malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  4 Noiembrie 2012

w sumie ja teraz jakbym wiedziała, że będzie taka drętwa impreza to bym nie szła :D

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Noiembrie 2012

@WilczeLyko
A to nie jest tak, że blizny po ospie powstają tylko, gdy sie te krostki drapie?
@Maryjka
Tak, z młodym cieżko sie nudzić, ale... on jest taki, że jak sie uprze na jedną zabawę to nic innego go nie kręci. Od tygodnia bawie sie z nim Lego i juz mnie to nudzi ;)

Co do aktywnych matek, ja jestem zdecydowanie za. Jestem zdania, że to nie tyle ci ilośc czasu spędzana z dzieckiem jest ważna co jakość. Wiele matek siedzi całymi dniami z dzieckiem bez jakiejkolwiek interakcji, zostawiając go przed tv czy coś. Młodego zostawiłam w przedszkolu, gdy ten miał 6 miesięcy i być moze były to w jakimś stopniu wyrzuty sumienia, ze taki mały i w ogole - ale po przedszkolu byłam zawsze poświęcona mu maksymalnie. Poza tym nie byłam nim zmęczona tak jak to często bywa wsród młodych mam. No i najważniejsze: szczęśliwa mama, szczęśliwe dziecko :)
@Fejk
Dzięki, obczaje.
Bo faktycznie wydaje mi sie, że to co mam jest za słabe i WilczeLyko to potwierdził :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  4 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: rodzinka jak rodzinka. to jest jeszcze dziecko, a wygląda starzej i dojrzalej niż ja

i to promuje TVN ... :D
Adidasowa
Adidasowa
  4 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie ja teraz jakbym wiedziała, że będzie taka drętwa impreza to bym nie szła :D

Drętwa?:wtf: E tam, fajnie jest koło godziny 21 już :ninja:
Bayje
Bayje
  4 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Drętwa? E tam, fajnie jest koło godziny 21 już

u mnie była drętwa ... i w sumie nawet nie mam zdjęć z tej imprezy.

tylko grupowe ... :crylol:
Adidasowa
Adidasowa
  4 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie była drętwa ... i w sumie nawet nie mam zdjęć z tej imprezy. tylko grupowe ...

To czemu tak kiepsko?:woot:
Paulinessa
Paulinessa
  4 Noiembrie 2012
massacre
massacre:

Podziwiam to ci piszesz o dziecku. Coraz bardziej widzę, że nie nadawałabym się na rolę matki.
Bayje
Bayje
  4 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To czemu tak kiepsko?

ogólnie było kiepskawo bo jakiś zespół weselny .. oni więcej żarli niż grali ..

ale na połowinkach było o wiele wiele lepiej :ziober2:
kedi
kedi
  4 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: akurat co do tego to jest tylko kwestia organizacji. ja mam zamiar spędzać czas z dzieckiem i jednocześnie wykorzystywać go maksymalnie dla siebie.

no i bardzo dobrze. mówią, że z przyjściem na świat całe życie mam się zmienia, aczkolwiek nie sądzę, że nie da się jakoś rozsądnie rozplanować tego czasu.

Konto usunięte
Konto usunięte: czy tylko mnie ona przeraża?

nie, nie tylko Ciebie. w ogóle nie wiem, po co ich promują.
kedi
kedi
  4 Noiembrie 2012

najważniejsze na studniówce jest:
1. kto ma jaką kieckę,
2. kto na nią więcej wyda hajsu (rodziców),
3. kto ma jakiego partnera,
4. kto więcej wypije,
5. jaka szkoła ma najbardziej wypasioną salę, orkiestrę, kij wie co jeszcze...
żenada. jak dobrze, że mam te czasy już za sobą.

Bayje
Bayje
  4 Noiembrie 2012
kedi
kedi: jaka szkoła ma najbardziej wypasioną salę, orkiestrę, kij wie co jeszcze...

u mnie w miescie jest aby jedno liceum więc nie ma konkurencji :crylol:
kedi
kedi
  4 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie w miescie jest aby jedno liceum więc nie ma konkurencji

pamiętam, jak za moich czasów kłócili się gdzie ma być nasza studniówka. ostatecznie wybrali najbardziej wypasiony hotel. zupełnie bez sensu bo jechało się tam prawie godzinę.
w ogóle jak sobie to wszystko przypomnę to z jednej strony miło powspominać, jakie miało się wtedy "problemy" :) fajne czasy :)
Bayje
Bayje
  4 Noiembrie 2012
kedi
kedi: pamiętam, jak za moich czasów kłócili się gdzie ma być nasza studniówka.

no ja w sumie miałam tylko problem z parnerem a tak to bez zgrzytów :D
kedi
kedi
  4 Noiembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja w sumie miałam tylko problem z parnerem a tak to bez zgrzytów :D

z nimi to zawsze są problemy :mrgreen: wytrzymać ciężko a i zastrzelić szkoda.
nadal jesteś z tym samym facetem?
pijana
pijana
  4 Noiembrie 2012

A ja na studniówce byłam z obcym kolesiem :D Bo mój partner jednak musiał jechać na egzamin jakiś superważny i motałam gościa 24 godziny przed studniówką, nie widziałam nawet zdjęcia :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.