Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1614 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Nikt nie ma "możliwości" chorować, więc nie wiem o co kaman. Wolałabym sie wyłożyć ze zdrowiem na studiach, gdzie mama by mi przynosiła herbatke z miodem niż teraz, mając drugiego człowieka na utrzymaniu ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ale Ty byś miała płatne chorobowe a pijana na umowie o zlecenie nie więc pewnie o to jej chodziło:)
widzę studiówkowy temat czas zacząć, brr
Przez problemy z sercem o mały włos nie położyłem semestru, choć skończyło się dobrze. Z drugiej strony, mój znajomy jeździ z synkiem na operacje co rok praktycznie, na serce, więc mniej więcej wiem jak wygląda choroba u dzieciaka, mam nadzieję, że młody się z ospy szybko wyliże - btw. nadmanganian potasu :P.
1. Chodziło mi m.in. o to, o czym mówi Kedi - na umowie śmieciowej nie dostanę grosza, ba, zapewne wyleciałabym z pracy mimo zwolnienia lekarskiego
2. Nikt mi herbatki nie przyniesie, jestem sama prawie cały czas
3. Nie planuję "małych ludzi" na utrzymaniu
4. Kiedyś się zaszczepię.
@WilczeLyko
Nadmanganian potasu to...? Bo ja chemie ostatnio miałam xxxx lat temu ;)
@kedi & @pijana
Nie wiem za kogo Wy mnie macie, ale nie mam nieograniczonego płatnego urlopu
Trzy tygodnie siedzę w domu, TRZY!!! T R Z Y !!! XD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

no wlasnie co do tego lego to mnie odstaraszaly wlasnie te granice wiekowe, bo tak to siedze z mlodym i bawimy sie tymi wiekszymi klockami (akurat nie duplo a megablocks).
bede musiala wyprobowac, bo sie tak zastanawiam co mu kupic na urodziny, a ma za troszke ponad 2 tyg i nie wiem w sumie.
a co do lego to tez uwielbiam budowac

Anglia kraj mlekiem i miodem płynący

a tak na poważnie, to najważniejsze, że młody ma Cię obok.
a ja siedzę na bezrobociu i o