowa
Mnie też! Mój syn ma ospę, ja tu sie wyżaliłam i co? Ignore totalny. To ten sezon, gdzie królują tematy o ilości brokatu w studniówkowym koku i ile zakręconych na lokôwkę pasemek włosów ma z niego wychodzić
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
wspolczuje, ale z drugiej strony jak to ospa to chyba ma sie ja tylko raz tak? wiec drugi raz nie dostanie :P
Tak dziewczyny, wczoraj wieczorem byłam w walking in centre, nie czekałam do dzisiaj.
Ospa, póki co dzielnie znosi. Myśle, że jest w idealnym wieku na ospę. Sama miałam jako młodsze dziecko w wieku chyba 8 lat.
Ja to gorzej znoszę, trzeci tydzień w domu, jakbym miała w domu kaftan to bym sie sama w niego zawinęła
Bez kitu nakupowałam mu Lego i siedzimy codziennie i budujemy :D moze nawet wstawie ktoregos dnia fote ;D
Pomysły mi sie juz kończą, co robić... Zawsze żyje na wysokich obrotach, teraz moj swiat zwolnil i o 10:00-10:30 jestem ogarnięta ze wszystkim, ziarnka kurzu u mnie sie nie znajdzie
ja też miałam w wieku około 7 lat pamiętam że wtedy większość w klasie wysypało
do twarzy by Ci było na pewno
a ja kupiłam tą kurtę z RI ale na mnie jest za krótka i ją zwróciłam jednak na dodatek okazało się że miała pękniętą skórę na rękawie:/ Więc moje poszukiwania idealnej kurtki skórzanej nadal trwają ehhhhhh
tez z tego co pamietam mialam wtedy ospe i zarazilam cale rodzenstwo :P

trzeci?
dajesz :D
ale lego duplo czy juz te normalne tak poza tematem? bo chcialam mojemu kupic juz to normalne, ale na wszystkich zestawach pisze, ze jest od 5+ albo 6+ albo nawet starsze.
Czyli Mirra masz dłuższy tułów czy jak? Bo że masz dłuższe nogi to wiem :D
Lekarka powiedziała, że pewnie większość w jego klasie tez wysypie :)
Uuu, ospa. Cholerstwo...
No i to mnie denerwuje

U Ciebie są jacyś dziwni ludzie, serio :D u mnie nikt jeszcze o nim nie myśli, oprócz ogólnego przygotowania :) składamy się po 400zł, mamy już zespół, sale i ogólnie wystrój ktory trzeba organizować wcześniej. ale dziewczynom jeszcze nie w głowie fryzury i sukienki, dla mnie to zdecydowanie za wcześnie, jakbym się patrzyła na sukienke przez następne dwa miesiące to już by mi się z 10 razy odmieniło :D
@Agoosia
No z lekkimi przerwami trzeci tydzień, najpierw miał zapalenie ucha i na antybiotyku siedział, potem był chwile w szkole i half term... Teraz half term sie kończy i ospa. Jak tak dalej pójdzie, to do świąt bede żyć jak burżuj xD
Co do Lego, to teraz nakuwiamy Lego City :D mniejsze zestawy są 5+, większe 6+.
Wszystko zależy od dziecka. Mój jest anty na literki i czytanie ale matematycznie i manualnie jest do przodu... to też zależy od zainteresowań dziecka, każde ma inne :)
Jak chcesz te dla starszych dzieci, to kup najpierw jakieś małe opakowanie i zobaczysz czy Twój młody sie zainteresuje :) mój pierwsze dostał na wiosnę od dziadka, takie auto z przyczepą kempingową.
W sumie na Lego to wpadłam z tego względu, że to była moja ulubiona zabawka i zabawa w dzieciństwie i stwierdziłam, ze jak siedzę z nim w domu, to świetny pomysł na zabawę mamy z dzieckiem. Sam tych większych rzeczy (jak wielki posterunek policji) nie zbuduje, ma jeszcze problem z tymi drobnymi częściami, ale razem mamy zajebisty fun :D
Z kolei juz zbudowane to dokładnie pamięta, co gdzie idzie. My juz mamy 1/4 salonu zamienioną w małe miasteczko xD, dokupiłam extra ulice i mu połączylam. Moze sie tak bawić godzinami. Ale on uwielbia bawić sie w policjantów i złodziei, wiec Lego City jest dla niego idealne :) ja juz mam dosyć, bo muszę cały czas być złodziejami, a gdy juz jestem w więzieniu to on typowo w angielskiej manierze akcentem Sean'a Connery oznajmia: Ok, its time for cup of tea
teraz chora moda ze studniówkami zaczyna się tak jak Boże Narodzenie - zaraz po ściągnięciu zniczy jak nie wcześniej ;>
Poważnie. A ja akurat 5 styczeń studniówka. Nie ma miejsc

No ja mam taki sam tok myślenia, jednak inne dziewczyny mnie zwaliły z nóg. U nas też składka 400 zł, ciekawe jak to wszystko będzie, bo ciągle się coś zmienia. Aż mi się nie chce słuchać o tych zmianach w kółko.
nawet nie rozumiem po co, jak dla mnie w okresie świątecznym z którym wiąże się np. sylwester jest wiele ciekawszych propozycji sukienek i tego typu rzeczy. Na szczęście tak się dzieje tylko w dużych miastach :)